helal olsun sana karşılıksız emek verip paylaşımda bulunduğun için.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bununda hemen sahiplenenleri çıkmış ilk gün attıgım açılışla ilgili videoların 20 k nın üzerine çıkmış olan onlarcasını flagla kapatttırdılar.İyice işin suyunu çıkardılar.Yazıklar olsun.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
Hocam bununda hemen sahiplenenleri çıkmış ilk gün attıgım açılışla ilgili videoların 20 k nın üzerine çıkmış olan onlarcasını flagla kapatttırdılar.İyice işin suyunu çıkardılar.Yazıklar olsun.
Yani [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bu konuyu açana kadar forumun kış olimpiyatlarından bi habermi oldugunu sanıyordun.Kaldıki tüm yerli yabancı youtuberler suan anlık kazanmak için sochiyle alakalı milyonlarca video yükledi ve yükleyecekte.söyledin de ne oldu hocam ? youtube sochi videolarıyla doldu ve dünya engeli çıktı.... şimdi kim kazandı sen mi ? videoları yükleyenler mi ?youtube mi ?
hocam sıkıntı da orda zaten... youtuberler diyosun demi ! Onlar profesyonel.. burda yüzlerce yeni başlayan var .... ben günler önceden biliyordum bunu ... Günler önceden planlarını yapmıştım.... Saatlerce araştırdım... Ha benim sıkıntı varmı tabiki yok ... Ama bırakın millet araştıra araştıra uğraşa uğraşa bulsun... yada siz bilirsiniz No Problem !Yani [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bu konuyu açana kadar forumun kış olimpiyatlarından bi habermi oldugunu sanıyordun.Kaldıki tüm yerli yabancı youtuberler suan anlık kazanmak için sochiyle alakalı milyonlarca video yükledi ve yükleyecekte.
Bu tarz özel durumlarda herkesi kazanmaya davet etmek bir youtuber görevi olmalı bence.
hocam sıkıntı da orda zaten... youtuberler diyosun demi ! Onlar profesyonel.. burda yüzlerce yeni başlayan var .... ben günler önceden biliyordum bunu ... Günler önceden planlarını yapmıştım.... Saatlerce araştırdım... Ha benim sıkıntı varmı tabiki yok ... Ama bırakın millet araştıra araştıra uğraşa uğraşa bulsun... yada siz bilirsiniz No Problem !
başka kategori söylemek isteyen var mı acaba kategori bulamıyorumda![]()
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] 2 gun once acilmis bir kanal buldum videolar guzel izlenim almis falza bir videoda yok o kanal senin mi yoksakopyaladim o kanali seninse hakkini helal et
![]()
helal olsun benimse
---------- Mesaj saat 00:58:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:08 civarında gönderildi. ----------
Ben de anlamadım ki kardeşim ya,konu açmasam millet nasıl yükleyip izleteceğini bilmiyor açsam bu sefer bazı arkadaşlara gün doğuyor,flag basıyolar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.