Sizde kazançlarım normal mi ? Ve 1 Tane topluluk ihtarım var partnerliğe geçebilirmiyim ?

• Kullanıcı technox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

technox1

Kayıtlı Üye
Özgün çalışıyorum. Ve partnerliğim yok. Sizce kazançlarım normal mi ? Ve 1 tane topluluk ihtarı almıştım yaklaşık 3-4 ay önce falan, partnerliğe geçebilirmiyim ? O ihtarı daha bu işe başlamadan önce almıştım 1 tane video yüzünden. Başka bi ihtar falanda almadım.
v9dct.jpg

Toplam Kanal sayını ve Video sayınıda yazsaydın iyi kötü yorum yapabilirdim.

Benim Kasım ayında Kazançlar 1 - 3 TL arasındaydı, Aralık Durumu bu şekilde,
Allah'a şükür inş bi sorun çıkmaz..

Herkes emeğinin karşılığını alır inş.

fwm2.png

İhtarı olan kanalı hiçbir partner kabul etmez.İzlenime oranla tık sayınız gayet güzel.

fwm2.png

1 tane kanalım var ve video sayısı 8.
Kardeş sen nasıl öyle günlük 100-300 tl arası kaldırabiliyorsun? inanılmaz gerçekten. Ne tür videolar paylaşıyorsun kaçtane kanalın var acaba?

1 tane kanalım var ve video sayısı 8.
Kardeş sen nasıl öyle günlük 100-300 tl arası kaldırabiliyorsun? inanılmaz gerçekten. Ne tür videolar paylaşıyorsun kaçtane kanalın var acaba?

BU işte ne kadar riske girersen o kadar kazanırsın bu benim görüşüm.
Attığım videolar 1. dereceden Telif riskli, Para geliyor iyi hoş ama Keşke kalıcı olsa,
Daha önce benzer bi kanalım Telif ten Kapandı.

Bu arada senin 1 kanal 8 video çok harika bir rakam, video saysını günde 1 de olsa arttır ama aşırıya kaçma Benim görüşüm 1 kanala 50 video ortalama,

Zaten Kanal sayım 4

Bu arada forumda günlük 1.500 den fazla kaldıranları gördüm bende inanamadım ilk başlarda :)

fwm2.png

Şu tık sayısı bende olsa günlüğüm 3 milyara gelir tık olmuyor bizde.

Allah bereket versin.

konuyu açan arkadaşın tbm yerlerde geziniyor.forumda onla ilggili konuları oku bence.
ayrıca izlenme çok olunca 3 k falan kazanamazsınız çünkü o zamanda tbm düşüyor...

BU işte ne kadar riske girersen o kadar kazanırsın bu benim görüşüm.
Attığım videolar 1. dereceden Telif riskli, Para geliyor iyi hoş ama Keşke kalıcı olsa,
Daha önce benzer bi kanalım Telif ten Kapandı.

Bu arada senin 1 kanal 8 video çok harika bir rakam, video saysını günde 1 de olsa arttır ama aşırıya kaçma Benim görüşüm 1 kanala 50 video ortalama,

Zaten Kanal sayım 4

Bu arada forumda günlük 1.500 den fazla kaldıranları gördüm bende inanamadım ilk başlarda :)

Arkadaşım bende aynen kesinlikle bunu savunuyorum
ve ben bunu söylediğimde hep tepki verenler oldu, gerçkten hiç ama hiç anlamıyorum

Ve yine tekrar söyleyeyim,
bakın arkadaşlar telifsiz kategorilerde çalışıp, günlük 15 20 yada 30 40 alacağınıza, çok çok böyle aşırı telif veren kategorilerde çalışırsınız
günlük 150 200 250 300 vs alırsınız, ve bu esnada kanallarınız kapansa bile siz zaten bu kanallar kapanana kadar kazanacağınız kadar kazanıyorsunuz,
ve sizi temin ederimki sizin 15 20 günlük kazancınız telifli kategorilerde 3 4 günlük kazanca denk gelir,
yaw kırın zincirlerinizi, kimsenin sizi tutmasına, size birşeyler empoze etmesine asla izin vermeyin ya
kanmayın bunlara ya hep yalan söylüyorlar
Bana şahsen, abi bak! bunlar telifli kategorilerdir aman sen sen ol sakın bu kategorilere bulaşma gibi cümlelerle beni uyuttular bana bunu empoze ettiler

Ama vallahide billahide artık uyandım
Kaç tane böyle yüzdeyüz telif veren kategoriler varsa hepsine çalışıcam,
bu esnada kanallar kapanabilir, istediği kadar kapansın ben bu kanalar kapanana kadar kazanacağım kadar kazandıktan sonra istedkleri gibi kapanabilirler,
Bundan böyle çalışma yöntemim bu, Allahın izniyle başarıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri