Sizce türkiyenin themeforest sitesi ola bilirmiyiz ?

• Kullanıcı sovetski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

sovetski

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.codecloude.com
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle onu söyleyeyim konuyu buraya açarak reklam yapmak ve s. hiçbir amacım yok allaha şükür reklam için bütçe ve s. var sadece sizin değerli yorumlarınız çok lazım.

Herkes biliyordur themeforest sitesini, ama yabancıların bir sitesi yani ingilizce bilmek gerekir + ek destek için artı para ödemek ve s.

"Sadece türkiye için demekle olmaz bu iş" söyleyenlere hak veriyorum, işte bu yüzden kendi sitemi kendim yazdım. codecloude.com

Alan adının ingilizce olması sadece çok uzun sene önce bir arkadaşla bu isim altında freelance olarak çalışmamızdır.

Neyse gelelim konuya, kim istemez ki türkçe destekli, türk yapımı temalar kullanmasın ? Buna engel ne ola bilir ki ? Zaten siteyi kurmadan önce burada ki arkadaşlara sormuştum sağolsunlar destek verdiler devam ettim kendi yazılımımı yazdım "Gidip 5 dolara script alıp kurmuşsun ayıp" demesinler diye. Sadece wordpress temalarını demo olarak göstermek için subdomain e worpdress kurdum, e yani wordpress temalarını demo olarak anca o sistemi kullanarak göstere bilirim , wordpress i yeniden yazmanın anlamı yok ki :)

Bir süre önce 2 tema yaptım, sadece html ve css idi sonra onlardan bir tanesini wordpress için uyarladım, uyarladım ama tema da çok eksiklikler vardı bende güncellemek için 1 hafta önce ellerimi sıvadım ve en büyün güncellemeyi yaptım temada. Temanın adı "Gökkuşağı" sitemizden baka bilirsiniz. Demo adresi : demo.codecloude.com/gokkusagi

Üstelik yeni özellikler ile tüm kurduğunuz temalara yönetim panelinden eğer kullandığınız sürüm eski ise bildirim gelecektir ve tek tıkla güncelleyeceksiniz.

Şimdi bütün bunları yazmamın sebebi boşuna laf yapmak veya reklam ve s. değil, sizin yorumlarınız gerekli.

Sistem de hangi özellikler eksik ? Ne olmalı ? Nasıl markalaşacağız ? Türkiyenin themeforest sitesi olacak kadar ilerleye biliyormuyuz ?

siteyi girdim fakat bi temayı demo halini görmeden satın almak pek akıl karı değil sadece resimlerle olucak bi iş değil bu yinede sen bilirsin

Domain güzel, kodlama responsive oda tamam fakat temalar bana biraz tasarımsal açıdan eksik gibi geldi. Piyasada yoğun talep gören sektörlere yönelik ses getirecek wp tema/scriptlerin üzerinde yoğunlaşırsanız hızlı bir çıkış yapabilirsiniz diye düşünüyorum, başarılar..

Domain güzel, kodlama responsive oda tamam fakat temalar bana biraz tasarımsal açıdan eksik gibi geldi. Piyasada yoğun talep gören sektörlere yönelik ses getirecek wp tema/scriptlerin üzerinde yoğunlaşırsanız hızlı bir çıkış yapabilirsiniz diye düşünüyorum, başarılar..

Yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle, evet haklısınız tema bakımından biraz az sistem zaten şuan da sadece ben tema yapıyorum, ileride ki zamanlarda profesyönel kullanıcıların da temalarını paylaşa bileceği bir sistem yapmayı düşünüyorum. Bu temadan sonra aklımda olan 1-2 tema daha var onları da yapıp paylaşacağım inşallah :)

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle onu söyleyeyim konuyu buraya açarak reklam yapmak ve s. hiçbir amacım yok allaha şükür reklam için bütçe ve s. var sadece sizin değerli yorumlarınız çok lazım.

Herkes biliyordur themeforest sitesini, ama yabancıların bir sitesi yani ingilizce bilmek gerekir + ek destek için artı para ödemek ve s.

"Sadece türkiye için demekle olmaz bu iş" söyleyenlere hak veriyorum, işte bu yüzden kendi sitemi kendim yazdım. codecloude.com

Alan adının ingilizce olması sadece çok uzun sene önce bir arkadaşla bu isim altında freelance olarak çalışmamızdır.

Neyse gelelim konuya, kim istemez ki türkçe destekli, türk yapımı temalar kullanmasın ? Buna engel ne ola bilir ki ? Zaten siteyi kurmadan önce burada ki arkadaşlara sormuştum sağolsunlar destek verdiler devam ettim kendi yazılımımı yazdım "Gidip 5 dolara script alıp kurmuşsun ayıp" demesinler diye. Sadece wordpress temalarını demo olarak göstermek için subdomain e worpdress kurdum, e yani wordpress temalarını demo olarak anca o sistemi kullanarak göstere bilirim , wordpress i yeniden yazmanın anlamı yok ki :)

Bir süre önce 2 tema yaptım, sadece html ve css idi sonra onlardan bir tanesini wordpress için uyarladım, uyarladım ama tema da çok eksiklikler vardı bende güncellemek için 1 hafta önce ellerimi sıvadım ve en büyün güncellemeyi yaptım temada. Temanın adı "Gökkuşağı" sitemizden baka bilirsiniz. Demo adresi : demo.codecloude.com/gokkusagi

Üstelik yeni özellikler ile tüm kurduğunuz temalara yönetim panelinden eğer kullandığınız sürüm eski ise bildirim gelecektir ve tek tıkla güncelleyeceksiniz.

Şimdi bütün bunları yazmamın sebebi boşuna laf yapmak veya reklam ve s. değil, sizin yorumlarınız gerekli.

Sistem de hangi özellikler eksik ? Ne olmalı ? Nasıl markalaşacağız ? Türkiyenin themeforest sitesi olacak kadar ilerleye biliyormuyuz ?

umarım ıyı yerlere gelırsın,guvendıgın kısılerden ekıp kurup guzel ısler cıkar

bence bu site tutabilir,ek olarak tema yapabilen arkadaşlarında satış yapabilmesi mesela bazı firmalar var kendi sitelerinde satış yapıyor fakat buralardanda kullanıcı geliceğini bilirse. burada bir üyelik vasıtasıyla satış vs işlemleriyle ilk sıraya gelebilir siteniz.

"Demo adresinin olmadığı için gerçekden özür dileriz, fakat temaların çalınmasını önlemek için sadece resimlerle tanıtım yapılmaktadır."....

Haklısınız hemde çok bu hata için özür dilerim çünkü sitenin ilk çıktığı zamanlarda eklenilen sorular kısmı, site tam oturmadığı için değişiklik yapılmadı ama kısa sürede güncellenecektir, bu arada artık demo adresleri var temalarda ( wordpress için uyarlanmış olanlarda )

bence bu site tutabilir,ek olarak tema yapabilen arkadaşlarında satış yapabilmesi mesela bazı firmalar var kendi sitelerinde satış yapıyor fakat buralardanda kullanıcı geliceğini bilirse. burada bir üyelik vasıtasıyla satış vs işlemleriyle ilk sıraya gelebilir siteniz.

Yorumunuz için çok teşekkürler, evet haklısınız, zaten onu düşündüm, en kısa sürede yapmayı planlıyorum

umarım ıyı yerlere gelırsın,guvendıgın kısılerden ekıp kurup guzel ısler cıkar

Çok sağol değerli yorumun için, şuan ekipte 2 kişi oldu 1 tane güvenilir birisi var :)

Bizim türkler genelde çalmayı sever hep ***** arayıp bulurlar. Themeforessteki temeların çoğu nulled olmuş durumda yaz temayı yanına nulled yaz googlede arattır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri