SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam ne zaman düzelicek sistem

[MENTION=11620]era[/MENTION] Textplus ve Nextplus sorunsuz numara veriyor, sistem uzun süredir kapalı ve şuan siteyede giremiyorum. Ne zaman düzelicek ?

Aslında herkesin aylık bir limiti olsa, onay sistemi daha sağlıklı olur. Numara dayanmıyordu daha önce.

arkadaslar ne zamana kadar bu sekılde devam edecek bilen var mı ona göre yolumuza devam edelim.(Not:ilgili arkadasa gerek skype üzerinden gerekse pm attım cevap gelmeyınce burdan yazmak istedim)

Merhaba arkadaşlar, ben burada açıklama yapılmadığını bilmiyordum, yaptık sanıyordum. r10'daki konuyu toptan kaldırdık düzeltmemiz mümkün değil gibi gözüktüğü için. Yine de era son bir iki şey deniyor, eğer düzeltilebilirse düzeltecek. Eğer düzeltilme olmazsa sistemin çalışmamaya başladığı son gün iade talebinde bulunuyormuşsunuz gibi göz önüne alınarak geri ödeme alma hakkı olan kişilere iade yapılacaktır. Bizim üzerinde çalışmamamız ile alakalı bir durum değil, toptan alt yapı değişikliği sistemimizi engellediği için olan bir sorun. Rahatsız olduğum süreçte burada duyurulduğunu sanıyordum ben, bilgilendirmek için yazıyorum bunu. Anlayışınız için teşekkürler, elimizde olmayan problemler sebebiyle sizlerden özür dileriz.

düzelmeyecekse söyleyin iade işlemleri için hesap numaralarımız gönderelim.

bu sistem hala çalışıyor mu [MENTION=11620]era[/MENTION] ? bilgi verir misiniz

[MENTION=23293]Dragon84[/MENTION] hocam bizde bekliyoruz düzelmesini ama düzelecek gibi değil galiba baya sürdü

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam mail aldığımız kişiler sizden alıyormuş onaylama v.s bizde mağdur olduk ne zaman düzelecek bu onay sistemi lütfen bilgilendirirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri