Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar, spamda umdugunu bulamayanlar için özgün kanal hizmeti vermek istiyorum. Fakat hazır kanal satmıyor, bizzat hazırlıyorum.. Kendi kategorilerimde özgün içerik üretiyorum. İçeriklerim tr degildir. Bir kanalın 0 noktasından para kazanmaya hazır hale gelmesi 2 hafta-1 ay arası bir süreç alıyor. Buradan anlaşılacagı gibi hit ve abone gibi sorunlar net şekilde yok. Atıldıgı an izlenen ve güncelliğini hiç kaybetmeyen içeriklerdir. İşbirliği yaptıgımız takdirde kanalı hazırlıyor süreç sonunda size para kazanmaya hazır halde teslim ediyorum. İçeriklere benden sonrada kendiniz devam edebilirsiniz lakin belli bir kalite standartında içerik üretiyorum, dolayısıyla devam etmek için after effects yada en kötü camtasia kullanmayı biliyor olmanız gerekiyor. Zaten gerekli bilgilendirme ve destek tarafımdan yapılacaktır. Cuzi bir kapora haricinde ödemeyi kanalı teslim alırken yaparsınız ve kanalın gelişimini işbirliği yaptıgımız andan itibaren gün be gün takip edebilirsiniz. Kategorilerin çöp olmaması için maximum 2 kişiyle işbirliği yapıcam ve 3'nünde kategorileri birbirine yakın fakat farklı olacaktır. Özgün çalışmak isteyenler için bu durumun oldukça büyük bir şans oldugunu düşünüyorum zira sadece kanal almıyor birde özel bir kategori sahibi oluyorsunuz. Sanırım genel olarak böyle, sipariş yada detaylı bilgi için pm atabilirsiniz, Teşekkürler![]()
Bahsettiğiniz garantili kategoride belirli sayıda özgün video üretmeni istiyorum.Komple kanal hazırlamakla uğraşmak yerine videoları satın alabilirim.Daha sonra kendim devam ettirebileceğim şekilde olabilir videolarözgün içerik üretmemimi istiyorsunuz ? şayet öyle ise öncelikle şuanda konusunu açtıgım işleri teslim etmem gerekiyor, oda vaktimin çogunu alır. lakin ileriki dönemler için konuşabiliriz![]()
Özel bir kategoride yabancı kanal hazırlatmayı planlıyoruz. Eğer diliniz varsa, İngilizce seslendirme yapabilecekseniz ve bu tarz özel çalışmalar yapıyorsanız benimle iletişime geçer misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.