Hocam nasıl iletişime geçtiniz. 300 k kanalım için bende iletişime geçicem. Tekrar paylaştığım videolarım vardı. Onları silip kıvanç beye mesaj atmam belki işe yarar diye düşünüyorum. Birde kıvanç beyle iletişim için 30 gün beklemek gerekiyor mu? elimdeki kendi yapımım resimli slayt videoları için kıvanç beyle iletişime geçmem resimlerin telif hakkı nedeniyle ayrıca kendimi ihbar etmiş gibi olur muyum?
hocam yt giriş yaptığınızda yardım geri bildirim kısmına yt içerik üreticisi desteği diye bi yer var, gerekli kısma ulaştığınızda size bir form gösteriyor, isim soy isim kanal url ve mesajınız, eğer varsa kanıt resim vs koyabiliyorsunuz. Canlı destek de mevcut lakin ingilizce arapça için destek de bulunuyorlar. Birde kıvanç arkadaşın yaptığı tek şey kanımca yt elemanları ile iletişim kurmak, yani kıvanç'ın elinde olsa ben inanıyorum ki açardı, zira çok içten özür diliyor adam
cevap bir günde geliyor, bazen altı saat içerisinde de geldiği oldu.
Kıvanç arkadaş sadece para kazanma ile ilgileniyor, yani eğer videonuz sadece sarı dolar işareti ile işaretlenmişse sadece video için bile yardım alabilirsiniz.. Kanalınıza tekif vs gibi bir şey yapmaz. Adamın tek işi iletişim..
Son düzenleme: