SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Anasayfamıza Konumuzun Banner'ı eklenmiştir :)

6PVPWW.jpg

Ellerine sağlık ibrahim hocam.
Bu arada yanlış bir bilgilendirme olmasın. 1 numara aldığınızda 30 gün boyunca o numarayı başkası kullanmayacağı garantidir. 30 gün için o numara size ayrılmış olur. Ayrıca sınırsız bir süre boyunca aynı numarayı ayıracak sistem için de çalışmalarımız başladı.

---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

API sistemimiz yayındadır. Kendi uygulamalarınıza dahil etmek için ya da daha hızlı işlem gerçekleştirmek için API sistemimizi de kullanabilirsiniz. Detaylar ilk mesaja eklendi. Aşağıda da mevcut:

Api için:

Siteye giriş yaptığında kullanıcı ile sağ üstte bir API Key oluşturulmuş oluyor sizin için. O'nu kullanmanız gerekiyor. Sonuçlar Json olarak verilmiş olur. Tüm dillerde kullanılabilir.

Kullanıcı Detayları:
http://www.smsver.net/Api.php?Key=APIKEYINIZIBURAYAYAPISTIRACAKSINIZ

Şuanki Numaranızı Verir:

Gelen Mesajları Verir:

Yeni Numara Alır:

Ayrıca bayilik, toplu alım vb. ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler özel fiyatlar için.
Api hakkında;
Mesala benim 10 numaram var, bunlardan hepsine mesaj geldi fakat ben 3. numarama gelen mesajı görmek istiyorum. oraya bir sorgu atarsanız tadından yenmez:)

banner dikkatimi çekti diye girdim hayırlı satışlar :D
reklam anlayışı fena insanı meraklandırıyorsunuz :p

Ellerine sağlık ibrahim hocam.

Api hakkında;
Mesala benim 10 numaram var, bunlardan hepsine mesaj geldi fakat ben 3. numarama gelen mesajı görmek istiyorum. oraya bir sorgu atarsanız tadından yenmez:)

[MENTION=11620]era[/MENTION] biraz değişiklik lazım.

Hocam biz normalde numaraları tutuyoruz ancak eski numaralara (yeni numara aldıktan sonra) gelen smsleri kullanıcılar göremiyor tekrar.

Tüm smsler görülüyor geçmişe dönük; ancak sms alırken bir kullanıcı o an hangi numarayı kullanıyorsa o numaraya gelen smsi alıyor. 0101 numarasını kullandı sms aldı. History'e kaydediyor. Yeni numara istedi 0102 numarasını kullanmaya başladı. O andan itibaren 0101'e gelen smsleri göremiyor.

Api kullanıcıları için biraz sıkıntılı bir durum, era ya topluca sizin dediğiniz hale çevirir ya da api ile yeni kullanıcı oluşturmayı sağlar. örneğin kullaniciolustur&kredi=100 olduğunda sizin altınıza 100 kredili bir kullanıcı oluşturmuş olur ve sizin altınıza olan kullanıcıların kredilerini api key'inizi kullanarak aynı şekilde değiştirebiliyor olursunuz. En doğrusu, rahat hali bu olur sanırım.

---------- Spam Engelliyici 06:52 ---------- Önceki Mesaj 06:52 ----------

ilk kana açarken olmuyormu hocam bu sadece +15 içinmi

Sadece +15 için maalesef hocam.

Tüm onaylamalar yapıldı.

OTE=thnx;1380803][email protected] kayıt açıldı..[/QUOTE]

Onaylanmistir arkadaslar iyi calismalar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
emn-.. [MENTION=47771]Hotmail[/MENTION] onaylarmısınız

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
25 Tl lik paket satın aldım hesaba geçmedi kontrol edermisin.

Ünlemli kanala giriş yaparken istenen telefon doğrulamasını yapıyor mu

Yok usta, +15 dakika dışında maalesef Youtube işe yaramaz.

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Bilgilendirme: Numara istemek ücretsiz, kredi SMS gelince düşer. SMS gelmezse eski numaranıza, ücretsiz yeni numara isteyin ;)

çok sağlam sistem :) 2 sene önce buna benzer bi sistem vardı az ekmeğini yemedim :) ama şu ünlemli kanallar için kullanılsa keşke :) 200-300 kanal var 1 yıllık hepsi ünlemm :S

Yok usta, +15 dakika dışında maalesef Youtube işe yaramaz.

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Bilgilendirme: Numara istemek ücretsiz, kredi SMS gelince düşer. SMS gelmezse eski numaranıza, ücretsiz yeni numara isteyin ;)

Ünlemli kanallar içinde bu noları kullanıp bir çözüm bulamaz mısınız hocam :)

Ünlemli kanallar için ayrı bir sistem üzerinde çalışıyoruz; ancak kısa zamanda mümkün gibi değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri