SkylarGrey Multihesap

nursingen06

Yasaklanmış
Arkadaşa kanal satışı yapıyordum sonradan hesaba giriş yaparken vazgeçtim parasını pulunuda almamıştım vazgeçtim diyince ağır küfürler etti kendisine ulaşacağım zaten orası ayrı mevzu fakat multi hesapla giriş yaptığını farkettim resimleri aşağıda mevcuttur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

Üye adı [MENTION=71015]SkylarGrey[/MENTION]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.Arkadaş 1 haftadır kanalımı al diye aglayıp durdu ve bu sabah kanalı göndermiş kontrol et diye bende uykumdan kalkıp kanalı kontrol etmek için giriş yaptım ama telefon kodu istediği için arkadaşa yazdım ve bana vazgeçtiğini söyledi bende küfür ettim çünkü dolandırıcı oldugu belliydi
2. ise o benim multi hesabım değil arkadaşımın hesabıydı benim önceki [MENTION=58826]hasanaci[/MENTION] hesabım onaysız kullanıcıya çekildiği için ondan konu açmasını istemiştim
3. ve bu dolandırıcıya dikkat edin arkadaşlar benim kiminle nasıl konuştugum bellidir müşterilerime sorabilirsiniz gerek moderatör gerekse admine
4. bu konunun kaldırılmasını istiyorum adımın böyle bir basit bir konuda geçmesini istemiyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri