SelcukAKKUS
Yasaklanmış
hocam sorun felan yok biraz sabırlı ol merak etme tıkansada sayar sonra yansır.bennim yine durdu adsense ya![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sorun felan yok biraz sabırlı ol merak etme tıkansada sayar sonra yansır.bennim yine durdu adsense ya![]()
hocam sorun felan yok biraz sabırlı ol merak etme tıkansada sayar sonra yansır.
Yalnız değilsin merak etmeAyrıca bugün benim tıklamalar aşırı kötü benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Kardesim ilk saatlerde olur böyle sabah kalktıgında 8 9 civarı bak düzelmis olur.Arkadaşlar yaklaşık 30 dk dır adsense kıpırdamıyor bende.. youtube da izlenimler artıyor ama adsense tık yok..sizlerde durum nedir?
Kardesim ilk saatlerde olur böyle sabah kalktıgında 8 9 civarı bak düzelmis olur.
Ben AdSense'ye aydan aya giriyorum kanal baglamaları dısında.
Sizde 7/24 online heralde AdSense hesapları![]()
bende çok girip çıkmanın veya sayfayı yenilemenin sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum ama şu son banlanmalar + enteresan hatalardan sonra dediğim gibi paranoyak olduk.. bende takribi 1,5 saattir tık yok, tamam adsense arada duruyor saymıyor sonra geliyor verilerde koca forumda bir bendemi durdu? kimse cevap yazmamış![]()
Aynen gıdım gıdım artış var bende de sabahtan beri, tek adsense var zaten.. neyin peşindeler bilmiyorumda iyi bişeyin peşinde olmadıkları kesin. Daha önceden banlarda da sayımlarda yavaşlama oluyodu sonrada ban geliyodu ardından malesef kalleş şe..fsiz bunlar ya..sorun halen güncel ve işin garip tarafı 1 adsensemde sorun yok 1 adsensemde saymıyor.. 3-5 artıyor sadece.. neyin peşinde bunlar.. herkeste de olmuyor sorun ban yemeyelim :/
şu an felaket tellallığı yapıyorsun farkında mısınAynen gıdım gıdım artış var bende de sabahtan beri, tek adsense var zaten.. neyin peşindeler bilmiyorumda iyi bişeyin peşinde olmadıkları kesin. Daha önceden banlarda da sayımlarda yavaşlama oluyodu sonrada ban geliyodu ardından malesef kalleş şe..fsiz bunlar ya..
şu an felaket tellallığı yapıyorsun farkında mısınyani ödemeyi alana kadar bu stresle yaşarız artık..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.