Sochi 2014 İLE PARA KAZANIN ! DETAYLI ANLATIM...

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] videoları yukleyelı 2 saat oldu 2 tane yukledım sansıma hiç izlenim gelmedi

Anlatılanları yapınca binlerce izleme alacağını düşünenler var. Ancak şu an onlarca,yüzlerce kişi aynı şeyi yapıyor. Farklı bir şeyler bulamadıktan sonra anlatılanlar bir işe yaramaz.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] videoları yukleyelı 2 saat oldu 2 tane yukledım sansıma hiç izlenim gelmedi

kardeşim ben dedim ki aynı açıklama etiketle yüklerseniz indexten düşebilirsiniz.
Bakın bu açıklamaları kimseye vermeyip sadece ben girseydim şuan deli izlenim alıyor olacaktım.Ben bunlaır buraya yazdım,kendi açıklama etiketimi değiştirdim.
Herkes aynılarını yüklerse,indexten düşerim diye.

baya izlendi izlenmesinede hemen telif attı ş... gelde sinir olma

---------- Mesaj saat 19:19:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:31 civarında gönderildi. ----------

Comcast Sports Group atmış telifi

Benim kanal sahte teliften gitti dikkat edin.

Comcast Sports Group kaldırtabilirmiyim acaba telifini

hocam bu konuyu bi tek ben anlamadım heralde. Bu videolardan nasıl kazanç sağlıcaz.

sahte telif değil banada geldi Comcast Sports Group.

topluluk attı birde ş**sizin biri.

[email protected] mail adresi bu sahte değil.

ben topluluk, telif, dünya engeli yediğim için sileceğim mecbur.videoları gizledim şimdilik.kanalı kopyaladım ama index sorunu var:)

ben sadece telif yedim Comcast Sports Group. dan kalkalrmı sence

bana ne ihtar nede telif geldi ama kanal 3.gün bugün ve az önce para kazanması kapatıldı

videolari yukledikden 1gun sonra felan dunya engeli geliyo

bu olimpiyattan kazanç sağlamayı başarabilen varsa eğer işte o adama usta derim ben :D

bu olimpiyattan kazanç sağlamayı başarabilen varsa eğer işte o adama usta derim ben :D

şuana kadar +100 k izlenim aldım ve hiç bi videoya telif vs gelmedi, zaten tahmin etmiştim telif yağacağını ona göre videolar attım. hatta sabaha kadar +150 k çok rahat olur. gerçi yine alamıcam parayı, zaten önceden telifliydi kanal :D gerçi iyi işe yaradı bişeyler denedim, yarın sochi den para kaldırmaya başlıcam artık :D bide bişey diyim mi usta falan da değilim eğer alabilirsem ilk param olacak yt da :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri