Sizlerden düşünce almak istiyorum canımı sıkan bir durum

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar bildigıiniz üzere [MENTION=11982]adem879[/MENTION] hocam ile bilim forumu açtık hiçbir şekilde kar amacı gütmüyoruz.

Hepinizden şu yorumları aldık ; Türkiye ve bilim peeehhh - Türkiyede bilim mi olur vs. biz bunun üzerine gerçekten bir gaza geldik

30 - 40 Adet bilim sayfasına mail gönderdik aldıgımız cevap şu oldu ; şuan ekibimiz destek verecek şekilde degiller.

Tek paylaşımlık reklam alalım dedik 35 k lık sayfa 30 tl para istedi 1 paylaşıma

100 lerce bilim facebook sayfasına mesaj attık sadece 2 adet olumlu cevap aldık geri kalanlar reklam yaparak üyelerimizin canını sıkmak istemiyoruz

Seo amaçlı ve teknik amaçlı paralarda harcadık bayabi R10 da forum reklamı yapan arkadaşlardan da ücretle forum reklamları aldık

bunları yapmamıza rağmen 45 Üyemiz var aktif olarak 7-8 kişi konu açıyor ve yorumlarda bulunuyor bizim amacımız zevkli ve eglenceli insanların genclerimiznin çocuklarımızın salak saçma küfürlü oyun forumlarıda degilde ilerisi için önemli konuları görmesini istiyoruz.

Size demek istedigim bilim sayfası mensupları bile bize destek çıkmıyor ülkemizin haline bakın bu üzüyor bizi Saygılar Sevgiler hepinize.

BİLİM DURAGI

Forumunuzu çok beğendim lakin şu var buradaki insanlar ekmek derdine düşmüş o yüzden bilim çok uzağında insanların genellikle universitelerin ve liselerin Fen bölümlerini bir araya getirir diye düşünüyorum çünkü genel bir forum olmadığı kanısı adından belli oluyor, reklamlarınızı büyük genel forumlarda yapın oradan gören gelicektir zaten bu forum işlerindede içerik ne kadar iyiyse Google den ziyaretci geliyor aslında reklamlada olan bir iş değil, Google nin bir sözü var ''içerik kraldır'' , başarılar.

Forumunuzu çok beğendim lakin şu var buradaki insanlar ekmek derdine düşmüş o yüzden bilim çok uzağında insanların genellikle universitelerin ve liselerin Fen bölümlerini bir araya getirir diye düşünüyorum çünkü genel bir forum olmadığı kanısı adından belli oluyor, reklamlarınızı büyük genel forumlarda yapın oradan gören gelicektir zaten bu forum işlerindede içerik ne kadar iyiyse Google den ziyaretci geliyor aslında reklamlada olan bir iş değil, Google nin bir sözü var ''içerik kraldır'' , başarılar.

Hocam amaç zaten çok user çekmek degil az olsun öz olsun ama gerçekten 7-8 kişiylede olmuyor şöyle aktif 50 user olucak tarişmalar olacak o zaman zevki çıkar ve o zaman insanlar bilimi sever

Bu işler pat diye olacak iş değil seo paketleri de artık bir işe yaramıyor, siteler uzun vadede kazandırır sıkılmadan usanmadan bir kaç ay sürekli özgün yazılar girmeniz gerekiyor böylece google'ın gözünde değeriniz artar ve zamanla üst sıralarda çıkarsınız, organik hit de böylece gelmiş olur. Biraz sabır isteyen bir iştir website işleri.

Konu açmasına gerek yoktu ama açmış haklı ve biz şimdi ben yatırım yapıcam vericem hepsine reklam paralarını vb. Gelecek kitle belli diğer bilim sayfalarıda destek vermiyor.Bende de dedim sürekli konu girelim 1 ay 1 ay sonra bakarız ama biraz hırslı arkadaş biliyorsunuz o yüzden konu açmış :D

Arkadaşlar bakın bizim sizde burda üye olun vb. gibi bi istegimiz yok kesinlikle ama kesinlikle bilimi seviyosanız gelin :(

Birden çok şey bekliyorsunuz bu forum bile bir anda patlamadı.

Birden çok şey bekliyorsunuz bu forum bile bir anda patlamadı.

Ben zaten hocam 30 bin üye olsun istemiyorum ve hit alsın istemiyorum biraz sistemkar bir şekilde yazdım çünkü bilimde destek verdigini söyleyen kuruluşlar bile yalandan oldugunu anlatmaya çalışıyorum :(

Ben zaten hocam 30 bin üye olsun istemiyorum ve hit alsın istemiyorum biraz sistemkar bir şekilde yazdım çünkü bilimde destek verdigini söyleyen kuruluşlar bile yalandan oldugunu anlatmaya çalışıyorum :(

Sen çok tezcanlısın (bu kötü birşey değil) sürekli özellikle gündemde olan konuları işlersen zaman içerisinde oturur. 1 Yıldan kısa bir sürede forumda hareket beklemeden çalış. Daha erken olursada olsun.

Oyun forumum vardı ilk başta umudum yoktu emek vererek çalıştım 30 kişilik bir mod grafiker vs ekibi kurdum 6 ay sonunda 1 gün forumda 795 online yazısını görünce çok sevindim.forum 50-60 onlinedan aşşağı olmuyordu düşün yani oyun forumu olmasına rağmen ne kadar hit almıştım.6-7 ay çalış çalış zaten üye gelmeye başlıcaktır.

Oyun forumum vardı ilk başta umudum yoktu emek vererek çalıştım 30 kişilik bir mod grafiker vs ekibi kurdum 6 ay sonunda 1 gün forumda 795 online yazısını görünce çok sevindim.forum 50-60 onlinedan aşşağı olmuyordu düşün yani oyun forumu olmasına rağmen ne kadar hit almıştım.6-7 ay çalış çalış zaten üye gelmeye başlıcaktır.

Vallaah hocam dedigim gibi kar amacım yok benim bilirsin beni Şurda 3-5 kişi ögrensin benim için daha mutlu edici bişeydir

Forumumuza Onur üye oldu Ve belli görüşmeler yaptık işte birbirimizin projelerinde yardımlaşmalar uygulayacağız.Sizlerinde bilim veya eğitimsel projeleriniz varsa konuşabiliriz.Forumda bilgili bir ekip var.

ben birkaç eleştiri getireyim.
daha yeni bir site daha doğrusu forum olmuş ve birçok konu başlığı var. hatta bilim sitesi diyorsun ama dinler hakkında bile bölümler var illimunati falan var. küçükten başlayıp büyümek gerekirdi. bu forum böyle yıllarca uğraşsan dolmaz.
bilim gerçekten sabır isteyen bir iş. evrim ağacı vard biliyorsundur. yıllar yıllar boyunca çok zaman harcayıp akademik derecede makaleler yazdılar binlerce. hatta ülkemizdeki akademik seviyenin çok üstündeler. fakat hak ettikleri yere yeni yeni geliyorlar. emek ve sabır isteyen birşey.
sonra evrim ağacı varken niye senin sitene gireyim? yani rakiplerde olmayıp sende olan şey ne? farkın ne? eğer farkın varsa bunu yansıtabiliyor musun?
ayrıca hocam son olarak, bu sitenin admininin evrim hakkında açtığı konuya ve kurduğu cümlelere bir bak.
bence ya düşünme şeklinizi değiştirin (dininizi demiyorum) ya da sitenizin içeriğini değiştirin.

hocam üye oldum. ben de böyle ilginç deneyle ve bilim-kurguya meraklıyım. yakınmanızı anlıyorum. ben de edebiyat sitesi açmıştım yüksek lisans yapan arkadaşımla araştırmalar yapıp paylaştık. akademik anlamda özgün çalışmalardı. ayrıca mesela kendi çapında ödev,şiir vb. yapan arkadaşlarla destek için görüştüğümde çoğu geçiştirmişti. hatta biri sitene reklam alacaksan olmaz benim sırtımdan para kazanamazsın diyen bile olmuştu. Hakeza internet eğlence,vakit öldürme gibi amaçlar için kullanılıyor. insanlara faydalı şeyler maalsef rağbet görmez. Umarım forumunuz alanında bir numara olur. başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri