Smart tv Televizyon mu Tv Box Alınmalı

ciggopapa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün salondan gelen sese gittiğimizde televizyonumuz yerde öyle hareketsiz yatıyordu Lg marka 6 yıldır kullanıyorduk.Bir baktım tv ile ayakların bağlantısı olduğu yerden vidaların oradan kopmuş zamanında 2 bin tl aldığım ürün şimdi o özelliklerde 6 bin tl aşağı değil Tabi garanti felan yok kime ne dert anlatacağım bilmiyorum benim hiç bir suçum yok yetkili servis kurmuştu zamanında 6 yıldır orada duruyordu ayaklar tv taşımamış internette araştırdım başka bir kişininde başına gelmiş.Şimdi benim size sormak istediğim fikrinize ihtiyacım olan konu bu televizyon lg smart tv özelliği vardı youtube video izleniyordu google film felan kasıyordu izlenmiyordu şimdi yeni bir tane almayı düşünüyorum ama google film sitelerinden film izlemeyi çok istiyorum smart tv televizyon mu almak iyi smart tv olunca fiyatlar uçuyor yoksa normal smart tv olmayan görüntü kalitesi iyi bir televizyon alıp Tv box bağlayım hangisi sağlıklı evinde smart tv ve tv box olup hangisini kullanıyorsunuz veya benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz Saygılar.

Smart TV ler pahalı TV Box işini görecektir.

Smart TV ler pahalı TV Box işini görecektir.

Teşekkür ederim hocam

---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:35 ----------

4k tv ve bir box isini gorur.

Biraz saçma bir soru olacak ama normal evimde televizyonu açtığımda çanaktan aldığım karasal kanallar geliyordu harici uydu alıcım var tvlerin kendi uydu alıcıları çok yavaş kanal geçis sağladığından tv box da bu özellik yok değil mi uydu alıcı özelliği harici uydu alıcı kullanmaya devam edeceğim?

Alacan TV de sadece 4K özelliği olsun hocam başka bir özellik olmasın böyle bir TV 2 bin TL civarı alırsın sonra 500 TL civarı android box al TV yapsın son sistem özellikli

Alacan TV de sadece 4K özelliği olsun hocam başka bir özellik olmasın böyle bir TV 2 bin TL civarı alırsın sonra 500 TL civarı android box al TV yapsın son sistem özellikli

Merak ettiğim hocam Android box TV kanallarını açabiliyormuyum yoksa harici TV alıcı veya televizyonun kendi TV alıcısı mı kullanacağım

Merak ettiğim hocam Android box TV kanallarını açabiliyormuyum yoksa harici TV alıcı veya televizyonun kendi TV alıcısı mı kullanacağım

Hocam alacağın android box hem internet tabanlı hem uydu alıcılı olsun mesela ben bunu kullanıyorum spybox s9 bunun daha üst modelleri var araştırabilirsin tavsiyem bu şekilde olur size

tv içinde olan android tvleri kolaylık açısından tercih ederim

Hocam alacağın android box hem internet tabanlı hem uydu alıcılı olsun mesela ben bunu kullanıyorum spybox s9 bunun daha üst modelleri var araştırabilirsin tavsiyem bu şekilde olur size

Tamamdır inceleme videosu izledim gayet başarılı cihaz teşekkür ederim.

tvbox önermiyorum al düzgün bie lg webos destwkli tv keyfine bak. Her şey bir tıkla hallediyor kafam çok rahat.

tvbox önermiyorum al düzgün bie lg webos destwkli tv keyfine bak. Her şey bir tıkla hallediyor kafam çok rahat.

Düşüp kırılan LG 47la642S modeliydi çok memnundum aklımda soru işaretleri kaldı durup dururken kırılması elektronik bir arıza verse derim ısındı yandı felan ama ayağının durup dururken kırılması aklımda soru işareti bıraktı siz hangi modelini kullanıyorsunuz tam olarak chrome bir film sitesini açınca donmadan rahat film felan izliyormusunuz?

tv içinde olan android tvleri kolaylık açısından tercih ederim

Kullandığım Ürün Özellikleri

HD TV 1080p, 47 inç (119 cm) 16/9, 200Hz, Karasal Görüntü, 3D Ready, Ethernet, HDMI x3, USB 2.0 x3, Tümleşik WiFi
Genel: Ürün Tipi: LED aydınlatmalı LCD TV - Smart TV, Enerji Sınıfı: Sınıf A +, Güç Tüketimi (Açık mod): 63 W
Ekran: Çözünürlük: 1920 x 1080, Ekran Formatı: 1080p (FullHD), Hareket Geliştirme Teknolojisi: 200 Hz Hareket Netliği Endeksi
TV Alıcısı: Koşullu Erişim: Ortak Arayüz Artı (CI +) yuvası, Stereo Alım Sistemi: MTS, İkincil Ses Programı (SAP): Evet
Dijital TV Alıcısı: Dijital TV Alıcısı: DVB-C, DVB-S2, DVB-T

Bu üründe görüntü ses harikaydı smart tv kullanırken youtube video izlemek iyiydi fakat internetten film felan izlenmiyordu çok yavaş ilerliyordu film durmadan donuyordu kötü tarafıda buydu.Ama şimdiki smart tv nasıl gerçekten hiç bilgim yok

LG önermem size son çıkan televizyonlarında piksel sorunu çok oluyor

Haklısın hocam şimdi araştırma yapıyorum.Neredeyse her modelin bir sıkıntılı durumu oluyor şansa kalmış birşey sanırım.

bütçen iyiyse sony alın normalse samsung alın hocam samsungda bir kaç yılda köşelerde kararma oluyor ölü biksel devreye giriyor

bütçen iyiyse sony alın normalse samsung alın hocam samsungda bir kaç yılda köşelerde kararma oluyor ölü biksel devreye giriyor
Evet en iyisi sony led tamirci arkadaşıma sordum benim kırılan tv Lg en iyi modeliymiş 3800 istedi ekran paneli değiştirmeye yeni bir tane alacağım bakalım teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri