Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncelleme [1.0.4]
- Ses Filitreleri Eklendi
- Video Kesme için çalışmalar başladı ilk güncelleme ile video kesme aktif olucak
Render Hızlandırma, Render Hız Modları, Video Kesme Gibi ekstra özellikler için çalışmalarım devam etmekde gün içerisinde bu özellikler yeni bir güncelleme ile aktif edilecektir
İlerleyen Günlerdeki olacak çalışmalarım
{
Videoyu 10 Part'a Kadar bölerek işleme
Video Birleştirme (Intro & Outro)
Video içinden Sesi .mp3 olarak kaydetme
Logo Ekleme ( Süreli - Süresiz )
Yeni Ses ayarları Gelişmiş Ekolayzer
CONSOLE ve MAĞAZA özelliği bu özellikte yazılıma da bir konsol ekranına kod yazıcaksınız sistem şu şekilde olucak web sitemizde Mağaza sayfası olucak orda Yeni Filitreler, Arka Planlar, Çerçeveler ve Ayar.JSON dosyalarının isimleri ve önizlemeleri olucak konsola indirmek istediğiniz store dosyasını yazıcaksınız mesela
get { ayar.json }
yada mağazada paylaşım yapabilceksiniz
send { background.png }
gibi komutlarla yazılımın gelişimini desteklemiş olucaksınız ben tek başıma birsürü background filitre frame vs. yapamam sizden gelenlerle birlikte güzel bi platform olacağını düşünüyorum
}
[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] Fliter klasörüne .png uzantısıyla filitrenizi koyun hocam sadece .png uzantısı ile filitre işliyorum güncelleme ile tüm uzantıları aktif edicem
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.