Sokak çocukları için

merkezi haber

Yasaklanmış
selam arkadaşlar hepimizin birden fazla kanalları var ve bende dün bir karar aldım.dün dışarı çıktım hava felaket soğuktu ve o sırada yaşları 9 ile 15 diyelim 4 çocuk gördüm üstleri yırtık ve inanır mısınız birtanesinin ayağında bu soğukta yarısı yırtılmış terlik vardı ve o an dedim bu gelen paranın bir kısmı onalara gitmeli dedim hatta bunlar söylenmez ama o çocuklara yemek yedirdik ve kuzenimin annesi onlara bir kaç parça eşya verdi hatırlarsanız dün konu açmıştım kanallarımı satıyorum acil paraya ihtiyacım var demiştim neyse konuyu fazla uzatmayalım

şimdi ben bu kanalımdan bir tanesinin videolarını sildim yeni partnere geçtim ve arada bir kaç video yüklemeyi düşünüyorum telif yememesi için dizi filim buna benzer şeyler olmamalı diye dünden beri düşünüyordum değişik ilginç videolar olmalı ve bunun izlenimi için bir şeyler yapmam gerekli diye düşündüm ve tuhaf bir kaç tür video buldum bu kanaldan kazandıklarımı aldıgım parayı sokak çocuklarına kıyafet yemek gibi ihtiyaçlarına harcamak istiyorum hatta bunun yalan oldugunu düşünenelere bunu ispatlayacak videolar gönderebilirim ama ben paylaşmam yani kanalımda göstermem çünkü bu işin yalanıda olmaz umarım iyi bir gelir elde eder ve onlara azda olsa bir katkımız olur

selam arkadaşlar hepimizin birden fazla kanalları var ve bende dün bir karar aldım.dün dışarı çıktım hava felaket soğuktu ve o sırada yaşları 9 ile 15 diyelim 4 çocuk gördüm üstleri yırtık ve inanır mısınız birtanesinin ayağında bu soğukta yarısı yırtılmış terlik vardı ve o an dedim bu gelen paranın bir kısmı onalara gitmeli dedim hatta bunlar söylenmez ama o çocuklara yemek yedirdik ve kuzenimin annesi onlara bir kaç parça eşya verdi hatırlarsanız dün konu açmıştım kanallarımı satıyorum acil paraya ihtiyacım var demiştim neyse konuyu fazla uzatmayalım

şimdi ben bu kanalımdan bir tanesinin videolarını sildim yeni partnere geçtim ve arada bir kaç video yüklemeyi düşünüyorum telif yememesi için dizi filim buna benzer şeyler olmamalı diye dünden beri düşünüyordum değişik ilginç videolar olmalı ve bunun izlenimi için bir şeyler yapmam gerekli diye düşündüm ve tuhaf bir kaç tür video buldum bu kanaldan kazandıklarımı aldıgım parayı sokak çocuklarına kıyafet yemek gibi ihtiyaçlarına harcamak istiyorum hatta bunun yalan oldugunu düşünenelere bunu ispatlayacak videolar gönderebilirim ama ben paylaşmam yani kanalımda göstermem çünkü bu işin yalanıda olmaz umarım iyi bir gelir elde eder ve onlara azda olsa bir katkımız olur

güzel düşünmüssün bir iyiligi yapmasanda düşünmen bile yerine getirmissin gibi sevap alırsın

inş bu düşüncede kalmaz kardeşim bu kanala özen gösterip umarım kazanç elde edip onlara harcarım

Evet bencede yardım edilmeli bu konuda haklısın ancak ben yaptığım yardımların kesinlikle gizli kalmasından yanayım. Böyle şeyler bana göre toplum içerisinde söylenmemeli bana yanlış geliyor.

Arkadaşlar gerçkten bende bununla alakalı konu açıcaktım belki bir ara tekrar açarım

şimdi arkadaşlar bildiğiniz gibi Suriyede savaç çıktı ve bilmem kaçbin sığınmacı Turkiyeye sığında, bunların bazıları Büyük şehirlere geldi

gerçkten arkadaşlar inanılmaz zor durumdalar yani bunu nasıl anlatırım bilmiyorum
Bizim apartmanın üst katına taşındılar, ev kiraladılar
arkadaşlar gerçkten böyle hiçbişeyleri yok yani hiç hiç hiç hiç bişeyleri yok
ne bir halıları ne bir battaniye döşek falan ne bir tabak kaşık tencere tava falan böyle hiç hiç hiç bişeyleri yok
yani gerçkten nasıl anlatırım bilmiyorum
sadece ekmek ve domates ile karınlarını doyuruyorlar
gerçkten inanılmaz dehşet bir şekilde muhtaçlar

Yani arkadaşlar gerçkten bir yardım eli uzatalım nolur ki
bizi 10TL 20TL fakir mi yapar, Allah aşkına 10TL 20TL 50TL vs bizi çok mu etkiler sizce, bukadar cüzi miktarda yardım edersek sizce maddi açıdan çok mu zor duruma düşeriz

Neyse arkadaşlar Türkiyenin özellikle büyükşehirlerinde kesinlikle bizzat karşılaşmışsınızdır adım gibi eminim, lütfen arkadaşlar gerekeni yapın

daha fazla bişey diyemiycem, sizler anladınız anlatmak istediklerimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri