Sochi 2014 İLE PARA KAZANIN ! DETAYLI ANLATIM...

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
helal olsun sana karşılıksız emek verip paylaşımda bulunduğun için.

Dünya engeli gelmesi normal mi bu videolara? Tam izlenmeye başladı videolar 10 dk sonra 3 adet dünya engeli geldi

Arkadaş çok güzel bir paylaşım yapmış, uzun lafın kısası arkadaşlar dünya geneli gündemi yakinen takip edin ve sonuca ulaşın.

Ben güzel izlenim, abone vs kazandım bu sochi olimpiyatlarında. Bakıyorum herkes aynı videoyu, aynı içeriği, aynı etiketleri kullanarak yüklüyorlar. Bile bile lades yapıp kuyuya düşmeye çalışıyorsunuz. Üçüncü taraf ya da telif yersiniz bol bol benden demesi.

Bu da benden size ufak bi armağan

Сочи Олимпиада 7 февраля 2014 Смотреть Онлайн Прямая Трансляция Эфир Россия 1 2 Первый HD Спорт ЕвроСорт EuroSport FullHd 1080p 720p
церемония открытия олимпиады в сочи 2014 смотреть онлайн
церемония открытия олимпиады 2014 трансляция
церемония открытия олимпиады 2014 видео
церемония открытия олимпиады 2014 запись
церемония открытия олимпийских игр 2014 смотреть онлайн
церемония открытия олимпийских игр 2014 Трансляция
церемония открытия олимпийских игр 2014 Видео
Церемония Открытия 7 февраля 2014
Церемония Открытия Смотреть Онлайн
Церемония Открытия Трансляция
Церемония Открытия Прямая Трансляция
Церемония Открытия Прямой Эфир
Церемония Открытия 7 февраля Смотреть Онлайн
Церемония Открытия 7 февраля 2014 Трансляция
Олимпиада Церемония Открытия Смотреть Онлайн
Сочи Олимпиада Церемония Открытия Смотреть Онлайн
Церемония Открытия Смотреть Онлайн Полная Версия
Церемония Открытия Полная Версия
Церемония Открытия Россия 1
Церемония Открытия Первый Канал
Церемония Открытия Россия 2
Церемония Открытия Спорт 1
Церемония Открытия Евроспорт
Церемония Открытия HD
Церемония Открытия FullHD
Церемония Открытия Видео
Церемония Открытия Повтор
Церемония Открытия Запись
Церемония Открытия 720p
Церемония Открытия 1080p
церемония открытия олимпийских игр 2014
церемония открытия олимпиады 2014 знаменосец россии
церемония открытия олимпиады в сочи 2014 во сколько

Hocam bununda hemen sahiplenenleri çıkmış ilk gün attıgım açılışla ilgili videoların 20 k nın üzerine çıkmış olan onlarcasını flagla kapatttırdılar.İyice işin suyunu çıkardılar.Yazıklar olsun.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Hocam bununda hemen sahiplenenleri çıkmış ilk gün attıgım açılışla ilgili videoların 20 k nın üzerine çıkmış olan onlarcasını flagla kapatttırdılar.İyice işin suyunu çıkardılar.Yazıklar olsun.

İşte bu yüzden kategori adı verilerek açılan yardım konuları tam olarak işe yaramıyor, bir çok kişi zarar görüyor. Benzeri daha önce de yaşandı. Geçmiş olsun.

Flagcılara killed :D
Etkili olucak her türlü operasyonel faliyette yardımcı olurum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ne olursa elimizden gelen

Ustad. Kisa surede kendini cok iyi gelistirdin . Tebrik ederim seni. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Eminim youtube sochi videolarıyla dolacak, ama bol aboneli yabancı haber kanalları olanlar 1 adım önde bana göre sochi videolarında :)

söyledin de ne oldu hocam ? youtube sochi videolarıyla doldu ve dünya engeli çıktı.... şimdi kim kazandı sen mi ? videoları yükleyenler mi ?youtube mi ?

söyledin de ne oldu hocam ? youtube sochi videolarıyla doldu ve dünya engeli çıktı.... şimdi kim kazandı sen mi ? videoları yükleyenler mi ?youtube mi ?
Yani [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bu konuyu açana kadar forumun kış olimpiyatlarından bi habermi oldugunu sanıyordun.Kaldıki tüm yerli yabancı youtuberler suan anlık kazanmak için sochiyle alakalı milyonlarca video yükledi ve yükleyecekte.

Bu tarz özel durumlarda herkesi kazanmaya davet etmek bir youtuber görevi olmalı bence.

Yani [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bu konuyu açana kadar forumun kış olimpiyatlarından bi habermi oldugunu sanıyordun.Kaldıki tüm yerli yabancı youtuberler suan anlık kazanmak için sochiyle alakalı milyonlarca video yükledi ve yükleyecekte.

Bu tarz özel durumlarda herkesi kazanmaya davet etmek bir youtuber görevi olmalı bence.
hocam sıkıntı da orda zaten... youtuberler diyosun demi ! Onlar profesyonel.. burda yüzlerce yeni başlayan var .... ben günler önceden biliyordum bunu ... Günler önceden planlarını yapmıştım.... Saatlerce araştırdım... Ha benim sıkıntı varmı tabiki yok ... Ama bırakın millet araştıra araştıra uğraşa uğraşa bulsun... yada siz bilirsiniz No Problem !

başka kategori söylemek isteyen var mı acaba kategori bulamıyorumda :D

Abi bu kadar etiket vall bos ya. Düzgün tek baslik yeter kanalin güzelliğini bozar bnlar

hocam sıkıntı da orda zaten... youtuberler diyosun demi ! Onlar profesyonel.. burda yüzlerce yeni başlayan var .... ben günler önceden biliyordum bunu ... Günler önceden planlarını yapmıştım.... Saatlerce araştırdım... Ha benim sıkıntı varmı tabiki yok ... Ama bırakın millet araştıra araştıra uğraşa uğraşa bulsun... yada siz bilirsiniz No Problem !

başka kategori söylemek isteyen var mı acaba kategori bulamıyorumda :D

İşini severek,çalışarak ve araştırarak yapmayanlar zaten yükledigi ilk 3 videodan sonra yok eşleşendi, yok video izlenmiyordu, yok dünya engeliydi diyerekten zaten sıkılıp beleş başka kategori aramaya başlar sen merak etme.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] 2 gun once acilmis bir kanal buldum videolar guzel izlenim almis falza bir videoda yok o kanal senin mi yoksa :D kopyaladim o kanali seninse hakkini helal et :D

helal olsun benimse :)

---------- Mesaj saat 00:58:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:08 civarında gönderildi. ----------

Ben de anlamadım ki kardeşim ya,konu açmasam millet nasıl yükleyip izleteceğini bilmiyor açsam bu sefer bazı arkadaşlara gün doğuyor,flag basıyolar :confused:

Sakin olun kaçmıyor videolar , bir video düzenledim attım 5 dk sonra 5 farklı yerde.3 tanesinin açıklamasın da buradaki etiketler var.

helal olsun benimse :)

---------- Mesaj saat 00:58:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:08 civarında gönderildi. ----------

Ben de anlamadım ki kardeşim ya,konu açmasam millet nasıl yükleyip izleteceğini bilmiyor açsam bu sefer bazı arkadaşlara gün doğuyor,flag basıyolar :confused:

Hocam bir mesaj atacaktim posta kutun doluymus bilgin olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri