Sizinde yabancı bir özgün kanalınız olsunmu

• Kullanıcı nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
merhaba arkadaşlar, konuyu ek bi bilgiyle güncellemek isterim. aldıgım projeler nedeniyle ilgilenemedigim ve acil ihtiyaclarım dogrultusunda hızla yükselen kendi özgün kanalımı satışa çıkarmaya karar verdim. henüz yüklenmemiş hazır içerikler, süreklilik için eğitim vs. herşeyi oldugu gibi devredecegim, ilgilenen olursa pm den ulaşabilir

güncel. Halihazırda; ilerde nasipse referansım olacak projelerime yogunlaşmam nedeniyle ilgilenemedigim ve bitakım ödemelerim/borçlarım için kendime hazırladıgım proje kanalım satılıktır arkadaşlar. Alan arkadaş nimet gibi bir özgün kategoride hızlıca yükselen bir kanala sahip olacak, gerekli destegi, hatta yüklemediğim hazır içerikleride verecegim. Kanalı almak istemiyorum fakat benimde böyle olsun diyorsanız da Buraya.

Proje kanalımın 0 noktasından şuanki 20 küsür günlük istatistiklerinide fikir vermesi adına ekliyorum. Pmden ulaşabilirsiniz

https://i.hizliresim.com/9mrBJZ.png
https://i.hizliresim.com/y0pObn.png

merhaba arkadaşlar,
vaktiyle açtıgım bu konunun olayı bitmişti aslında, işbirliği yaptıgım arkadaşlara kanallarını teslim etmiştim lakin acil durumlarımdan dolayı sadece 1 kişilik tekrar aktif etmek istiyorum. Spamın büyük sıkıntı oldugu bu zamanlarda özgün kanalım olsun, ugraşayım edeyim derseniz pm atabilir yada skypeden ulaşabilirsiniz. Detaylar ilk mesajda, mesajı editlemedim zira hemen hemen herşey aynı tek fark aynı kategori olmasın diye farklı kategori olacak. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, spamda umdugunu bulamayanlar için özgün kanal hizmeti vermek istiyorum. Fakat hazır kanal satmıyor, bizzat hazırlıyorum.. Kendi kategorilerimde özgün içerik üretiyorum. İçeriklerim tr degildir. Bir kanalın 0 noktasından para kazanmaya hazır hale gelmesi 2 hafta-1 ay arası bir süreç alıyor. Buradan anlaşılacagı gibi hit ve abone gibi sorunlar net şekilde yok. Atıldıgı an izlenen ve güncelliğini hiç kaybetmeyen içeriklerdir. İşbirliği yaptıgımız takdirde kanalı hazırlıyor süreç sonunda size para kazanmaya hazır halde teslim ediyorum. İçeriklere benden sonrada kendiniz devam edebilirsiniz lakin belli bir kalite standartında içerik üretiyorum, dolayısıyla devam etmek için after effects yada en kötü camtasia kullanmayı biliyor olmanız gerekiyor. Zaten gerekli bilgilendirme ve destek tarafımdan yapılacaktır. Cuzi bir kapora haricinde ödemeyi kanalı teslim alırken yaparsınız ve kanalın gelişimini işbirliği yaptıgımız andan itibaren gün be gün takip edebilirsiniz. Kategorilerin çöp olmaması için maximum 2 kişiyle işbirliği yapıcam ve 2'sininde kategorileri birbirine yakın fakat farklı olacaktır. Özgün çalışmak isteyenler için bu durumun oldukça büyük bir şans oldugunu düşünüyorum zira sadece kanal almıyor birde özel bir kategori sahibi oluyorsunuz. Sanırım genel olarak böyle, sipariş yada detaylı bilgi için pm atabilirsiniz, Teşekkürler :)
Pm alabilir miyim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri