SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ben üye olmuştum ilk 2 gün sorun yaşamadım ama şuan alamıyorum.Ne zaman numara istesem uyarı alıyorum.Ne yapabilirim?

Şu an krediniz bitmişti. 2 adet ekledim hocam nickiniz "Turkuaz" sanırım. Şimdi deneyin, ilk 2 günden de çok daha iyiyiz. İlk günlerde günlük ücretsiz vardı. Şuan ücretsiz kredimiz yok günlük; ancak 2 kredi ekledim denemeniz için ;)

Şu an krediniz bitmişti. 2 adet ekledim hocam nickiniz "Turkuaz" sanırım. Şimdi deneyin, ilk 2 günden de çok daha iyiyiz. İlk günlerde günlük ücretsiz vardı. Şuan ücretsiz kredimiz yok günlük; ancak 2 kredi ekledim denemeniz için ;)

Sağol hocam işime yarayacak :)

Sağol hocam işime yarayacak :)

Ne demek, bol kazançlar hocam.

Gece gece birini rahatsız ettik heralde :p

XkQWO5.png

:D bu tarz mesajlar alırsanız sms krediniz o nedenle gidebiliyor çok küçük de olsa bir ihtimal. Ben ekstra 1 kredi ekledim size :D

---------- Spam Engelliyici 10:46 ---------- Önceki Mesaj 10:42 ----------

Not: Sistemde Türk hesaplar için Facebook onayı için deneme gerçekleştirdim. Problemsiz çalışıyor. Tarih: 3 Mayıs 2016.

Satın almadan siz de kendi denemenizi yapmanızı öneririm yine de.

Lütfen aşağıdaki bilgilendirmeyi okuyun arkadaşlar. Bu eklenen kuralı kabul etmeyip iade isteyen arkadaşlar var ise 6 Mayıs Cuma gününe kadar bana ulaşırlarsa (3 Mayıs öncesi yapılan alışverişler için geçerli) problemsiz geri iade alabiliriz. Zaten kurala göre de 1 ay içerisinde problemsiz, kullanmadığınız kredileriniz için iade seçeneğimiz var. Yine de bilgilendirmek istedim.

Önemli Bilgilendirme:

Ödeme yapıldığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde kullanılmayan SMS kredisi oranında her ne koşulda olursa olsun geri ödeme yapılır. Sistem arızası, kişisel istek vb. her türlü koşul kabul edilir. Ancak 1 ayın ardından hiçbir koşulda geri ödeme yapılmamaktadır. Buna sistem problemleri dahildir. Bu nedenle bizlerle alışveriş yaparken lütfen 1 ay içerisinde tüketeceğinizden fazla kredi almayınız. Alışveriş yapan herkes bu iade koşulunu kabul etmiş sayılır.

Başlığımızın ilk mesajını güncelledik ;)

707 560 70 95 çok fazla hesapla ilişkilendirilmiş. Bir telefon numarasıyla yılda yalnızca iki hesap doğrulanabilir. Lütfen farklı bir telefon numarası girin.

:(

Hocam tekrar deneyebilirsiniz, yeni numara alarak. Sms gelmiyorsa size, krediniz düşmez :)

6-7 tane denedim hepsi pert hocam :(

Mümkün değil hocam. İp değiştirip Cookie temizleyip Türkçe seçeneğini seçip ABD seçip en başından tekrar deneyin. Son 10 dakika içerisinde 10 farklı sms doğrulaması yapılmış örneğin. Sizin ayarlarınız ile ilgili olabilir sorun, ya da çok küçük bir ihtimal denk gelmiş olabilir :(

707 560 70 95 çok fazla hesapla ilişkilendirilmiş. Bir telefon numarasıyla yılda yalnızca iki hesap doğrulanabilir. Lütfen farklı bir telefon numarası girin.

:(

Bug oluyor bazen hocam youtubeda. Tamamen sallama ve killanilmis olma ihtimali 0 olan bir tr numarasi deneyin ona da aynisini diyecek. Bi sure sonra duzeliyor mu bilmiyorum ama boyle olunca ben hesabi siliyorum direk.

Dun 40 hesap onayladim 1 tane kullanilmis no denk geldi bana.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] abi banka yoluyla odeme yapıp 20 TL lik paketten alıcagım ıletısıme gecermısınız

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] abi banka yoluyla odeme yapıp 20 TL lik paketten alıcagım ıletısıme gecermısınız

[MENTION=9634]0zkan[/MENTION] banka ödemesi alıyor. Ben banka ödemesi alamıyorum maalesef. Siz bana hesabınızın bilgisini özel mesaj ile gönderirseniz kredinizi yüklerim, ödemeyi Özkan'a gönderirsiniz o geldiğinde :)

[MENTION=9634]0zkan[/MENTION] banka ödemesi alıyor. Ben banka ödemesi alamıyorum maalesef. Siz bana hesabınızın bilgisini özel mesaj ile gönderirseniz kredinizi yüklerim, ödemeyi Özkan'a gönderirsiniz o geldiğinde :)

Arkadaş ile iletisime gecildi .

son 1 saattir bütün numaralar kullanılmış çıkıyor. çok nadir numaralar kullanılıyor. onlarada sms gelmiyor kontrol edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri