ŞOK ! Youtube Müyap'ın 261 Milyon TIK'ını Sildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muyap'in boyle birsey yapmaya ihtiyaci yok . Yt'da dunyanin en buyuk , en cok izlenen kanallarindan birisi bunlarla ugrasmaz. 2013-07-27 de 261,702,215 izlenimi silinmis. Sizce bu izlenime Muyap ihtiyac mi duyuyor ? Bu iste baska birsey var. Yasalara bu derece bagli , hakkini yasalar cercevesinde bu kadar koruyan /korumaya calisan sirket bu tür seylere tenezzul etmez.

Sahtekarlığı yapan Müyap değil zaten.. Bazı yıldızı sönük sanatçılar hem çok izlendiklerini kanıtlamak hem de tıklamalardan daha fazla kazanabilmek için paralı elemanlar tutarak müyap kanalına yüklenmiş videolarını bol bol tıklatmışlar. Fakat tık'ları silinen videolar müyap kanalında olduğu için hedefe kendileri konuyor.

Muyap'in boyle birsey yapmaya ihtiyaci yok . Yt'da dunyanin en buyuk , en cok izlenen kanallarindan birisi bunlarla ugrasmaz. 2013-07-27 de 261,702,215 izlenimi silinmis. Sizce bu izlenime Muyap ihtiyac mi duyuyor ? Bu iste baska birsey var. Yasalara bu derece bagli , hakkini yasalar cercevesinde bu kadar koruyan /korumaya calisan sirket bu tür seylere tenezzul etmez.

Söylediklerinize bir noktada katılıyorum. Evet MUYAP ın böyle birşeye ihtiyacı yok bu konuda haklısınız fakat şunuda unutmamak gerekir, MUYAP ne kadar büyük bir şirket ise YT bir o kadar daha büyük bir şirkettir, Google " müşterilerimizin çıkarlarını korumak zorundayız " deyip içerisinde 10$ bulunan bir adsense hesabına tenezzül ediyorsa bunun altında başka neden aramamak gerekir.

Yt böylesine büyük bir kitleye hitap eden paylaşımcı grubun izlenimini sağlam deliller ve kaynaklar göstererek incelemiş ve neticesine varmıştır diye düşünüyorum.

Aksi bir durumda Muyap kendini temizlemek, ismini temizlemek için bir girişimde bulunacaktır.

bi şarkı vardı adını unuttum . aklım almıyordu bu sarkı nasıl bu kadar tık alır dıye aklıma bın bır turlu sey gelıodu yenı nesıl ozentılıgıne mı dınlıo acaba bu sarkıyı . ritim desem yok nakarat desen onu bıle zor anladım aa bura nakaratmıs dıye

konu biraz eski ama , Bu işte büyük fırıldak döndü. Müyap uluslar arası areneda türkiyeyi temsil ediyordu ve ilklerden olduğu içinde çok büyüktü ve dahada büyüyecekti.. Türkiyeyi temsil etmesi vesilesiylede önü kesildi. Kim Kesti biliyormusunuz. NetD muzik - Doğan holding yani mason Aydın Doğan a ait.

Şu eski konuları uplayıp durmayın arkadaş ya [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocam bir çözüm bulun vallahi kaçtır böyle forum 2005 den beri açık olsa heralde 2005 deki konu uplanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri