►Smart Render Artık Açık Kaynak Kod◄

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] sln dosyası ile neden vermedinki bunu

komple kaynak kodu attım sln projenin kısayol uzantısı kaynak kodların içerisindeki SmartRender.csproj dosyasını açarsan projeyi açmış olursun

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

hayrına birisi exe haline çevirip yüklesinde kullanalım yahu :D

Smart Render websiteye girip yazılımı indirip kayıt olun şuan ücretsiz hocam kullanabilirsiniz

e7ebf6569686456eb50b23631b2ff954.png

6317a71b01b640c182bd5fb6ca04d3ab.png

4381165ac1684c4392d59f892cf642f4.png

Github'daki hali çalışmıyordu, düzelttim paylaşılan halini çalışır hale getirdim.
Çözünürlük kısmı istedigim gibi değildi, onu da kendime göre düzelttim. Ses efektlerinden bir ikisini değiştim vs.

Programın asıl sahibi yeni program çıkarttı sanırım, satışlarını baltalamak istemiyorum.
Kendisi izin verirse, ve isteyen arkadaşlar olursa paylaşabilirim Allah rızası için.

Şu haliyle 400-450 video da eşleşen geçmişimdir.
Takıldıklarımda da genelde şarkı eşleşeninden takılıyorum, onuda geçmesi kolay yükledikten sonra 5 saniye de geçebiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Github'daki hali çalışmıyordu, düzelttim paylaşılan halini çalışır hale getirdim.
Çözünürlük kısmı istedigim gibi değildi, onu da kendime göre düzelttim. Ses efektlerinden bir ikisini değiştim vs.

Programın asıl sahibi yeni program çıkarttı sanırım, satışlarını baltalamak istemiyorum.
Kendisi izin verirse, ve isteyen arkadaşlar olursa paylaşabilirim Allah rızası için.

Takıldıklarımda da genelde şarkı eşleşeninden takılıyorum, onuda geçmesi kolay yükledikten sonra 5 saniye de geçebiliyorsunuz.
Pm alabilirim hocam :)

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pm atanlara da söyledim, Kolçak "tamam sorun yok at" derse atarım gün içinde. Tek isteğim 3 5 hayır duası olur :)

Pm atanlara da söyledim, Kolçak "tamam sorun yok at" derse atarım gün içinde. Tek isteğim 3 5 hayır duası olur :)

Hocam Kocak bi kaç kere yazmış dileyen ücretsiz olarak paylasabilir diye. Tekrar sormak isterseniz tabi sorun ama paylaşmanızda sakınca yok kanaatindeyim.

Yazılımın kaynak kodlarını paylaşmamda ki amaç buydu hocam yazılımı paylaşmanız da sorun yok iyi çalışmalar..

Kolçakta sorun olmadığını söylediğine göre, yumulun :)

https://yadi.sk/d/j012a_GOsUpkn

Bi hayır duanızı alırım :)

Kullanımıyla ilgili video vs çekecek vaktim yok. fakat doğru çerçeve kullanabilmeniz için, arkaplan ve çerçeve bölümünde 'arkaplan' çözünürlüğü yazan kısımdaki kutucuk üstteki seçenege göre hem çerçeve hem arkaplan boyutlarını ayarlıyor.

Arkaplan kullanacaksanız 720-480-1080 vs şeklinde yazın oraya.
Çerçeve kullanacaksanız işlenmeden önce video çözünürlüğü neyse onu yazın. mesela 960:720 640:480 şeklinde vs. çerçeveler oturmaz hatta render da almaz yoksa.

Ben 2 haftadır falan kendim kullanıyorum sorun yaşamadım neredeyse hiç..

Son düzenleme:
Merhaba, yeni bir sistem geliştirdiğim için Smart Render'e verdiğim yazılım desteğini kesmiştim, yeni yazılımlarla yola devam edicem ve Smart Render'i açık kaynak kod olarak geliştirmeye sunuyorum.

Not:Proje C# ile yazılmıştır, Lisans Mekanizmasını çıkarttım, projeyi VS 2015 ile derleyip açtığınızda yazılımı kullanabilirsiniz

DipNot: Projeyi kendinize göre uyarlayıp, tema değiştirip, sonrada ben yazdım gibisinden yollara başvurup satış yapmaya kalkmayın, paylaştığım son büyük proje olmasını istemem :)

GitHub Proje Linki : https://github.com/CANKOLCAK/SmartRender

Youtube da programı farklı isim ve dilde satisi yapiliken gördüm sizinde gözünüze çarptımi

Yazmadan edemeyecegim, paylaştıktan sonra tek mesaj atılmadan 50 indirme gelmiş 18dkda :)

[MENTION=10597]MPVH[/MENTION] , [MENTION=31410]moneydad[/MENTION] Sagolun hocam, geliştirme sozu vermesemde buldugunuz hataları söylersenız duzeltmeyi denerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri