Site Adresi: PM ile verilecektir.
Site İçin İstenen Fiyat: 300 TL (Pazarlık Yapılır.)
Alan Adı Süresi: Godaddy - 05/11/2019 tarihinde süresi doluyor. (Neredeyse 1 yıl daha süresi var.)
Sitenin Aylık Getirisi: Kullanmak nasip olmadı fakat reklamlar için banner tasarımları vs. hazırlandı.
Site Kategorisi: SMM Paneli
Günlük Trafik: Analytics eklenmedi, bilinmiyor.
Domainin Yaşı: 35 Gün (Konu açıldığı zaman yazılmıştır.)
Site Yaşı: 1 Ay 5 Gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir.
Hosting Dahil Midir?: 1 Ay İdare Edilir.
Banlı Olduğu Sponsor Var Mı?: YOK
Banlı Olduğu Arama Motoru Var Mı?: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HAYIR
Web Sitenin Yanında Verilecekler: Reklam Bannerları
Online Ödeme: Satışa dahil değildir, detaylı açıklama not kısmında yazılmıştır.
NOT: Siteyi geçtiğimiz günlerde büyük bir hevesle satın aldım fakat TC vatandaşlığımın bulunmaması nedeni ile ve vergi mükellefi olmamam nedeni ile sanal pos sistemini siteye entegre edemedim. Satış sebebim site kaynaklı değil, tamamen bahsettiğim POS sıkıntısı ile ilgilidir. Ayrıca para ihtiyacım olduğu için de siteyi satışa koymak zorunda kaldım, sitenin en ufak bir sorunu vs. bulunmamaktadır.
* Siteyi alacak kişinin vergi mükellefi olması gerekmemektedir, sadece TC vatandaşlığı bulunması gerekiyor. Herhangi bir vergi şartı olmaksızın alıcı birçok farklı pos sistemini kullanabilir.
R10 Konusu - BTCFRM Konusu
Site İçin İstenen Fiyat: 300 TL (Pazarlık Yapılır.)
Alan Adı Süresi: Godaddy - 05/11/2019 tarihinde süresi doluyor. (Neredeyse 1 yıl daha süresi var.)
Sitenin Aylık Getirisi: Kullanmak nasip olmadı fakat reklamlar için banner tasarımları vs. hazırlandı.
Site Kategorisi: SMM Paneli
Günlük Trafik: Analytics eklenmedi, bilinmiyor.
Domainin Yaşı: 35 Gün (Konu açıldığı zaman yazılmıştır.)
Site Yaşı: 1 Ay 5 Gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir.
Hosting Dahil Midir?: 1 Ay İdare Edilir.
Banlı Olduğu Sponsor Var Mı?: YOK
Banlı Olduğu Arama Motoru Var Mı?: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HAYIR
Web Sitenin Yanında Verilecekler: Reklam Bannerları
Online Ödeme: Satışa dahil değildir, detaylı açıklama not kısmında yazılmıştır.
NOT: Siteyi geçtiğimiz günlerde büyük bir hevesle satın aldım fakat TC vatandaşlığımın bulunmaması nedeni ile ve vergi mükellefi olmamam nedeni ile sanal pos sistemini siteye entegre edemedim. Satış sebebim site kaynaklı değil, tamamen bahsettiğim POS sıkıntısı ile ilgilidir. Ayrıca para ihtiyacım olduğu için de siteyi satışa koymak zorunda kaldım, sitenin en ufak bir sorunu vs. bulunmamaktadır.
* Siteyi alacak kişinin vergi mükellefi olması gerekmemektedir, sadece TC vatandaşlığı bulunması gerekiyor. Herhangi bir vergi şartı olmaksızın alıcı birçok farklı pos sistemini kullanabilir.
R10 Konusu - BTCFRM Konusu