Sizde Online Oyunlardan Para Kazanın ! Boşta Bilgisayarınız var ise konuma beklerim !

P
  • Kullanıcı PreLesSoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sistemi alanlardanım 15günün sonunda bıraktım arkadaşa da bir şey söylemedim. Kısacası ben tavsiye etmiyorum. Kazanamadım.

Bu arkadaş tarafından dolandıran varsa ulaşsın bana evinden aldırayım direk

arkdaşlar r10'da hakkında şikayet konusu açılmıştı bu arkadaş hakkında, detayını bilmiyorum fakat detaylı araştırıp öyle girin eğer girmeyi düşünüyorsanız

Bende sistemi alanlardanım 15günün sonunda bıraktım arkadaşa da bir şey söylemedim. Kısacası ben tavsiye etmiyorum. Kazanamadım.

Keşke bilgim olsaydı , sebep ve durumlardan ama hayırlı olsun .

Bu arkadaş tarafından dolandıran varsa ulaşsın bana evinden aldırayım direk

Dolandırırsam aldırırsın , hatta çok hevesli duruyorsun eğitim alsana bir bak dolandırıcıysam direk aldır beni evimden :D Boş yorum atmak için konumu kovalıyorsun hacım iyi günler.
Edit : Adam üyeliği açmış direk konuma damlamış , ilk mesajı bana :D Şey heralde bu ben avukatım istediğimi aldırırım çok iyiyim , forumda artık avukat var beyler , yeniyim ama hemen herkesin evinden aldırabilirim yazın bana yazın :D

arkdaşlar r10'da hakkında şikayet konusu açılmıştı bu arkadaş hakkında, detayını bilmiyorum fakat detaylı araştırıp öyle girin eğer girmeyi düşünüyorsanız

Aynen doğrudur , iletişime geçenlere ilk şikayet konusunun linkini atıyorum . Bakın böyle bir konu var okuyun yorumları da okuyun bilmiyordum demeyin diye :)

Güncel ayrıca 2. Sistem icin ayri konu acmayacagim ama wp den yazanlara bilgi verebilirim

2. Sistemde 5 gunde bir para çekilir , son çekim kanitlari 2 gunluk guncel olarak paylaşılır

knight online ise sürekli ban yiyor multiclientte ayrıca soyulma riski var garanti verebiliyor musunuz?

Arkadaşlar öncelikle merhaba , acil nakit ihtiyaçlarım ve ocak 1 de askerlik tecilim bitmesi sebebi ile . Kullandığım sistemi birkaç arkadaşa öğretmeyi planlıyorum . Bilenler vardır oyunda birden fazla slot olur. Her slot için 1 arkadaşa bilgi vereceğim .

1 ay boyunca destek ve yardımda bulunup , problemlerin çözümü ve yönlendirmeler yapabilirim .

İhtiyacımız olan şey 1 internet bağlantısı ve bilgisayar .

Belli başlı programlarla işlemler yapılacağı için , bilgisayarınızın ne kadar client açtığı ile orantılı olarak gelirinizde fazla olacaktır.

18 client açan bir bilgisayarın ortalama günlük geliri 100 - 150 tl arasında değişmektedir.

6 client ve katları olarak kurulumlar gerçekleştirilecektir.

Tabiki karakterlerimizin masrafları olacaktır. Ortalama masraf 6 client için 130 tL dir .

Genel mantık olarak 18 client çalıştıran bir bilgisayar ile , 3 gün masraf 7 gün kar olarak devam eder. (10 günde bir kurduğumuzu farzedelim)

Gerekli kanıtlar vesayre skype yolu ile sizlere iletilecektir. Oyunda satılmış bakiyeler vb .

Bu konu sadece yararlanmak isteyen , boşta bilgisayarı ve biraz vakti olan kişiler için açılmıştır.

sistemi aktif kullanmaktayım , tüm kanıtlar geçmişe yönelik değil günceldir. anlık olarak 12 clientten satışlar gösterilir.

Sizlerden istediğim ücret : 300 TL dir . Makul tutuyorum , çünkü karakter masraflarıda yapacaksınız.(Ayrıca destek süresi ve oyunun kaderi belli olmadığı için) AMA BELİRTİYİM BU OYUN YILLARDIR VAR VE HEP SİSTEMLER DEĞİŞSE BİLE GÜNCELLENİP DEVAM EDİLDİ...

Lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım , dilerse admin veya modaratörlerden biri teamwiever yardımı ile sistemi inceleyip , mantığını anlatmamı talep edebilir. Kanıtlara canlı olarak bakabilir.

Şuanda sistemin kurulabileceği slot sayısı 25 adettir . Arkadaşlardan ilgilenen ve başlayan olursa konuya kendileri kaç slot için anlaştığımızı yazacaktır. Herkes kendi slotunda kalmak zorundadır , zaten bütün slotlar aynıdır. Oyunları bilen bilir sadece yerleri değişik olur , ırkları değişik olur...

EDİT : 1 slota 9 karakterden fazla koyulamadığı için , 25 slot 25 kişi demek değildir. Bir arkadaşımız eğerki 36 karakter açarsa slot kontenjanı direk 21 e düşer...

İletişim : skype : live:.cid.5ded2921b8838f67

Whatsapp : 543 565 79 06

Kalan Slot : Kalan slot 13

Özel notlar : Vakit kısmı 18 clienti 24 saatte 1 kez de kontrol edebilirsiniz , bu kontrol 1 saat alır

Ben çalışma sistemimde 4 saat ayırıyorum.

Bu süreçler klavye ve mouse becerilerinize göre değişebilir

ÖZEL NOT : Sistem 15 günde bir yenilendiği için uzun süredir sorunsuz yürüttüğümü ispat edemiyorum. Ama 12 gündür ban sorunu olmadığını kanıtlayabilirim. Şuan 14 gün oldu , 1 gün sonra sistemi sıfırlayacağım ...

Ban Durumları : Oyundan sizinle iletişime geçenler ile görüşürseniz ban durumunuz artar ss ile ban kolay ve kısa sürede.
Gm ler oyun içi gezintiler yapabilir , şans denk gelebilir.
Sisteme yakalanabilirsiniz , üyelik açarken talimatlara uymaz iseniz veya bağlantınızda kopma çok fazla ise sürekli karakterde çıkış giriş olur buda ban sebebidir.

Not : Askerlik tecil olursa 1 yıl daha buradayım demektir :) Umarım sorunsuz halledilir...

Teşekkürler , iyi forumlar dilerim ...

gecen gene acmıstınız konusunu metın2 hala kazandırıomu.
bosta pc varda 24 saatmı kasacak karakterler

Arkadaşlar arkadaş dolandırıcıdır. Açtığı siteye sattığımız oyun paralarının parasını yatırmıyor 3 haftadır. Hiçbir şekilde cevap vermiyor. Kendi sitesi vardır. Yaklaşık 2100 civarı paramızın üstüne çökmüştür. Kaç haftadır bekliyoruz. İsmi, soy ismi, şirket ismi, adresini biliyoruz. Paranızı kaptırmayın. Her türlü kanıtı gösteririm size. Bu arada oyunda slot falan kalmadı sağ olsun herkese sata sata bütün slotlar dolu kazançlarımız çok çok azaldı. Slotun dolduğunu da söylemiyor. İlk başta her şey güzeldi artık geri dönüş yok paranın üstüne yattı. Bilginize... [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Arkadaşlar arkadaş dolandırıcıdır. Açtığı siteye sattığımız oyun paralarının parasını yatırmıyor 3 haftadır. Hiçbir şekilde cevap vermiyor. Kendi sitesi vardır. Yaklaşık 2100 civarı paramızın üstüne çökmüştür. Kaç haftadır bekliyoruz. İsmi, soy ismi, şirket ismi, adresini biliyoruz. Paranızı kaptırmayın. Her türlü kanıtı gösteririm size. Bu arada oyunda slot falan kalmadı sağ olsun herkese sata sata bütün slotlar dolu kazançlarımız çok çok azaldı. Slotun dolduğunu da söylemiyor. İlk başta her şey güzeldi artık geri dönüş yok paranın üstüne yattı. Bilginize... [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

[MENTION=59459]PreLesSoN[/MENTION] ?

kardeş adam haklı yanlız, aynı slotu kaç kişiye daha satacan :D millet birbirne ks atarak paramı kazanacak.
arkadaşlar metin2 yang satmak için bynogame , gamesatış, kopazar gibi siteleri kullanabilirsiniz. güvenilir sitelerdir.

Evet canlı destekte bilgi veriyorlar sağ olsunlar. Patrona hesap soramayacaklarını konunun onlarla ilgisinin olmadığını gerekli bilgiyi patronlarının bize verdiğini söylüyorlar. A doğru, bir de Kıbrıs'a gittiği için bize yazamadığını telefonunun olmadığını söylüyorlar. Geçen hafta da bize kendisi 3 mesajla döndü. Aynısını aktarıyorum. [04/02 16:55] +90 543 565 79 06: Geldim hacım yazacam ikiniz bir yerden 100 mesaj atmışsınız
[04/02 16:55] +90 543 565 79 06: yazacam cok az bi işim var
[04/02 16:55] +90 543 565 79 06: mulakattaydım kosgeb

Mülakat günlerce sürüyor sanırım. Her zaman başka bahanelerle geçiştiriliyoruz.

bu is destek vs degıl.
sızın alacagınız vs gorseller paylasmanız gerekır bence yada yonetıcılerle paylasmanız.
konu sahıbı kısıde odeme yaptıysa onları paylasması lazım veya nezaman odeme yapacaksa onu.
destekten gorusmek hocbırsey ıfade etmez.

bende gırmeyı dusunuodum netlesene kadar kalsın artık

bu is destek vs degıl.
sızın alacagınız vs gorseller paylasmanız gerekır bence yada yonetıcılerle paylasmanız.
konu sahıbı kısıde odeme yaptıysa onları paylasması lazım veya nezaman odeme yapacaksa onu.
destekten gorusmek hocbırsey ıfade etmez.

bende gırmeyı dusunuodum netlesene kadar kalsın artık

Hocam oyunda slot kalmadı kasacak :) herkes birbirinin ekmeğine taş koyuyor. Ayrıca konuda belirtilen slot sayısını konu sahibi güncellemiyor. Başlamayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum ama yine de siz bilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri