#Smart Render - Profesyonel Render Yazılımı

tema çalışmasını tamamladım, sıradaki güncelleme ile aktif olacak olan özellikler

- Video Kesme
- Ses Filitreleri
- Videonun müziğini Kaydetme

hocam denedim programı [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] ın videoenti programına çok benziyor.
aslında engel geçmek adına farklı render yöntemleriyle marjinal bir şey yaptığını düşünerek umutlanmıştım. neyse şuan için beklemedeyim programına yeni güncellemeler gelip biraz olgunlaşına kadar bekleyeceğim. sonra tekrar bakarız. hayırlı olsun.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] teşekkürler hocam yeni güncelleme sabaha doğru olabilir, yukarıdaki özellikler üzerinde çalışıyorum

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

Güncelleme [1.0.3]

- Bazen desteklenmeyen format hatası alıyordunuz bunun sebebi uzantının büyük harfle yazılıyor olmasıydı yani(.mp4 yerine .MP4) bunun için kontrol fonksiyonu eklendi bunun dışında bir özellik eklenmedi çalışmalarım devam ediyor.

Güncelleme [1.0.4]

- Ses Filitreleri Eklendi
- Video Kesme için çalışmalar başladı ilk güncelleme ile video kesme aktif olucak

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] evet hocam yazılımı indirip üye olmanız yeterli 3 günlük deneme sürümünüz aktif edilmiş olacaktır, 10 tane ses filitresi eklendi şimdi daha gelişmiş bir Ekolayzer üzerinde çalışıyorum birkaç güne ekolayzer de aktif olacak

[Güncelleme 1.0.5]
{
- Oturum Yönetimi Eklendi
- Ayar kaydetme & ayar yükleme eklendi
- Render işlem süresi görüntüleme eklendi
}

Son düzenleme:
Render Hızlandırma, Render Hız Modları, Video Kesme Gibi ekstra özellikler için çalışmalarım devam etmekde gün içerisinde bu özellikler yeni bir güncelleme ile aktif edilecektir

İlerleyen Günlerdeki olacak çalışmalarım

{
Videoyu 10 Part'a Kadar bölerek işleme
Video Birleştirme (Intro & Outro)
Video içinden Sesi .mp3 olarak kaydetme
Logo Ekleme ( Süreli - Süresiz )
Yeni Ses ayarları Gelişmiş Ekolayzer

CONSOLE ve MAĞAZA özelliği bu özellikte yazılıma da bir konsol ekranına kod yazıcaksınız sistem şu şekilde olucak web sitemizde Mağaza sayfası olucak orda Yeni Filitreler, Arka Planlar, Çerçeveler ve Ayar.JSON dosyalarının isimleri ve önizlemeleri olucak konsola indirmek istediğiniz store dosyasını yazıcaksınız mesela

get { ayar.json }

yada mağazada paylaşım yapabilceksiniz

send { background.png }

gibi komutlarla yazılımın gelişimini desteklemiş olucaksınız ben tek başıma birsürü background filitre frame vs. yapamam sizden gelenlerle birlikte güzel bi platform olacağını düşünüyorum :)

}

çalışmalarınız başarılı gözüküyor trye döner dönmez muhakkak kullanıp test edecem..
Hayırlı Satışlar

Render Hızlandırma, Render Hız Modları, Video Kesme Gibi ekstra özellikler için çalışmalarım devam etmekde gün içerisinde bu özellikler yeni bir güncelleme ile aktif edilecektir

İlerleyen Günlerdeki olacak çalışmalarım

{
Videoyu 10 Part'a Kadar bölerek işleme
Video Birleştirme (Intro & Outro)
Video içinden Sesi .mp3 olarak kaydetme
Logo Ekleme ( Süreli - Süresiz )
Yeni Ses ayarları Gelişmiş Ekolayzer

CONSOLE ve MAĞAZA özelliği bu özellikte yazılıma da bir konsol ekranına kod yazıcaksınız sistem şu şekilde olucak web sitemizde Mağaza sayfası olucak orda Yeni Filitreler, Arka Planlar, Çerçeveler ve Ayar.JSON dosyalarının isimleri ve önizlemeleri olucak konsola indirmek istediğiniz store dosyasını yazıcaksınız mesela

get { ayar.json }

yada mağazada paylaşım yapabilceksiniz

send { background.png }

gibi komutlarla yazılımın gelişimini desteklemiş olucaksınız ben tek başıma birsürü background filitre frame vs. yapamam sizden gelenlerle birlikte güzel bi platform olacağını düşünüyorum :)

}

Masallah kardesim [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] bu ne hiz :) hergun yenilik hergun guncelleme :)
Tebrikler

@jakers teşekkürler hocam :)
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION]

buda bizim işimiz :)

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] Fliter klasörüne .png uzantısıyla filitrenizi koyun hocam sadece .png uzantısı ile filitre işliyorum güncelleme ile tüm uzantıları aktif edicem

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] sonucu paylaşırsanız sevinirim hocam

[Güncelleme 1.0.6]
{
- Simulator Eklendi (Video Çözünürlük, Arka Plan, Konum Gibi Ayarlamaları yapabilmek artık daha kolay!)

- Geçersiz Karakter Kontrolü ve Video ismi düzenleme

- Render İşlemi Durdurma

- Render işlemlerinin hepsi tamamlandığında Bilgisayar Kapatma, Alarm Çalma, Mail Göndertme Gibi tedarik işlemleri eklendi

- Yazılım Ayarları Sekmesi Eklendi (Kişisel Ayarlarınızı Yapabilirsiniz)

https://www.youtube.com/watch?v=2ChejZpXutE
}​

elinize sağlık gayet dinamik, bu işi hakkıyla yapmaya çalışan bilgili bir arkadaşsınız. sabah yaşadığım problemi team'den bağlanarak hemen çözmeniz sonrasında tekrar bağlanıp yine yardımcı olmanız çok önemliydi umarım bu yapınız değişmez ve emeğinizin karşılığını görürsünüz.

[MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] benim işim bu hocam :) her zaman her türlü sorunlarınızda skypeden veya pmden yazmanız yeterlidir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri