#Smart Render - Profesyonel Render Yazılımı

Hocam programda ses üzerine video veya foto koyabiliyor muyuz

hocam videoya çerçeve koymayı denedim fakat çerçeve çıkmadı. yardımcı olurmusunuz ?

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam videoyaya çerçeve koymayı denıyorum fakat videoda çerçeve çıkmıyor. yardımcı olurmusunuz ?

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] 3 günlük denme hesabı nasıl alabilirim?
Bota kayıt oldum bekliyorum.
Siteye kullanıcı aıdmla giremedim.

Son düzenleme:
[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] 3 günlük denme hesabı nasıl alabilirim?
Bota kayıt oldum bekliyorum.
Siteye kullanıcı aıdmla giremedim.

siteye girmenize gerek yok yazılıma giriş yapabilirsiniz şuan 30 gün ücretsiz deneme sürümüne sahipsiniz

Arkadaşlar bu programda ses eşleşeni geçmek için nasıl bir ayar yapmalıyız ya geçemedim bir türlü . Çok fazla hızlandırma yapmadan . echo ayarlarını biraz kurcaladım ama geçemedim

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam videoyu tersten oynatıp kaydetme özelliği varmı ?

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam, ödeme gönderdim, uygun olduğunuzda bakabilir misiniz?

Merhaba, şu an için en stabil çerçeveli ya da ışık filtreli görüntü; ses içinse en stabil ayarlar hangileri rica etsem yardımcı olur musunuz? Programın üzerinde ss gösterebileceğiniz gibi dilerseniz öm de atabilirsiniz. Rica ediyorum.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım Smart Render Business adlı projem'den ufak bir spoiler veriyim dedim sistem şuan test aşamasında yazılımı şuana kadar satın almış 338 kişi'ye yeni sistem aktif edildiğinde bonus olarak hediyeler mail ve telefon yolu ile kendilerine iletilecek..

Tasarımına çok önem vererek projeyi geliştirdiğim için ağır ilerliyorum ancak bittiğinde hepinizin seveceğini düşünüyorum :) (Form tasarım değil WPF, XAML ile tasarımı yapıyorum)

Son düzenleme:
hocam programı indirdim. elinize sağlık çok güzel olmuş. Deneme amaçlı kullanmak istiyorum. Kayıt oldum. Fakat başlata basar basmaz işlem tamamlandı diyor. Bi işlem yapmıyor yani.Yardımcı olabilir misiniz?

Yeni sistemden bir kaç spoiler daha (biraz yavaş ilerliyorum ama mükemmel bir sistem olucak)

konunun ilk mesajı güncellenmiştir. yeni güncellemeyi bekleyen arkadaşlar konunun ilk mesajındaki videoyu izleyip yeni güncelleme ile birlikte nasıl bir yazılım olacağı hakkında az çok bilgi sahibi olabilirler,

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri