Evet hocam kapalı şuan çok fazla işlem yapıldığı için kapatıldı henüz açtırmadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam hocam sorun düzelirse pm attın yoksa havale yaparım iyi çalışmalarEvet hocam kapalı şuan çok fazla işlem yapıldığı için kapatıldı henüz açtırmadım
tamam hocam sorun düzelirse pm attın yoksa havale yaparım iyi çalışmalar
Tamam hocam iyi günler![]()
Selam hocam ne zaman bot hazır olur
Merhaba mobil sistemi üzerinde çalışıyorum şuan kesin olarak bitiş süresi belli değil ancak istek olursa demo sürümü haftasonuna paylaşabilirim
Smart Renderi kullanabiliyoz mu şuan, satın alacağımda?
Şuan eski versiyonu ücretsiz kullanabilirsiniz hocam Smart Render dan indirip yazılım üzerinden kayıt olmanız yeterli olacaktır
Şuan eski versiyonu ücretsiz kullanabilirsiniz hocam Smart Render dan indirip yazılım üzerinden kayıt olmanız yeterli olacaktır
Selam hocam programı denedim gayet güzel ellinize sağlık sadece bazı videolarda ses engeline takıldı eğer imkanınız olursa ses tonu kalınlaştırma özelliği de olursa iyi olur
Yeni sürümde olacak hocam
benim anlam veremediğim bir olay var ben zamanında şu ses olayı için sadece belli sayıya satılacak denilen program için sağlam bir miktar ödemişim ve forumda bunu ödeyen sayısı çok azken ve millet bunu üç beş ortakla öderken ben tek ödemişim. şimdi yeni birşey çıkarıp bunu içine koyacaz diyorsun bu ne derece etik?
hocam yanlış anlamazsanız cevabını ben vereyim arkadaşa bende teklif etmiştim yani aylık sistemine geçilmesini çünkü programı satın alsam bu gün dünya engelini geçen program belki yarın geçmeyecek ve program çöp olacak ama aylık sistem olursa program dünya engelini geçtiği müddetce kullanıcılar aboneye ücretini ödemeye devam edecek bu şekilde programı yapan arkadaş devamlı güncel tutacak hem program sahibi devamlı ekmek yiyecek hemde bizler kazanacağız
güzel yazmışsınızda benim sorduğum soruyla alakasız bir cevap olmuş.
hocam yanlış anlamazsanız cevabını ben vereyim arkadaşa bende teklif etmiştim yani aylık sistemine geçilmesini çünkü programı satın alsam bu gün dünya engelini geçen program belki yarın geçmeyecek ve program çöp olacak ama aylık sistem olursa program dünya engelini geçtiği müddetce kullanıcılar aboneye ücretini ödemeye devam edecek bu şekilde programı yapan arkadaş devamlı güncel tutacak hem program sahibi devamlı ekmek yiyecek hemde bizler kazanacağız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.