Smart Tv alacağım önerilere ihtiyacım var

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
samsung marka tv leri önermiyorum bizde var memnun değiliz

[MENTION=9549]flyx[/MENTION] ; malesef site fransizca, ingilizcesi yok hocam.

Sitede test edilen ve begenilen birkac marka - model yazdim asagiya. Belki fikir verir.

TCL U55C7006 - Panasonic TX-55EZ950 - Sony KD-65ZD9 - LG OLED 55C7V - Sony KD-75X9405C

Panasonic TX-55CX700E - LG 55EG920V - Sony KD-55X8505C -Samsung UE55H6400

Son düzenleme:
Ben smart aldım pişmanım ondan söyledim :) Android alan tanıdıklarımkini kullandım arada dağlar kadar fark var. Fiyat olarak 200-300 tl oynuyor ama değer..

55" ve uzeri al.
samsung serie 7 - 8 -9 ilk tercihin olsun.

Veya renklerini cok sevdigin ve Turkiye de satis sonrasi en iyi servisi hangi marka veriyorsa onu al. Sonra himedia q10 pro al.

---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------

Hocam iptv linkerinin sonu .m3u ile bitiyorsa .ts yapip deneyin birde.

ss iptv player - yukluyse tv'de ; birde Ottplayer deneyin. Daha hizli ve stabil.

Teşekkür ederim hocam lg tv kullanıyoruz tek sıkıntı normal uydu tv kanal geçiş süreleri uzun bildiğim kadarıyla uydu tvlerin bana göre kronik sorun. eski antenli tv yayınlarında geçiş şıpşak idi. Muhabbet açılınca yazmak istedim.

samsung marka tv leri önermiyorum bizde var memnun değiliz

Tv favorim LG :)

Son düzenleme:
önerileri dikkate alacağım :)

Merhaba bence 4k samsung + Beelink GT1 Ultimate Android TV Box
AL
RAHAT ET

curved almayı hiç düşünmüyorum gereksiz geliyor nedense öneri için teşekkürler

samsung kullanıcılarından ip tv kullanan kimseye denk gelemediğim için şuanda LG alacağım gibi gözüküyor..

https://www.hepsiburada.com/lg-49uj701v-49-123-ekran-4k-uhd-tv-p-HBV000008SNF3

farklı bi durum olmazsa şunu alacağım sanırım.. n11de daha uygun + indirim çeki ile 3K TL ye falan geliyor

hocam 3d artık yenı smart tv lerde genelde koyulmuyor.. cunku cok tutmamıs bır teknolojıyı tv ye koyup uretım malıyeyı artırmaıolar dıe dusunuyorum.
ayrıca 4 cekırdeklı olursa ıyı olur.
hz degerı yuksek olsun hızlı aksıyon sahnelerınde abuk subuk hareketler yapmaz.bulutlanma vs.
enaz 100hz dı onceden alırken ıyı tv suan 400-500hz ler var.. aklınızda olsun
baska benım evde samsung marka smart tv var ama serıye suan bakamıyorum zaten artık o uretılmıyor.3dlı felan am acok hızlı cok ıyı..
kayınbabamlara aldık benımkının daha gelısmısı fıyat ve ekran olarak 4k ekranlı 150 ekran cıvarı bısey aldık cok buyuk harıka ekran kontrastı felan muthıs 3500tl ye aldık.
onunda serısını bılmıyorum..
sızın ıcın onemlı olan kontrast,Hz,çekirdek sayısı,ekran kalıtesi vs

curved almayı hiç düşünmüyorum gereksiz geliyor nedense öneri için teşekkürler

samsung kullanıcılarından ip tv kullanan kimseye denk gelemediğim için şuanda LG alacağım gibi gözüküyor..

https://www.hepsiburada.com/lg-49uj701v-49-123-ekran-4k-uhd-tv-p-HBV000008SNF3

farklı bi durum olmazsa şunu alacağım sanırım.. n11de daha uygun + indirim çeki ile 3K TL ye falan geliyor

Samsung'ta iptv kullanan ben varim ya hocam :). Hem iptv hem Netflix sorunsuz.

hocam 3d artık yenı smart tv lerde genelde koyulmuyor.. cunku cok tutmamıs bır teknolojıyı tv ye koyup uretım malıyeyı artırmaıolar dıe dusunuyorum.
ayrıca 4 cekırdeklı olursa ıyı olur.
hz degerı yuksek olsun hızlı aksıyon sahnelerınde abuk subuk hareketler yapmaz.bulutlanma vs.
enaz 100hz dı onceden alırken ıyı tv suan 400-500hz ler var.. aklınızda olsun
baska benım evde samsung marka smart tv var ama serıye suan bakamıyorum zaten artık o uretılmıyor.3dlı felan am acok hızlı cok ıyı..
kayınbabamlara aldık benımkının daha gelısmısı fıyat ve ekran olarak 4k ekranlı 150 ekran cıvarı bısey aldık cok buyuk harıka ekran kontrastı felan muthıs 3500tl ye aldık.
onunda serısını bılmıyorum..
sızın ıcın onemlı olan kontrast,Hz,çekirdek sayısı,ekran kalıtesi vs

3d tercih etmemde ki sebep hala torrentler de güzel filmler var indirip izlerim diye düşünmüştüm ama bende dediğin gibi 3d yeni tv göremedim o yüzden vazgeçtim.

benim bozulan tv bu 200 hz di bunu 2010 yılında almıştım şimdi baktığım tvnin mhz kaç anlayamadım bunun teknoloji farklı galiba.

Samsung'ta iptv kullanan ben varim ya hocam :). Hem iptv hem Netflix sorunsuz.

onu atlamışım LG'ye odaklanınca :) geçen sene telif ile alakalı olarak samsung cihazlar da ip tv yoktu. tekrar olabilir diye hiç samsung düşünmüyorum artık hocam

Bende Samsung 55D8000 var. 3D icin 4 tane gozlugu de var. 800hz.

Buyuklugu disinda (55" biraz kucuk kaliyor) butun beklentilerimi karsiliyor.
[MENTION=9549]flyx[/MENTION] ; alacaginiz Tv simdiden hayirli olsun hocam, guzel gunlerde kullanin.

3d tercih etmemde ki sebep hala torrentler de güzel filmler var indirip izlerim diye düşünmüştüm ama bende dediğin gibi 3d yeni tv göremedim o yüzden vazgeçtim.

benim bozulan tv bu 200 hz di bunu 2010 yılında almıştım şimdi baktığım tvnin mhz kaç anlayamadım bunun teknoloji farklı galiba.

onu atlamışım LG'ye odaklanınca :) geçen sene telif ile alakalı olarak samsung cihazlar da ip tv yoktu. tekrar olabilir diye hiç samsung düşünmüyorum artık hocam
3d fılmler gerckten keyıflı oluyor bazı 3d ler sacma tabı koca fılmde 3d hıssettıgınız sahne ıkı uc.
ama guzel oluyor..
bırde gozluklerı cok pıl harcmasa benımkıler pıllı kalıtelı bısey.
belkı vardır teshır outlet bakın derım ozaman

Hocam 2 senedir kullandığımız LG 49UH770V modelini önerebilirim. Smart iptv uygulamasıyla aktif olarak 7 8 aydır iptv izliyoruz hiçbir sorun çıkarmadı.Ayrıca;

4K desteği var, trumotion desteği var (Kısaca hareketli görüntülerde, görüntünün bozulmamasını net gözükmesini sağlayan teknoloji. Diğer markalarda ismi farklı olabilir). Akıllı kumanda ile birlikte geliyor, kumandayı fare gibi kullanabiliyoruz. Usb 3.0 girişi var, bu bazı tvlerde nedense yok.

Ben ilk alacağım zaman çok araştırmıştım bütçeme göre en alınabilir olarak bu modeli buldum, o kadar çok marka model var ki insan hangisini seçecek bilemiyor. Diğer Tvler hakkında bir şey diyemem, bu modelden çok daha iyisi de olabilir ben sadece zamanında yaptığım araştırmaların sonucu aklımda kalanları size aktardım, tabi siz yine son zamanlarda alan kullanıcıların yorumlarına da bakın derim :)

Hocam 2 senedir kullandığımız LG 49UH770V modelini önerebilirim. Smart iptv uygulamasıyla aktif olarak 7 8 aydır iptv izliyoruz hiçbir sorun çıkarmadı.Ayrıca;

4K desteği var, trumotion desteği var (Kısaca hareketli görüntülerde, görüntünün bozulmamasını net gözükmesini sağlayan teknoloji. Diğer markalarda ismi farklı olabilir). Akıllı kumanda ile birlikte geliyor, kumandayı fare gibi kullanabiliyoruz. Usb 3.0 girişi var, bu bazı tvlerde nedense yok.

Ben ilk alacağım zaman çok araştırmıştım bütçeme göre en alınabilir olarak bu modeli buldum, o kadar çok marka model var ki insan hangisini seçecek bilemiyor. Diğer Tvler hakkında bir şey diyemem, bu modelden çok daha iyisi de olabilir ben sadece zamanında yaptığım araştırmaların sonucu aklımda kalanları size aktardım, tabi siz yine son zamanlarda alan kullanıcıların yorumlarına da bakın derim :)

buna bakmıştım kaç gündür aramadığım yer kalmadı fakat vatanı aradım stoklarda olanların hepsi teşhir ürünü olduğu için vazgeçtim. onun muadili olarak 49UJ701V önerdi hem daha ucuz hem de 2017 yeni kasa:)

sabaha bunu sipariş vereceğim. günün fırsatı kampanyası umarım bitmez :)

önerin için teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri