Size Yeni Kazanç Konusu

OndarySec

Kayıtlı Üye
Güzel bir konu var cidden baya izleniyor isteyen bundan biraz çalışabilir. Bayadır meşhur olan ama bu aralar tam patlamış olan "VINE" diye bir uygulama var akıllı telefonda. Toplamda 7 saniyeden olusan kesik kesik videolar. Bayada eğlenceli hani:D
Youtube da vine compilation videoları bu aralar revaçta. Vaktiniz varsa ayırın derim.Ben kazanıyorum az biraz birşey.

vine'nin tek sorunu videoların kısalığı,bilerek 10 saniye altında video hazırlıyorlar sanırım :) 3'ünü 5'ini bir araya getirsek diycem :) getirin yani işe yarar

hic kimse yapmıyorsa sırf forumdan 10x dünya genelinde 10.000x kişi yapıyordur:):)

compilation videolarda kalite edit önemlidir efecter ve vegasla aylık 2-3bin doları cok rahat kaldırmak mümkün butür kanallardan:):)

bende bi kaç tane birleştirilmiş video mevcut ama bişi getirmiyor bana (:

vine'nin tek sorunu videoların kısalığı,bilerek 10 saniye altında video hazırlıyorlar sanırım :) 3'ünü 5'ini bir araya getirsek diycem :) getirin yani işe yarar

Vine programında maksimum 7 saniye yapabiliyorsun. Oda onun enteresanlığı :D

--

Benim cok fazla vaktim olmuyor olsa ugrasılıp cok iyi para kazanılabilir. Ama şuanda yine yapan cok insan oldugundan biraz gerideyiz. En onde olanların önüne gecmek icin sosyal paylasım siteleri falan sart :D

Vine programında maksimum 7 saniye yapabiliyorsun. Oda onun enteresanlığı :D

--

Benim cok fazla vaktim olmuyor olsa ugrasılıp cok iyi para kazanılabilir. Ama şuanda yine yapan cok insan oldugundan biraz gerideyiz. En onde olanların önüne gecmek icin sosyal paylasım siteleri falan sart :D

Aslinda cokta geride sayilmayiz. Turkce vine kanalim var videolarin cogu 7 saniye (3-4 tane haric). Facebook sayfamda 2 tane video paylastim izlenmeleri 1k uzeri oldu dahada paylasim yapmadim sayfada. Tek tek indirip tek tek yükleyen biriyim. Tamamen bilek gücü :) Kanali acali 6 gün oldu. Türkce kanal olmasina ragmen suanda 24 abone ve 7k izlenmeye sahip. Toplamda 140 video var. Yani anlatmak istedigim henuz gec degil

Bu işe girmeyi düşünüyorum ama konuları takipteyim bakalım. Adsense başvurusu yaptım 2. günün de onaylandı.

Üstünde durduğum konu :D 1.200 beğenisi olan sayfam war suan hızla büyüyor 1 2 hafta sonra paylaşıma bende başlarım youtube olarak :D 1 k lık sayfada attım

izlenime bak ama e-postayı unuttum :S

linke izin vermiyoruz.

bu videoalrın türk yapımı yokmu !! merakla bekliyorum :D biz yaparsak süper yaparız :D

arkadaşın bahsettği olay bnm 2 gün önce gece saaat 3 te aklıma geldi dedim bi deniyeyim 10 tane video var suan toplamda 312 izlenim var bence fena değil her türlü tutar

Vine tam olarak nedir arkadaşlar. mesela kendim çektim nerde yayınlıyorum bunu ilk olarak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri