Sizce Sayfa Görüntülenme Sayısı Nasıl ?

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RoLLeN

Kayıtlı Üye
r14x3.png

İzleme çok iyi ama tık az nedense. Kategori den olabilir. Kategorilerinde ne var.

İzleme çok iyi ama tık az nedense. Kategori den olabilir. Kategorilerinde ne var.

Karışık Hocam Spor Komedi Eğlence Dizi Kişisel Blog
:))

---------- Mesaj saat 13:26:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:53 civarında gönderildi. ----------

Edit: Telif Geldiği İçin Yüksek Hitli Videolarımı Silmek Zorunda Kaldım
Kanalımdaki görüntüleme Sayısı

361 abone
484.670 görüntüleme

iyi iyi güzel hitler yakalamışsın başarıların devamını bekleriz bol kazançla

aynen hitler güzel kanal yeni heralde kardeşim kısa sürede güzel hit yapmışsın

Karışık Hocam Spor Komedi Eğlence Dizi Kişisel Blog
:))

---------- Mesaj saat 13:26:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:53 civarında gönderildi. ----------

Edit: Telif Geldiği İçin Yüksek Hitli Videolarımı Silmek Zorunda Kaldım
Kanalımdaki görüntüleme Sayısı

361 abone
484.670 görüntüleme

karışık kanal her zman kazandırıyor hep demişimdir :D:D:D

Tık çok düşük...

Tbm yi de yükseltemezsin. Zaman ve tecrübe istiyor... Ki herkeste yükseltemiyor.

Daha yenisin sonuçta bu tbm yeter sana.

Çoğu tv deki programlardan falan geliyordur zaten hiç normal olarak ki telif vermiyor mu ? 3.taraf bile vermiyor mu rollen videolar ?

Türkçe kanal di mi :)

3 haftalık kanal mı :)

Günlük kaç video atıyorsun karşık olarak ? Kaynak youtube mu birde birerbir aynısınımı atıyorsun videonun..

Arkadaslar Kanalım 18 günlük tek kanalım var hepsi türkçe içerik 28 tane video var hepsi sağlam videolar youtubede yenı degılım eskıden vıdeo yukluyordum öylesıne zaman gecsın dıye bu adsenseyı hıc bılmıyordum yenı kanal actım ve vıdeo yukledım 2 haftada sonuc ortada özel çalışmam yok guncel olan vıdeoları yukluyorum sadece.

---------- Mesaj saat 19:25:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:20:59 civarında gönderildi. ----------

5 Gundur kanalıma vıdeo yuklemıyorum gün geçtikce izlenme ve tık sayısı artıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri