Soğuk Minder Satışımız Başladı!

Bugün öglen teslim aldım sonra eve geldim baya terlemiş yanmıştım bi deniyeyim dedim.Benden tavsiye hararetliyken üstüne oturmayın acayip oluyor :D. şimdi kapri ile oturuyorum gayet güzel valla buz gibi :D Biraz daha soguk olsa soğuktan yakar bu adamı :D Uzun olanından almak lazım bunun sırtada yarasın :D Teşekkürler.

Ürünü daha önce kullandım,fena değil buzdolabında soguttugunuz sürece serinletiyor.Yalnız benim yaptığım hatayı yapmayın,daha uzun süre seriletsin diye derin dondurucuya koymuştum.Tabi icindeki malzeme buz tutmus,uzerine oturunca buz malzemenin dış ceperini delmis bi tarafımda ıslanmıstı tabi delindigi icin malzemeyi atmak zorunda kalmıstım :D

Valla bu sürekli soğuk.Buzdolabına ihtiyaç olmaz çok sıcak değilse ortam :D ve de siz çok ateşli değilseniz :D

O değil de bunun böyle sırtımızı da kapsayacak kadar büyük olanı yok mu? Hani arabanın koltuğuna tamamen yaysak eğer varsa

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende sipariş vercem kullanan varmı nasıl satın alabilirim

Son düzenleme:
Paypal adresini pm alabilirmiyim 2 tane alicam kargo ucretiyle beraber toplam ucreti yaz bana

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir şeye benziyor. :) Şortuda giyecen. Üfür üfür :D Az daha ısınsın havalar ihtiyaç duyarsam kesin alırım. Kalırsa tabi. :)

Ürünler bugün geldi ;kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi iyi geldi valla,benim gibi oturduğu yerde bile terleyenler için harika bişey,teşekkürler.

Not: edit...

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam,
Satışımız Devam Ediyor...

Bugün öglen teslim aldım sonra eve geldim baya terlemiş yanmıştım bi deniyeyim dedim.Benden tavsiye hararetliyken üstüne oturmayın acayip oluyor :D. şimdi kapri ile oturuyorum gayet güzel valla buz gibi :D Biraz daha soguk olsa soğuktan yakar bu adamı :D Uzun olanından almak lazım bunun sırtada yarasın :D Teşekkürler.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, uzun boy modelleri haziran ayı içinde getirmeyi planlıyorum,

Ürünü daha önce kullandım,fena değil buzdolabında soguttugunuz sürece serinletiyor.Yalnız benim yaptığım hatayı yapmayın,daha uzun süre seriletsin diye derin dondurucuya koymuştum.Tabi icindeki malzeme buz tutmus,uzerine oturunca buz malzemenin dış ceperini delmis bi tarafımda ıslanmıstı tabi delindigi icin malzemeyi atmak zorunda kalmıstım :D

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam düzgün kullanıldığında hiçbir sıkıntı yaşatmamaktadır,

Valla bu sürekli soğuk.Buzdolabına ihtiyaç olmaz çok sıcak değilse ortam :D ve de siz çok ateşli değilseniz :D

O değil de bunun böyle sırtımızı da kapsayacak kadar büyük olanı yok mu? Hani arabanın koltuğuna tamamen yaysak eğer varsa

Uzun boy modelleri yakında gelecektir hocam şuanda sadece bu modelden mevcuttur,

yorganından olucak bunun :)

Yorganı çıkar mı bilemem artık hocam :)

bende sipariş vercem kullanan varmı nasıl satın alabilirim

Paypal adresini pm alabilirmiyim 2 tane alicam kargo ucretiyle beraber toplam ucreti yaz bana

Pm gönderilmiştir hocam,

İyi bir şeye benziyor. :) Şortuda giyecen. Üfür üfür :D Az daha ısınsın havalar ihtiyaç duyarsam kesin alırım. Kalırsa tabi. :)

bunun alttan rüzga estireni yokmu

Onun için usb mini vantilatör satışımız mevcuttur hocam,

Onun için usb mini vantilatör satışımız mevcuttur hocam,
[/QUOTE]
Her derde devasın mübârek :-)

2 adet siparis verilmistir

Vay be merak ettim nasıl soğuttuğunu :D Ben alsam parçalayıp içindeki sıvıyı içerim 7/24 serin alırım. :D Beyin Bedava :D

Paypal ile alışveriş için iletişime geçer misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri