Sizde de Adsense Verileri Durdu mu?

• Kullanıcı yunus27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar yaklaşık 30 dk dır adsense kıpırdamıyor bende.. youtube da izlenimler artıyor ama adsense tık yok..sizlerde durum nedir?

Arkadaşlar yaklaşık 30 dk dır adsense kıpırdamıyor bende.. youtube da izlenimler artıyor ama adsense tık yok..sizlerde durum nedir?
Kardesim ilk saatlerde olur böyle sabah kalktıgında 8 9 civarı bak düzelmis olur.
Ben AdSense'ye aydan aya giriyorum kanal baglamaları dısında.
Sizde 7/24 online heralde AdSense hesapları :)

Kardesim ilk saatlerde olur böyle sabah kalktıgında 8 9 civarı bak düzelmis olur.
Ben AdSense'ye aydan aya giriyorum kanal baglamaları dısında.
Sizde 7/24 online heralde AdSense hesapları :)

Bu aralar adsense banlamalar olsun, bağlanmama sorunu, yukarıda bir arkadaş yazmış 2 gündür veri yansımıyor paranoyak olduk iyice :) her an kişisel veya genel bir sorun olacak diye tetikteyiz :)

adsense girip çıkmayın zırt pırt bedeli ağır olur

sürekli adsenseye girip cıkmaktan hiç bişey olmaz olsa 1 senedır kullandıgım adsenseme olur element uydurmayın veriler durmuş olabilir ara sıra gayet normal kazanclar ilerleyen saatlerde yansır

bende çok girip çıkmanın veya sayfayı yenilemenin sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum ama şu son banlanmalar + enteresan hatalardan sonra dediğim gibi paranoyak olduk.. bende takribi 1,5 saattir tık yok, tamam adsense arada duruyor saymıyor sonra geliyor verilerde koca forumda bir bendemi durdu? kimse cevap yazmamış :confused:

bende çok girip çıkmanın veya sayfayı yenilemenin sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum ama şu son banlanmalar + enteresan hatalardan sonra dediğim gibi paranoyak olduk.. bende takribi 1,5 saattir tık yok, tamam adsense arada duruyor saymıyor sonra geliyor verilerde koca forumda bir bendemi durdu? kimse cevap yazmamış :confused:

bendede son bir kaç saattir donuk hayırlısı olsun olmadı bırakır özgune geçerız kafamız rahat olur herseyde bı hayır vardır takma kafaya olacakla ölecege çare yok :)

Sorun halen devam ediyor bi anda tirstim patladim diye :) hic boyle evham yapmazdim ama odemelere yakin boyle olmasi insana paranoya yaptiriyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sayımlar 10 gündür falan ara ara duruyor, sonra tekrar aktif oluyor.. hiç hayra alamet değil, banlanma korkusu sardı valla..

sorun halen güncel ve işin garip tarafı 1 adsensemde sorun yok 1 adsensemde saymıyor.. 3-5 artıyor sadece.. neyin peşinde bunlar.. herkeste de olmuyor sorun ban yemeyelim :/

sorun halen güncel ve işin garip tarafı 1 adsensemde sorun yok 1 adsensemde saymıyor.. 3-5 artıyor sadece.. neyin peşinde bunlar.. herkeste de olmuyor sorun ban yemeyelim :/
Aynen gıdım gıdım artış var bende de sabahtan beri, tek adsense var zaten.. neyin peşindeler bilmiyorumda iyi bişeyin peşinde olmadıkları kesin. Daha önceden banlarda da sayımlarda yavaşlama oluyodu sonrada ban geliyodu ardından malesef kalleş şe..fsiz bunlar ya..

Aynen gıdım gıdım artış var bende de sabahtan beri, tek adsense var zaten.. neyin peşindeler bilmiyorumda iyi bişeyin peşinde olmadıkları kesin. Daha önceden banlarda da sayımlarda yavaşlama oluyodu sonrada ban geliyodu ardından malesef kalleş şe..fsiz bunlar ya..
şu an felaket tellallığı yapıyorsun farkında mısın :D yani ödemeyi alana kadar bu stresle yaşarız artık..

şu an felaket tellallığı yapıyorsun farkında mısın :D yani ödemeyi alana kadar bu stresle yaşarız artık..

biraz öyle oldu ama gerçek bunlar, hazır olmak lazım herşeye.. inşallah düşündüğümüz gibi olmaz ne diyim..

Bende sayiyor sanirim rakamlar gayet normal(Yeni uyandim birazdan anlariz)

Bende aksine tıkır tıkır sayıyor ve bgbg 1.5 kattan fazla arttı bugün durduk yere. Haftalardır 12-13 seviyesindeyken şuan 18 de ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri