[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] İnsanların kafasını karıştırdın kız kız diye diye. Uzaklaş buradan
Hocam kız değil en başta ki arkadaş. Nikah kıyarım diyen. Yt editör kaldırıldı diye biliyorum hocam.
Yt editör kalkmadı ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] İnsanların kafasını karıştırdın kız kız diye diye. Uzaklaş buradan
Hocam kız değil en başta ki arkadaş. Nikah kıyarım diyen. Yt editör kaldırıldı diye biliyorum hocam.
Knka onu bunu boşver de1:40'da ki kızın oldugu sahneyi nerde çektiniz kızın ismi soy adı tc numarası varmı
![]()
Ya ben yasal kısmı nedir ne değildir bilmem. Ama birisine kamera önünde mikrofon uzatılıyorsa ve oda konuşuyorsa bu görüntüler bi yerde yayınlanacak. Cevap vermeye başladığı an aslında izin vermiştir gibi geliyor bana. Yoksa konuşmak istemiyorum der çeker gider.
Çok mantıklı bir çözüm en azından bundan sonrası için.Röportaj yaptıktan sonra ne olursa olsun yayınlayabilirmiyiz diye kayıt alsanız bence çözülür
Aramana yardımcı olucak keywordleri veriyorum kardeşim yazKun Fe Yekun ☺
Cecelist
Babasının Kızı
Rümeysa Benim Herşeyim
Pesimist
Kova
Welcome to my world
28.03.2015
Snapchat; Smyye.1
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.