Sizin Kararınız Ama Haksızlık Yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen hocam biraz erken davrandım site hakkındavs bölümüne baktım açıklama olmayınca açtım açıklama gelene kadar moderatör arkadaşlar konuyu kilitlermisiniz
Demek istedigim yani yonetim kararini bildirsin bi bakalim.Varsa yanlis dogrusunu anlatalim.Sanmiyorum yonetimin eski yada yeni uye olacaklar icin onaylanmayacak kurallar getirsin.Onlar gerekeni en layiki ile yerine getireceklerdir.Zaten bu gibi uyelik durumlari icin bir kural getiriliyorsa guncelleme yapiliyorsa bu hem forumun hemde forumdaki uyelerin iyiligi icindir,kotulugu icin kural cikartilmasi imkansiz yani.

konu sadece "şimdi" üye olanlarmı güzel kardeşim bundan 3 ay öncede "parasızdı" son 2 ayda paralı oldu simdi :) o zaman tek bize yüklenmeniz biraz agar kaçıyor hatam varsa affola.

Daha yenisin senin bu konu üzerine pekte konuşmaya hakkın yok bence yanlış anlamada. Bu benim fikrim tabi kimin neye hakkı olduğunu yönetim daha iyi bilir.. Ortada bir karışıklık varsa forum kurulduğundan beri burada olanların bu konu hakında konuşması daha mantıklı değil mi?

Son düzenleme:
Daha yenisin senin bu konu üzerine pekte konuşmaya hakkın yok bence yanlış anlamada. Bu benim fikrim tabi kimin neye hakkı olduğunu yönetim daha iyi bilir.. Ortada bir karışıklık varsa forum kurulduğundan beri burada olanların bu hakında konuşması daha mantıklı değil mi?

Merhabalar konuşmaya hakkım neden olmasın hocam , ben sadece şunu demek istiyorum arkadaşımız burarada 20TL nin lafını yapıyor diyorum ki bundan 3 ay öncede üyelikler ücretsizdi..Şimdi davetiye kodu oluncamı konu açıyorsunuz :) ?..

Merhabalar konuşmaya hakkım neden olmasın hocam , ben sadece şunu demek istiyorum arkadaşımız burarada 20TL nin lafını yapıyor diyorum ki bundan 3 ay öncede üyelikler ücretsizdi..Şimdi davetiye kodu oluncamı konu açıyorsunuz :) ?..

Siz 3 ay önce burdaydınız o zaman niye üye olmadınız? Yoksa multi üyelikmi diyelim buna biz :) Nerden biliyosun ki ücretsiz olduğunu?

20 TL İçin Konu Açmadım Hocam yanlış anlaşılmasın.Davetiye vs konuşma hakkı diye birşeyde olamaz herkesin konuşma hakkı var benim dikkat çekmek istediğim zaten bu işten birşeyler öğrenmek kazanmak isteyeyen 20 TL'yi verir.Zaten 20 TL Veremicek durumu olanda gelmez foruma diye düşünüyorum.Sonuçta bunun interneti vs var sonuç olarak tartışma çıkarmayalım arkadaşlar yönetim açıklama yapıcakmış bunu öğrendik uzatmaya gerek yok.

20 TL İçin Konu Açmadım Hocam yanlış anlaşılmasın.Davetiye vs konuşma hakkı diye birşeyde olamaz herkesin konuşma hakkı var benim dikkat çekmek istediğim zaten bu işten birşeyler öğrenmek kazanmak isteyeyen 20 TL'yi verir.Zaten 20 TL Veremicek durumu olanda gelmez foruma diye düşünüyorum.Sonuçta bunun interneti vs var sonuç olarak tartışma çıkarmayalım arkadaşlar yönetim açıklama yapıcakmış bunu öğrendik uzatmaya gerek yok.

Hocam, tekrardan merhaba biz buraya "Para Kazanmak" için gelmedikmi adı üstünde kazanıcaz daha kazanmadan nasıl paramız olsun ki :) ?

Hocam, tekrardan merhaba biz buraya "Para Kazanmak" için gelmedikmi adı üstünde kazanıcaz daha kazanmadan nasıl paramız olsun ki :) ?

Oyunlara vs yatırıken oluyor hocam :) internet faturasını babadan veya bi yerden para alınca oluyor :)) neyse tartışma çıkmasın uzatmayalım arkadaşlar.

Oyunlara vs yatırıken oluyor hocam :) internet faturasını babadan veya bi yerden para alınca oluyor :)) neyse tartışma çıkmasın uzatmayalım arkadaşlar.

Şahsen benim param yok, oyunlarada hiç para yatırmadım..Bu konu tartışmaya dogru gidiyor :) konu kilitlensin lütfen.
Edit : baba demissin herkesin babası olmayabiliyor....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri