Sizde Online Oyunlardan Para Kazanın ! Boşta Bilgisayarınız var ise konuma beklerim !

P
  • Kullanıcı PreLesSoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamla anlaşma sağlandı sistemlerin detaylarını bana anlattı sağolsun gayet ilgili birisi. Oyun geçmişim olduğundan dolayı çok rahat şekilde anladım. İlerleyen günlerde kazançla ilgilide konuda güncelleme yaparım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hocamla anlaşma sağlandı sistemlerin detaylarını bana anlattı sağolsun gayet ilgili birisi. Oyun geçmişim olduğundan dolayı çok rahat şekilde anladım. İlerleyen günlerde kazançla ilgilide konuda güncelleme yaparım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun şimdiden teşekkürler :)

Hocam ayda ortalama kaç tl net kazandırıyor. birde yang fiyatları düşerse kazançta düşüyormu ?

hocam bu metin2 de daha çok kazandıran slotlar varmı , ve elle yani hilesiz bir şekilde farm yaparak gelir oluşturabilirmiyiz, oluşturursak ortalama olarak ne kadar kazanç bırakır ?

arkadaşla anlaştık. çalışmaya başladık.

R10 da taktik satışı yasaklanıp konum silinmeseydi o yorumlar seni tatmin ederdi abi de :D Başka kanıt istersen 543 565 79 06
Hakkında R10 da şikayet konusu açıldı.
https://www.r10.net/sikayetim-var/2211640-taktik-satisindan-sikayetciyim.html

Ayriyetten R10 da böyle konusu var bedava hizmet vereceği sadece masrafların karşılanması yönünde.
https://www.r10.net/oyun-dunyasi/22...stemi-bundan-sonra-ucretsiz-kurulacaktir.html

Burada ise 300 liralık taktik satışı olayını güncellememiş.

Hakkında R10 da şikayet konusu açıldı.
https://www.r10.net/sikayetim-var/2211640-taktik-satisindan-sikayetciyim.html

Ayriyetten R10 da böyle konusu var bedava hizmet vereceği sadece masrafların karşılanması yönünde.
https://www.r10.net/oyun-dunyasi/22...stemi-bundan-sonra-ucretsiz-kurulacaktir.html

Burada ise 300 liralık taktik satışı olayını güncellememiş.

Tamamen doğru , r10 da verdiğim 500 e olan farklı bir taktiği artık ücretsiz kuruyorum . Siteme referans amaçlı.

R10 da şikayet konum var , yorumları vb okuyabilirsiniz. Zaten herkesi memnun etmek imkansız o yüzden bir problem yaratmıyor benim için :)

Adminler olaya el atmalı
konusu hakkında şikayet varken hala satış yapması sağlıklı değil
Adminler sistemi test etmeli öyle onay vermeli buradakilerede yazık olmasın sonra

Arkadaşlar ben arkadaşla çalışıyorum. 1 hafta falan oldu başlayalı. Ben 440 TL masrafla başladım. 300 arkadaşın yol göstermesi(taktik) için. Geri kalanlar ise 6 hesabın giderleri için 140 tl civarı bir para. Şuan günde ortalama 30 lira civarı alıyorum. Kurulum aşamasında kendisinin olmasa da ekibinden bir arkadaşın ihmalleri oldu açıkcası bunu söylemem lazım. Ama kendisinin bir zararını görmedim. Bir şey sorduğumda cevabını aldım, hep yardımcı oldu. Sistem kazançlı. Tabii bu ban riskine göre de değişir. Hesaplar ne kadar uzun ömürlü olursa kar makası da genişliyor.(Ek masraf tekrar yapılmayacağı için.)

Son olarak 300 TL metin2 oynamayı bilmeyenler için normal fiyat. Bilenler içinse oldukça yüksek fiyat. Ben tecrübelerimi söyledim. Sorusu olanlar varsa da yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri