Şok geçirdim Hiçbir Anlam Veremiyorum Fikirlerinizi Beliyorum

• Kullanıcı omega*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

omega*

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar foruma biraz evel kayıt oldum
Aslında pasif kullanıcıyım uzun zamandır forumu takip ediyorum ama başıma böyle bir olay gelince çareyi üye olmakta buldum

Bu zamana kadar hiçbir telif uyarısı almadım
Eşleşen tüm üçüncü içerikleri kabul ettim
Etiketlerde niche kullanmadım
Adsenseye bağlı kimseye bilinçli tıklama yapmadım

335incie6963468.jpg

durum böyleyken para kazanma neden kırmızı

-5 tane kanalım var durum hepsinde böyle
sadece dün gece açtığım kanalda para kazanma aktif

Nedir neden olmuştur bunu düzeltmek için nereye ne yazmalıyım

forumda aradım bulamadım belkide telaştan bilmiyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var

suan bendede aynı durum mevcut tüm kanallar iptal :( herkes ögrendi artık bu isi olacagı buydu zati

Sadece tek bir kanalda telif olsa bile diğer kanallar neden kapanıyor cidden anlamadım hiç birşey

Bunun sebebi,kanalinizdaki birden cok videonun telifli olmasi.Tabi her telif uyari vermiyor youtube sisteminde ve bunlar belli bir sayiya vs geldiginde para kazanmalar kapaniyor.Ama buna etken olan bir cok seyde var tek bu degil.Ama anlayacagin sekilde kisacasi bu ustad.Gecmis olsun.

suan tüm kanallarım gitti :( herkes ögrendi artık bu isi olacagı buydu zati

Herkesin öğrenmesiyle bi alakası yok bence.Spam yaparsan kanalın gider.Olay bu.He işi biliyosan ayrı.Kanalı kapanmayanlarda var,yada az kapanan.

Bunun sebebi,kanalinizdaki birden cok videonun telifli olmasi.Tabi her telif uyari vermiyor youtube sisteminde ve bunlar belli bir sayiya vs geldiginde para kazanmalar kapaniyor.Ama buna etken olan bir cok seyde var tek bu degil.Ama anlayacagin sekilde kisacasi bu ustad.Gecmis olsun.

çok teşekkür ederim yorumun için
peki bu diğer kanallarımı neden etkiliyor,
son bir sorum daha olucak
yeni kanal açıp video atmaya devam etsem adsenseden tekrar gelir elde edebilir miyim
youtube de banlanma adsenseyi etkiliyor mu

Youtube ayarlarına gir ve kanalının google+sayfası ile bağlantı kes 30 dk gibi bekle sonra yeniden YT ayarlarına dön google+bağla ve kanalının nick değiştir 2-3 saat sonra para kazanma yeniden aktif olur...

çok teşekkür ederim yorumun için
peki bu diğer kanallarımı neden etkiliyor,
son bir sorum daha olucak
yeni kanal açıp video atmaya devam etsem adsenseden tekrar gelir elde edebilir miyim
youtube de banlanma adsenseyi etkiliyor mu

Malesef bu tur durumlarda butun kanallarin islem goruyor youtube tarafindan,Ayni adsensen ile yeni kanal acip devam edebilirsin sorun olmaz.Ama calisma sistemini seklini bir sistemde ve duzende goturmeye bak.

"Ama calisma sistemini seklini bir sistemde ve duzende goturmeye bak."

Konuyu es geçmediğiniz içn teşekkür ederim

Youtube ayarlarına gir ve kanalının google+sayfası ile bağlantı kes 30 dk gibi bekle sonra yeniden YT ayarlarına dön google+bağla ve kanalının nick değiştir 2-3 saat sonra para kazanma yeniden aktif olur...

senin dedigin islemi buldum yaptım hocamda oda olmadı olmuyo

kardeşim dün daha başıma geldi benımde 15 tane kanalım vardı hepsi 1 adsenseye bağlı oldugu için gitti 1 kanal yüzünden gitti bunun sebebide 3. telifler ne kadar kabul etsende 4 5 i geçince böyle oluyor eğer adsense bağlı hesabın yoksa onlar sağlamdır haberin olsun.

Bir benden sana bir öneri korktuğun bir video varsa adsensene bağlı olmayan bir hesapdan deneme yapıp yükler gayet iyi olucaktır.

aktif olacaktır %100 hocam 3 saat ya da ertesi güne kadar bekleyeceksin ben defalarca yaptım ıyı bılıyorum :)

Sonuna kadar herkesin öğrenmesiyle alakası var. Kusura bakmayında 1 yıl önce bu katı sistemlerin hiçbirisi ama hiçbirisi yoktu. Ne zamanki Mahallenin bakkalı bile youtube işine girdi hile hurda spam ile cılkı çıktı bu işin adamlar katı önlemler almaya başladı.

videoları tek tek elle yükleyip her etiketi ayrı ayrı giriyordum
spam yapsam dokunmicak bu kadar

aktif olacaktır %100 hocam 3 saat ya da ertesi güne kadar bekleyeceksin ben defalarca yaptım ıyı bılıyorum :)

merhaba kardeşim ben önceden kanalımın adını değiştirdiğim için google+ bağlantısını kes diye bir yazı çıkmıyor var mı bir çözümü

Bu kapanan kanalların spamla alakası yok şöyle diyim ki, telif topluluk ve eşleşenlede alakası yok bi adsense vurgunu oluyor kalıyor bundan sonra youtube kim vurduya götürüp şans kime gelirse hesabı yapacak gibime geliyor 1 adsensemde hiç bi sıkıntı yokken diğerinde tüm kanalların para kazanması gitti. etkilenmeyen adsensede ki neredeyse ana kanal gördüğümde telifde vardı eşleşende vardı toplulukda ama o adsense ve kanallara hiç bir şey olmadı.

Anlıyacağınız durum açıklık kazanan kadar olay sadece kim vurduya giderse hesabı.

genel bakış kısmın da yok ise gelişmiş ayarlarına gir (Geçici olarak Google+ sayfası ile bağlantısını kesin ve YouTube kullanıcı adınızı kullanın) sayfan da bu yazı var ise tıkla oradan bağlantı kes ve biraz bekle sonra yeniden kanalını google+bağla ve nick degıstır saatler sonra aktif olur.

fakat bağlantı kes yazısı yok ise, orasını bilemem. bir kaç defa [email protected] mesaj at dönüş yaparlar

Kapatılan kanalların gelirleri ödeniyor mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri