Şok geçirdim Hiçbir Anlam Veremiyorum Fikirlerinizi Beliyorum

• Kullanıcı omega*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Kapanan kanallarimdan sonra 1 hafta video falan yuklemedim. Sonra yeni kanal actim 2-3 tane video attim. Bugun mail geldi. Yeni actigim kanalin para kazanmasi iptal edilmis gene. Yeni bir adsense hesabi mi acmaliyim? Adsense kara listeye girdi diye dusunuyorum.

bu saatten sonra ne kadar kanala eklersen ekle hepsının para kazanaması en gec 2 gun sonra kapanacaktır. aynı sorun bendede vardı adsenseyı askıya aldım. bosuna ugrasma artık o adsenseyle

Malesef bu tur durumlarda butun kanallarin islem goruyor youtube tarafindan,Ayni adsensen ile yeni kanal acip devam edebilirsin sorun olmaz.Ama calisma sistemini seklini bir sistemde ve duzende goturmeye bak.

benimde bütün kanallarım para kazanmaya kapatıldı. sıfırdan kanallar actım, adsense bagladım ama diger kanallarımın kapanmasına neden olan hesap yüzünden yeni acılan kanallarında para kazanması iptal oldu. İşin özeti: O adsense'i 6 ay boyunca kanal baglamamak gerekiyor. Yeni adsense ile yola devam etmelisin...

Malesef bu tur durumlarda butun kanallarin islem goruyor youtube tarafindan,Ayni adsensen ile yeni kanal acip devam edebilirsin sorun olmaz.Ama calisma sistemini seklini bir sistemde ve duzende goturmeye bak.

Hocam eminmisiniz aynı adsenseden devam etmesi için, açtığı kanallarda kapanmazmı sizce ?

---------- Mesaj saat 16:06:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:05 civarında gönderildi. ----------

benimde bütün kanallarım para kazanmaya kapatıldı. sıfırdan kanallar actım, adsense bagladım ama diger kanallarımın kapanmasına neden olan hesap yüzünden yeni acılan kanallarında para kazanması iptal oldu. İşin özeti: O adsense'i 6 ay boyunca kanal baglamamak gerekiyor. Yeni adsense ile yola devam etmelisin...

hocam bağladığın diğer kanallarının para kazanması ne kadar süre sonra gitti acaba ?

Hocam eminmisiniz aynı adsenseden devam etmesi için, açtığı kanallarda kapanmazmı sizce ?

---------- Mesaj saat 16:06:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:05 civarında gönderildi. ----------

hocam bağladığın diğer kanallarının para kazanması ne kadar süre sonra gitti acaba ?

Benimde toplu para kaznamasi giden 1 adsenseimin uzerinde baglanmis 100 e yakin kanal var epeyde oldu sorun yok.En iyisi deneyip kendi gozunuzle gormeniz olacakdir yinede.Her para kazanma kapatilmasinda yeni adsense acacaksak isimiz var :)

Benimde toplu para kaznamasi giden 1 adsenseimin uzerinde baglanmis 100 e yakin kanal var epeyde oldu sorun yok.En iyisi deneyip kendi gozunuzle gormeniz olacakdir yinede.Her para kazanma kapatilmasinda yeni adsense acacaksak isimiz var :)

İşte gerçekten işimiz var o zaman, bu devirde adsense açmak kolaymı öyle:D

Hocam benimde toplu gitti para kazanması, ama 4 5 gün oldu bağladığım kanallarda sorun yok henüz, dediğiniz gibi. Dediğiniz gibi deneyip görmek lazım:)

hocam tam bir gün veremem ama bir ay olmadı. kapanma sebebi ise bütün kanallarının gitmesine sebep olan hespa gosterildi. Aslında o hesabı adsense'den kaldırmıstım. youtube içinden ilişkisini koparamadım çünkü para kazanması iptal :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri