#Smart Render - Profesyonel Render Yazılımı

hayırlı olsun deneme sürümünü indirdim.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] teşekkürler olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim hocam :)

Tam ekran attım videoyu engel gelmedi . baya bi yeniledim sayfayı engel yok aradan 2 dk sonra engel geldi :) Hevesim kursağımda kaldı resmen ya :)

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam ne engeli geldi detay verir misiniz bir kaç gün sonra ses efektleri de ekliycem ses için suanlık sadece hızlandırma var acaba sesten dolayımı engel yedi

Render hızı harika.. Yeni özelliklerle birlikte tadından yenmez :)

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam yaptığınız ayarlar nelerdir? daha farklı şeyler denemenizi arka plan üzeri video yapmanızı tavsiye ederim

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam yaptığınız ayarlar nelerdir? daha farklı şeyler denemenizi arka plan üzeri video yapmanızı tavsiye ederim

Ben daha çok çerçeve ile engel geçme değilde filtre engel geçmeye çalışıyorum görüntüyü pek bozmadan . Videonti'de olmayan ayarları deniyorum şuan

[MENTION=28267]youtub60[/MENTION] arkadaşta belirtmiş mesaj sayısı ile ilgili durumu...
bu yasak kalktı mı? [MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] videonti de olduğu gibi bunda da .mkv alt yazılı videolarda videoyu proğrama ekleyince görünmüyor altyazı . Videoyu render yaparken video formatını da değiştirme var mı yoksa ben mi göremedim ?

hayırlı satışlar demoyu indiriyorum umarım filtre ekleme özelliği vardır

merhaba hayırlısı satışlar .

render aldıgımız icerigide görebiliyormusunuz ?

Tam ekran attım videoyu engel gelmedi . baya bi yeniledim sayfayı engel yok aradan 2 dk sonra engel geldi :) Hevesim kursağımda kaldı resmen ya :)

:) piyasada otomatik tam ekran filitre engel geçen program var mı hocam.Camtasia vs gibi programlarla bile geçemiyoruz o engeli.Youtube her geçen gün güçlendiriyor.Ha bu arada daha önce yüklenmiş,telifden silinmiş olan,veya hala duran video atıysanız geçmemiz imkansız, kesin tanıyor videoyu.Reddedebilirde.Size tavsiyem yeni video gibi algılaması için baştan ve sondan süre kesin, hızlandırma yapın.

Mobil olarak gönderildi.

ses ile ilgili render özellikleri eklerseniz ben de satın almayı düşünürüm. hayırlı satışlar.

ses özellikleri artırılması lazım.kalınlık incelik hızlandırma vs. eklenmeli aksi halde engelleri geçmek çok zor olur

[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] intro'yu not aldım mutlaka intro da olucak hocam bir kaç gün sonra
[MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] ses ile efektlerim mevcut ilk güncelleme ile onlarda yazılıma dahil edilicek
(Ekolayzer, yankı efekti, ağır konuşma gibi efektler olucak ilk güncellemede)
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] filitre tabikide var hocam :)

Ses ile özellikler artırırsanız ben de alırım.
Programı denemedim sormak istediğim videoyu sağa sola ortaya aşagıya çekebiliyor muyuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri