SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelikler onaylanmıştır. Sistem sorunsuz çalışmaktadır.

Numara Bulunamadı sorunu kullanılan altyapı ile alakalı oldugu için anlık bir mudahale edemiyoruz arkadaşlar şuan daha stabil çalışan bir sistem için çalışma yapıyoruz, hafta sonu biraz yogun geçtiği için konuyla ilgilenemedim kusura bakmayın.

Merhaba arkadaşlar,

+15 Dakika Onay, Facebook doğrulama vb. sosyal medyalarda sms onayı için kullanabileceğiniz otomatik SMS servisimiz sizlerle.

Günlük 1 Numara Ücretsiz! Test Kredisi Alma

Üye olduktan sonra üyeliğinizin onaylanması gerekiyor. Bunun içinde konu altında "dene.... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com mail adresi ile üye oldum onaylarmısınız" yazdığınız takdirde günlük 1 adet telefon numarası hakkınız yüklenecektir.

Üye Olmak İçin: http://sms.dailybotum.com

İyi çalışmalar.

Fiyat Listesi

1v3lBN.png

Önemli Bilgiler:

+15 Dakika onayı, Facebook ve birçok sosyal ağda doğrulama için kullanılabilir numaralarımız. Ancak Google kullanıcı oluşturmak için kullanılamaz.

+15 Dakika onayı için:

1-) Onay istediğiniz sayfanın dil seçeneğinin "Türkçe" olmasına"

2-) Aynı numaraya 2 kere sms talep etmeniz gerektiğine

lütfen dikkat ediniz.

OA5XJZ.png

API KULLANIMI

Siteye giriş yaptığında kullanıcı ile sağ üstte bir API Key oluşturulmuş oluyor sizin için. O'nu kullanmanız gerekiyor. Sonuçlar Json olarak verilmiş olur. Tüm dillerde kullanılabilir.

Kullanıcı Detayları:
http://www.smsver.net/Api.php?Key=APIKEYINIZIBURAYAYAPISTIRACAKSINIZ

Şuanki Numaranızı Verir:

Gelen Mesajları Verir:

Yeni Numara Alır:

İletişim

Projenin forum kısmında [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ilgilenecektir. Tüm soru ve sorunları kendilerine iletebilirsiniz. Ben sadece yazılım kısmına bakıyorum.
Benim istedigim atiyorum 100 ad numara alicam o numaralar benim olacak sadece biyle bir sistem varmi hocam ?

Samsung S6

Üyelikler onaylanmıştır. Sistem sorunsuz çalışmaktadır.

Numara Bulunamadı sorunu kullanılan altyapı ile alakalı oldugu için anlık bir mudahale edemiyoruz arkadaşlar şuan daha stabil çalışan bir sistem için çalışma yapıyoruz, hafta sonu biraz yogun geçtiği için konuyla ilgilenemedim kusura bakmayın.
[email protected] onay verdiniz mi acaba? Sisteme giriş yaptığımda apı keyim yok görünmüyor.

Buraya yazan arkadaşların üyelikleri onaylandı. Sistem ağırlıklı olarak Text+ ve Next+ alt yapısını kullandığından oradaki problemler sistemin ağırlaşmasına ya da çalışmamasına neden oluyor arkadaşlar. O nedenle bizler elimizden geldiğince diğer servisleri de eklemeye çalışıyoruz sistemin içine. Herhangi bir problem yaşayan arkadaşlar buradan ya da Özkan'a PM ile yazarlarsa elimizden geldiğince hızlı ilgilenmeye çalışırız. (Benim özel mesajlarımı okumam uzun sürüyor bu aralar o nedenle) Şu an sistem problemsiz çalışıyor bende bilgilerinize sunarım.

Ne zaman siteye girip yeni numara istemesem "Hata! Günlük numara isteme limitiniz dolmuştur. Günlük Limitiniz: 2." yazıyor oysaki sadece sisteme girip 1 kez basıyorum.Sadece 1 kere kullanabildim.Sürekli aynı numara var.Yeni numara alamıyorum.Arkadaşlar sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de aynı mı?Çünkü incubus sistem problemsiz çalışıyor yazmış?

Ben alıyorum problem yok

Dakikalar önce denedim gene aynı numara alamadım.Peki bir kez daha şimdi deniyeyim sonucu yazarım.

Bende gene aynı denedim şimdi gene aynı hata"Hata! Günlük numara isteme limitiniz dolmuştur. Günlük Limitiniz: 2. " Şuan bendeki numara kaç gündür bende hiç değiştiremiyorum ne zaman yeni numara istesem sonuç aynı :(

Dakikalar önce denedim gene aynı numara alamadım.Peki bir kez daha şimdi deniyeyim sonucu yazarım.

Bende gene aynı denedim şimdi gene aynı hata"Hata! Günlük numara isteme limitiniz dolmuştur. Günlük Limitiniz: 2. " Şuan bendeki numara kaç gündür bende hiç değiştiremiyorum ne zaman yeni numara istesem sonuç aynı :(

Kullanıcı adın Turkuaz ise sistemde de, ekledim 1 adet limit, yapabilirsin şu an :) Sistemde problem yok; ancak bedava üyeliklerde kısıtlamalar olabiliyor ağırlık geldiğinde bilgilerinize.

Kullanıcı adın Turkuaz ise sistemde de, ekledim 1 adet limit, yapabilirsin şu an :) Sistemde problem yok; ancak bedava üyeliklerde kısıtlamalar olabiliyor ağırlık geldiğinde bilgilerinize.

Tamam hocam deniyorum çok ihtiyacım vardı. :)

Hocam sağol.Yeni numara geldi :)

2 gündür Kalan Limitiniz: -1 yazıyor günde 1 ücretsiz kullanım hakkımız yok mu?

Ücretsiz üyelikler sistemi çok kastırdığı için onu engellemek istedik. 1 kereliğine vermeye başladık 1 krediyi yani ücretsiz üyeliklere o da ilk abone olduklarında. Kusura bakmayın. Yine de test edemeyen arkadaşlar özel olarak belirtirlerse kredi ekleyebilirim.

Hayır hocam. Toplam 1 numara daha doğrusu 1 sms limitiniz var:(

Ücretsiz üyelikler sistemi çok kastırdığı için onu engellemek istedik. 1 kereliğine vermeye başladık 1 krediyi yani ücretsiz üyeliklere o da ilk abone olduklarında. Kusura bakmayın. Yine de test edemeyen arkadaşlar özel olarak belirtirlerse kredi ekleyebilirim.

Günlük 1 Numara Ücretsiz!

bu yazıya hitaben yazmıştım

@era hocam

Numara istiyorum "Numaranız: +1 Bulunamadı" yazıyor yeni numara vermiyor
Eski numarala sms almaya çalışıyorum onlarada sms gelmiyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri