#Smart Render - Profesyonel Render Yazılımı

Selam hocam programı denedim gayet güzel ellinize sağlık sadece bazı videolarda ses engeline takıldı eğer imkanınız olursa ses tonu kalınlaştırma özelliği de olursa iyi olur

temiz bişekilde dünya engeli geçiliyormu acaba program ile ? çerçece vs geçmiyo maglum artkkk

benim anlam veremediğim bir olay var ben zamanında şu ses olayı için sadece belli sayıya satılacak denilen program için sağlam bir miktar ödemişim ve forumda bunu ödeyen sayısı çok azken ve millet bunu üç beş ortakla öderken ben tek ödemişim. şimdi yeni birşey çıkarıp bunu içine koyacaz diyorsun bu ne derece etik?

benim anlam veremediğim bir olay var ben zamanında şu ses olayı için sadece belli sayıya satılacak denilen program için sağlam bir miktar ödemişim ve forumda bunu ödeyen sayısı çok azken ve millet bunu üç beş ortakla öderken ben tek ödemişim. şimdi yeni birşey çıkarıp bunu içine koyacaz diyorsun bu ne derece etik?

hocam yanlış anlamazsanız cevabını ben vereyim arkadaşa bende teklif etmiştim yani aylık sistemine geçilmesini çünkü programı satın alsam bu gün dünya engelini geçen program belki yarın geçmeyecek ve program çöp olacak ama aylık sistem olursa program dünya engelini geçtiği müddetce kullanıcılar aboneye ücretini ödemeye devam edecek bu şekilde programı yapan arkadaş devamlı güncel tutacak hem program sahibi devamlı ekmek yiyecek hemde bizler kazanacağız

hocam yanlış anlamazsanız cevabını ben vereyim arkadaşa bende teklif etmiştim yani aylık sistemine geçilmesini çünkü programı satın alsam bu gün dünya engelini geçen program belki yarın geçmeyecek ve program çöp olacak ama aylık sistem olursa program dünya engelini geçtiği müddetce kullanıcılar aboneye ücretini ödemeye devam edecek bu şekilde programı yapan arkadaş devamlı güncel tutacak hem program sahibi devamlı ekmek yiyecek hemde bizler kazanacağız

güzel yazmışsınızda benim sorduğum soruyla alakasız bir cevap olmuş.

Siz yazılımı sınırsız lisans olarak süresiz satın aldınız hocam bu versiyon da 1 aylık 15 dolara 2bilgisayar için alınabilecek hesaplarsanız yazılımı güncel olarak kullanan kişilere daha daha karlı bir alışveriş yapmış olduğunuzu fark edebilirsiniz ayrıca special renderi de buraya dahil ettiğimde sizde komple yazılımdan yararlanabileceksiniz special render alanlara mail yolu ile detaylı bilgi vericem

Haklısınız hocam ama ben kendi açımdan aylık sistem bana daha cazip geliyor yani kazandığım müttedce 15 Dollar vermek sorun değil tabiki bütcesi müsait olanın programı sattın alması daha karlı neyse tercih meselesi

Merhaba hocam botta toplu intro ekleme var mı?
Var ise 15-20 dk lık bir videoya 10 saniyelik intro eklemek ne kadar süre alıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri