Sokağa düşerseniz hayat biter

• Kullanıcı kayipsans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Popüler Kanallar, Trendler ve Pazar Analizi
nerdeyse 1 yıllık konuyu neden uplarsınız anlamam ki :D

Diğer illerdeki durumu çok iyi bilmiyorum ama ben İstanbul'da yaşıyorum ve sürekli aynı yerlerde aynı insanları görüyorum dilenirken. Üstelik bazıları bir yumrukta beni yere serecek kadar sağlamlar.

Aralarında gerçekten ihtiyacı olanlar olduğu muhakkak ama ben sayıca fazla olduklarını düşünmüyorum. Benim bir adetim var birisi mendil bile satıyorsa alırım ama kimseye beş kuruş haybeye vermem. Kabul etsekte etmesekte bu insanları da toplumu da bu hale getiren yine bizleriz.

Ben 1 yıl sokakta yaşadım ne kalacak yerim ne yatacak yatağım vardı, ismi lazım değil bir arkadaşım olmasaydı belki hala bu şekilde yaşıyor olabilirdim ama bir kişiden 1 tl dilenmedim..

Böyle bir deney olduğunda acır gözlerle bakıp yazılar olsun diyoruz ama durum bu subjektif bir durum. Video toplumun umursamadan geçip gittiğini gösteriyor ama kimse toplumun neden bu halde olduğunu konuşmuyor...

Bu tür acıtasyonlar sadece daha fazla dilenci türemesine neden olur başka bir şey değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri