Sokak çocuklarına bağıran işletmeciye sert tepki.

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
bence o adamların yaptığı çok yanlış.Ordaki adama dersinki hocam çocukları rahat brak masrafı ne ise ben öderim içecekleri çayıda kırılan bardağıda.Kavga etmeyi gerektircek bişe yok.Ama malesef ülkece mutsuz ve tahamülsüzüz şu son bir kaç yıldr.Herkes patlamaya hazır bomba gibi geziyo.Minibüste yolculuk yaparken bile en ufak tartışmada bile insanların psikolojilerinin hep bozuk olduğunu anlaıyorum.Nereye doğru gidiyoruz allah sonumuzu hayır etsin.

Kavga eden insanı her zaman boş insan olarak görmüşümdür. Yaptıkları saçmalık.

Bence ilk önce konuşmayı tercih etmeliyiz. Çocukların önünde şiddet biraz yanlış olurdu. Baktın laftan anlamıyor . Köşeye çekecen o zaman tabi :)

ya zaten kafa çakarım derken ilk başta derim parası neyse veriyim diye olmadı ısrar ediyorsa cocuklara bakıp bu videodakiler gibi direk dalmam o ayrı mevzu :) ama ısrar ederlerse cocukları dışarı atmada öyle birşey yaparım orası kesin 50 krş için sokak cocugunu çayından ettirtmem.

Kırılan bardağın parasını ben öderim, özür dile çocuktan derdim, artislik yapmaya devam ederse :D o zaman yapacak bişey yok, Allah ne verdiyse :)

Kırılan bardağın parasını ben öderim, özür dile çocuktan derdim, artislik yapmaya devam ederse :D o zaman yapacak bişey yok, Allah ne verdiyse :)

ya onları diyen insan gerçek hayatta o cocuktan özür dilemesi biraz abes olur zaten o yüzden allah ne verdiyse :)

Kırılan bardağın parasını ben öderim, özür dile çocuktan derdim

parası neyse veriyim.

masrafı ne ise ben öderim içecekleri çayıda kırılan bardağıda.

parası neyse ben veririm desin

işte bizim forumdaki youtuber arkadaşlarımızın farkı, kazandığımız para az da olsa çok ta olsa, güzel bir şey gördüm mü o yönde harcıyoruz. Cidden çok fazla gönlü zengin arkadaşımız var şu forumda. Allah kazancınızı her daim bol etsin

Konuşuruz konuşmasınada böyle konuşan adamların yola geleceğini sanmıyorum bunun gibilerin bayıltaılana kadar dövülmesi lazım sonuç hertürlü şiddete çıkıyor

İşletmeciye ısrarla dayak atmak isteyenler var :D Emin olun gerçek bir işletmede bir tokat atmak hastanelik olarak ordan geri çıkmanıza sebep olabilir hiç önermiyorum çünkü her işletmede insanın eli armut toplamıyor ve her posta koyana eyvallah çekseler büyük ihtimal ekmek yiyemezlerdi haraç vermekten :D İnsan gibi konuşulur yanlış yapanın fikri düzeltilmeye çalışılır , düzelmiyorsa o mekan devlet malı değil sonuçta ya boykot edersin ya da az delikanlıysan gerçekten 2 kuruşuna kıyıp çocuğa yedirirsin.İşletmeciyi savunmuyorum tabi ki , ama müşterininde her yanlışa kafa göz dalmasını haklı göreceğim anlamına gelmiyor bu .

Dip not : İhtiyacı olana yardım etmemek insaniyetsizliktir , vicdansızlıktır , Allah'sızlıktır. Yok yere günah keçisi olmayalım şimdi :D

Hiçbir zaman şiddeti savunmam hele ki çocukların yanında ama bazen bu tarz programlarda ve şaka programlarında çok yanlış senaryolar üretilip insanların sınırlarını zorluyorlar. Zaten insanların durumu vahim, herkes sıkıntılı, stresli, dokunsan patlıyorlar, oradaki de zaten çocukluğu kötü geçmiş, hapis hayatı yaşamış biri misal, biraz daha düşünüp tartıp program yapsalar daha iyi olur.

Bu olay şaka değil de gerçek olsaydı ne olurdu? Orada çocukları aşağılayan kişi gerçekten konuşarak anlaşılacak biri mi olurdu yoksa tam tersi mi olurdu. Bence tersi olma ihtimali daha da yüksek. Bu durumda da çoğunluk kayıtsız kalamaz.

Atıyorum yolda eşinle yürürken biri eşine laf atıyor. E sen olsan ne yapardın? Aaa şakaymış... Olur mu? Olmaz...

Hiçbir zaman şiddeti savunmam hele ki çocukların yanında ama bazen bu tarz programlarda ve şaka programlarında çok yanlış senaryolar üretilip insanların sınırlarını zorluyorlar. Zaten insanların durumu vahim, herkes sıkıntılı, stresli, dokunsan patlıyorlar, oradaki de zaten çocukluğu kötü geçmiş, hapis hayatı yaşamış biri misal, biraz daha düşünüp tartıp program yapsalar daha iyi olur.

Bu olay şaka değil de gerçek olsaydı ne olurdu? Orada çocukları aşağılayan kişi gerçekten konuşarak anlaşılacak biri mi olurdu yoksa tam tersi mi olurdu. Bence tersi olma ihtimali daha da yüksek. Bu durumda da çoğunluk kayıtsız kalamaz.

Atıyorum yolda eşinle yürürken biri eşine laf atıyor. E sen olsan ne yapardın? Aaa şakaymış... Olur mu? Olmaz...

Bu tür programlar kadar saçma birşey yok zaten adam nasıl sabır etsin kaç hapis yattım diyor sokaklarda büyüdüm diyor eğer bunlar birimizin başına gelmiş olsa hiçbirimiz orda sakin duramazdık.Peki bu adam bir sinirle o adamı bıcaklasa ne olacak ölse ne olacak ne kadar saçma bir program yapıyorlar anlamıyorum birde buna izin veriyorlar milletin sınırlarını zorluyorlar.

Katılıyorum

ne desem bilemedim. elamanlara da kızamıyorum nedense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri