Soçi'deki kış olimpiyatlarını izleyenler ? :)

Mf.Rub

MUDURNU
Kayıtlı Üye
Mrb. arkadaşlar soçi'deki kış olimpiyatlarını izleyenler var mı ?

Acayip zevkli geliyo valla :) Erzurumda üniversite kış olimpiyatları olmuştu sanırım bu kadar iyi değildi :)

Biathlon ve skiathlon birde yeni serbest stil kayak en sevdiğim dallar hele biathlon favorimdir :) Bu olimpiyatı pek fazla izleyemedim ama sağlık olsun denk gelirse bakacaz :)

soşi videolarını yüklerken izliyorum fakat yüzde 30 kırıplmasına rağmen 1-3 gün arası anca dayanıyor :) eşleşen geliyor bi yiyemedik ekmeğini :)

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] ve [MENTION=5534]aragon[/MENTION] gereksiz polemiğe girmeyin lütfen, tartışmaya deyecek bir konu yok ortada. Lütfen daha ılımlı yaklaşın olaylara.

Soçi bu arada Türkçe'si gerçekten de :)

Konuya devam :)

soşi videolarını yüklerken izliyorum fakat yüzde 30 kırıplmasına rağmen 1-3 gün arası anca dayanıyor :) eşleşen geliyor bi yiyemedik ekmeğini :)

hocam bota bağlarken dikkat et.1 tane kanalı otomatik yüklemeye almıştım türk çıktı güneşi beklerken dizisini falan koymuş kanalım kapandı :D

Kış olimpiyatlarını izlemek sarmıyor hiç.Aslında genel olarak olimpiyat izlemeyi pek sevmiyorum ama varlığı mutlu ediyor :D

Kış olimpiyatları yapılıyor , İzmir'de biz kısakollu geziyoruz bizim buranın havası dalga geçiyor iklimle :D

:) Sanırım bi tartışma çıkmış ama göremedim soçi mi soşi mi falan diye olmuş anladığım kadarıyla :)

Soçi de olsa soşi de olsa amaç aynı :) Kış olimpiyatlarının yapıldığı yer :)

Ayrıca acayip dallar varmış valla :)

Az önce saçma bi oyun var ya :D Süpürge falan var :D Onu oynadılar ingiltere kazandı :)

Şu yarışı kim kazandı acaba? (bu gif 2.lik yarışı için :D)
WDYtM8R.gif

üstteki gifin daha geniş açıdan çekimi:
ski-cross-ending.gif

insanın kayak yapası geliyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri