samsung marka tv leri önermiyorum bizde var memnun değiliz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben smart aldım pişmanım ondan söyledimAndroid alan tanıdıklarımkini kullandım arada dağlar kadar fark var. Fiyat olarak 200-300 tl oynuyor ama değer..
55" ve uzeri al.
samsung serie 7 - 8 -9 ilk tercihin olsun.
Veya renklerini cok sevdigin ve Turkiye de satis sonrasi en iyi servisi hangi marka veriyorsa onu al. Sonra himedia q10 pro al.
---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------
Hocam iptv linkerinin sonu .m3u ile bitiyorsa .ts yapip deneyin birde.
ss iptv player - yukluyse tv'de ; birde Ottplayer deneyin. Daha hizli ve stabil.
samsung marka tv leri önermiyorum bizde var memnun değiliz
curved almayı hiç düşünmüyorum gereksiz geliyor nedense öneri için teşekkürler
samsung kullanıcılarından ip tv kullanan kimseye denk gelemediğim için şuanda LG alacağım gibi gözüküyor..
https://www.hepsiburada.com/lg-49uj701v-49-123-ekran-4k-uhd-tv-p-HBV000008SNF3
farklı bi durum olmazsa şunu alacağım sanırım.. n11de daha uygun + indirim çeki ile 3K TL ye falan geliyor
hocam 3d artık yenı smart tv lerde genelde koyulmuyor.. cunku cok tutmamıs bır teknolojıyı tv ye koyup uretım malıyeyı artırmaıolar dıe dusunuyorum.
ayrıca 4 cekırdeklı olursa ıyı olur.
hz degerı yuksek olsun hızlı aksıyon sahnelerınde abuk subuk hareketler yapmaz.bulutlanma vs.
enaz 100hz dı onceden alırken ıyı tv suan 400-500hz ler var.. aklınızda olsun
baska benım evde samsung marka smart tv var ama serıye suan bakamıyorum zaten artık o uretılmıyor.3dlı felan am acok hızlı cok ıyı..
kayınbabamlara aldık benımkının daha gelısmısı fıyat ve ekran olarak 4k ekranlı 150 ekran cıvarı bısey aldık cok buyuk harıka ekran kontrastı felan muthıs 3500tl ye aldık.
onunda serısını bılmıyorum..
sızın ıcın onemlı olan kontrast,Hz,çekirdek sayısı,ekran kalıtesi vs
Samsung'ta iptv kullanan ben varim ya hocam. Hem iptv hem Netflix sorunsuz.
3d fılmler gerckten keyıflı oluyor bazı 3d ler sacma tabı koca fılmde 3d hıssettıgınız sahne ıkı uc.3d tercih etmemde ki sebep hala torrentler de güzel filmler var indirip izlerim diye düşünmüştüm ama bende dediğin gibi 3d yeni tv göremedim o yüzden vazgeçtim.
benim bozulan tv bu 200 hz di bunu 2010 yılında almıştım şimdi baktığım tvnin mhz kaç anlayamadım bunun teknoloji farklı galiba.
onu atlamışım LG'ye odaklanıncageçen sene telif ile alakalı olarak samsung cihazlar da ip tv yoktu. tekrar olabilir diye hiç samsung düşünmüyorum artık hocam
Hocam 2 senedir kullandığımız LG 49UH770V modelini önerebilirim. Smart iptv uygulamasıyla aktif olarak 7 8 aydır iptv izliyoruz hiçbir sorun çıkarmadı.Ayrıca;
4K desteği var, trumotion desteği var (Kısaca hareketli görüntülerde, görüntünün bozulmamasını net gözükmesini sağlayan teknoloji. Diğer markalarda ismi farklı olabilir). Akıllı kumanda ile birlikte geliyor, kumandayı fare gibi kullanabiliyoruz. Usb 3.0 girişi var, bu bazı tvlerde nedense yok.
Ben ilk alacağım zaman çok araştırmıştım bütçeme göre en alınabilir olarak bu modeli buldum, o kadar çok marka model var ki insan hangisini seçecek bilemiyor. Diğer Tvler hakkında bir şey diyemem, bu modelden çok daha iyisi de olabilir ben sadece zamanında yaptığım araştırmaların sonucu aklımda kalanları size aktardım, tabi siz yine son zamanlarda alan kullanıcıların yorumlarına da bakın derim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.