Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] sln dosyası ile neden vermedinki bunu
hayrına birisi exe haline çevirip yüklesinde kullanalım yahu![]()
abi yeni sistemi biliyosun yakında testlere başlıcaz birlikte![]()
Pm alabilirim hocam![]()
![]()
![]()
Github'daki hali çalışmıyordu, düzelttim paylaşılan halini çalışır hale getirdim.
Çözünürlük kısmı istedigim gibi değildi, onu da kendime göre düzelttim. Ses efektlerinden bir ikisini değiştim vs.
Programın asıl sahibi yeni program çıkarttı sanırım, satışlarını baltalamak istemiyorum.
Kendisi izin verirse, ve isteyen arkadaşlar olursa paylaşabilirim Allah rızası için.
Şu haliyle 400-450 video da eşleşen geçmişimdir.
Takıldıklarımda da genelde şarkı eşleşeninden takılıyorum, onuda geçmesi kolay yükledikten sonra 5 saniye de geçebiliyorsunuz.
Pm atanlara da söyledim, Kolçak "tamam sorun yok at" derse atarım gün içinde. Tek isteğim 3 5 hayır duası olur![]()
![]()
![]()
![]()
Github'daki hali çalışmıyordu, düzelttim paylaşılan halini çalışır hale getirdim.
Çözünürlük kısmı istedigim gibi değildi, onu da kendime göre düzelttim. Ses efektlerinden bir ikisini değiştim vs.
Programın asıl sahibi yeni program çıkarttı sanırım, satışlarını baltalamak istemiyorum.
Kendisi izin verirse, ve isteyen arkadaşlar olursa paylaşabilirim Allah rızası için.
Şu haliyle 400-450 video da eşleşen geçmişimdir.
Takıldıklarımda da genelde şarkı eşleşeninden takılıyorum, onuda geçmesi kolay yükledikten sonra 5 saniye de geçebiliyorsunuz.
Yazılımın kaynak kodlarını paylaşmamda ki amaç buydu hocam yazılımı paylaşmanız da sorun yok iyi çalışmalar..
Merhaba, yeni bir sistem geliştirdiğim için Smart Render'e verdiğim yazılım desteğini kesmiştim, yeni yazılımlarla yola devam edicem ve Smart Render'i açık kaynak kod olarak geliştirmeye sunuyorum.
Notroje C# ile yazılmıştır, Lisans Mekanizmasını çıkarttım, projeyi VS 2015 ile derleyip açtığınızda yazılımı kullanabilirsiniz
DipNot: Projeyi kendinize göre uyarlayıp, tema değiştirip, sonrada ben yazdım gibisinden yollara başvurup satış yapmaya kalkmayın, paylaştığım son büyük proje olmasını istemem
GitHub Proje Linki : https://github.com/CANKOLCAK/SmartRender
Yazmadan edemeyecegim, paylaştıktan sonra tek mesaj atılmadan 50 indirme gelmiş 18dkda![]()
Yazmadan edemeyecegim, paylaştıktan sonra tek mesaj atılmadan 50 indirme gelmiş 18dkda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.