Size Özel Netflix 5 - Spotify 4 TL | Paylaşımsız | KOLAY | Güvenli | 24 SAAT HİZMET |
Konu sonsuza kadar pasif kalacaktır.
Konu sonsuza kadar pasif kalacaktır.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HERKESE MERHABA!
preaccs.com
SPOTIFY AKTİF!!!!!!!!
Canınız Dizi ya da Film mi çekiyor? ya da daha da başka! çizgi dizi, Rick and Morty mi izlemek istiyorsunuz? e cevabı basit, Netflix al derdini çöz.
Aaa ama görüntü kalitesi iyi istiyorsunULTRA HD istiyorsun bir bakıyorsun Netflix sana 39.99TL fiyat çekmiş! HEM DE 30 GÜNLÜK!
Sonra giriyorsun buraya, arıyor gözlerin 5 ⺠30 Günlük ULTRA HD Netflix!
ama biz başkalarına benzemeyiz![]()
30 Günlük ULTRA HD Netflix'i 4 âº'DEN VERİRİZ!
HEM DE 24 SAAT SORUNSUZ ALIM GÜVENCESİYLE, KİMSEYLE TEMAS KURMAYA GEREK DUYMADAN ANINDA HESABINIZ TESLİM EDİLİR.
BİTMEDİ! 30 GÜN SONRA DA VERDİĞİNİZ MAİLİN KAPISINI ÇALAR HESAP SÜRENİZİN DOLDUĞUNU BİLDİREREK SİZİ TEKRAR DAVET EDERİZ
Örnek Sipariş Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=XfLD4TeAIDg
Hesaplar için seçilen paketlerin görseli aşağıdadır.
Spotify Hesaplarınızdaki Abonelik Şekli 30 Günlük olmak üzere Aşağıdaki gibi olmaktadır.
Örnek Hesabımızdan (08.02.2019 Tarihinde açılan) bir görüntü;
![]()
ÖDEME YÖNTEMİ
Hakkımızda ne demişler ?
Merhaba Netlix hesaplarinda ileride yasal bir sorunla karsilasma durumu var mi ? tamamen legal mi? ve Ödemeyi sadece kredi karti ile mi yapmak zorundayiz? Iyi satislar.
Blu tv lazım bana var mı sizde?
spotify hesapları ne kadar hocam ya ben göremiyorum yada fiyat yazmıyor
Böyle devam ederse spotify - netflix belirli kullanıcı sayım oldu, artık kullanıcı sayımla övünerek, havamıda bastım diyerek ilk ay bedavayı kaldıracak yada 2. ay ilk ödemeyi aldıktan sonra 1 ay hediye yapacakpayonerdeki yeni gelene hediye 20 dolar olayına olanları hatırlatırım.
Netflix hesabı almak istiyorum ulaşabilir mısınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.