Sokak Röportajları ve Mahkeme Konusu

• Kullanıcı medkir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] İnsanların kafasını karıştırdın kız kız diye diye. Uzaklaş buradan :)

Hocam kız değil en başta ki arkadaş. Nikah kıyarım diyen. Yt editör kaldırıldı diye biliyorum hocam.

Yt editör kalkmadı ya :) Videoyu izlemedim sorun yaşadığınız kişiyi kız zannettim.Ben daha dün yt editör kullandım. Kullanılabiliyor olması gerek.

Knka onu bunu boşver de :D 1:40'da ki kızın oldugu sahneyi nerde çektiniz kızın ismi soy adı tc numarası varmı :D

Aramana yardımcı olucak keywordleri veriyorum kardeşim yaz :D Kun Fe Yekun ☺
Cecelist 😍
Babasının Kızı 😎
Rümeysa Benim Herşeyim 💏
Pesimist 😒
Kova 🙈
Welcome to my world😻
28.03.2015 💓💕💞
Snapchat; Smyye.1

Ya ben yasal kısmı nedir ne değildir bilmem. Ama birisine kamera önünde mikrofon uzatılıyorsa ve oda konuşuyorsa bu görüntüler bi yerde yayınlanacak. Cevap vermeye başladığı an aslında izin vermiştir gibi geliyor bana. Yoksa konuşmak istemiyorum der çeker gider.

aynen,bende konudaki ilk mesajı okuyunca bunu düşündüm.bi adam bana yolda gelip kamerayla,mikrofonla bişey soruyorsa ve bende cevap veriyorsam bu biyerde yayınlanacak belliki.bu kayıtları alıpda,evde bacankla izler güleriz diye çekecek degil heralde bu adam :D istemiyorsan döner gidersin,kalıp cevap veriyorsanda yayınlanmasında sorun yok bu demektir.ama tabi işler resmi mecralarda böyle olmuyordur muhakkak...

Eski bir videomda olmuştu, yüzünü blur'ladık. Ancak şimdi video editör kapandı, videoyu kaldırmadan yapılması pek mümkün değil. Diğer arkadaşların da dediği gibi video kayıttayken, yayınlayabilir miyiz diye sorun elinizde bulunsun.

Aramana yardımcı olucak keywordleri veriyorum kardeşim yaz :D Kun Fe Yekun ☺
Cecelist 😍
Babasının Kızı 😎
Rümeysa Benim Herşeyim 💏
Pesimist 😒
Kova 🙈
Welcome to my world😻
28.03.2015 💓💕💞
Snapchat; Smyye.1

hahahahahha ula ne güldüm :D la konuyu kirletmeyın adam davalık oluyor yaptıgınıza bakın ayıp ayıp :D :D :D

Video sonuna vs. ekleyemiyorsanız -ki eklerseniz video uzar ve izleyici sıkılır- her röportaj videosu için ayrı klasör oluşturun bilgisayarınızda. Röportajdan önce veya sonra sorulan soru şu olsun "Sizinle röportaj yapmak istiyoruz. - Yayınlayabilir miyiz?". Mahkeme olayı vs. olunca da bunu gösterirsiniz kalır öyle sap gibi.

Video editör tüm özellikleri devre dışı kalmadı. Şanslısın ki videonun başında ki eleman şikayetçi olmuş. Şimdi video editöre girip videonun başını kesiyosun ve kaydet diyorsun. İşlem bu kadar :)

Video henüz yeniyken , videoyu kaldırıp editleyin tekrardan.İzlenimi fazla değil , çok fazla birşey kaybetmezsin.Yüzünü Flu yapsan bu seferde sesim var diyecek.

Sinek küçük, lakin insanın miğdesini bulandırır. Hocam video henüz yeni iken bence kesin gitsin. Böyle gereksiz bir şahıs ile uğraşmaya gerek yok. Madem yayınlatılınca sıkıntı yaşayacaksın, neden saçma saçma konuşuyorsun. Sırf konuşmak için konuşan insanlardan nefret ediyorum.
Zaten röportaj sırasında kimse zorla röportaj yaptırılmıyor, diğer arkadaşların da dediği gibi. Eğer istemiyorsan yoluna devam edersin kardeşim. Neden gidip de mikrofonun karşısında sorulan sorulara cevap veriyorsun anlamıyorum.

V3klgR.jpg

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

video izlenimi patlamış olsaydı, ben olsam bırakırdım dava açsın. işler büyürse hakime de derim onay aldım diye, kanıt yok ama videoyu izlesin, mikrofon kullanıldığına göre illaki bir yayın var ortada. hiç de rahatsız gibi görünmüyor. o ispat etsin kafasına silah dayayıp illa ropörtaj verdirmek istediğimi :)

Ama yukarıdaki mesajda blurlama veya kırpma yapmak daha mantıklı şuan.

muvafakatname alırsan hiçbir sorun olmaz. ama onunla kimse uğraşamaz tabii sokak röpünde. 35. saniyedeki gibi kadraj hiç uygun değil. bunu değiştirmelisin

Bu tür röportaj kanalları için emniyetten izin almak gerekiyor mu arkadaşlar?

kendi rızasıyla mikrofona kameraya gelirken yayınlancağını düşünmemişmi hey allahım

Mahkemelik olma rıskınız varsa boşu boşuna urasmaya değmez 1 sene falan mahkeme surebılır Davayı kaybederenız yanlış bilmiyorsam eğer mahkeme avukat parasınıda size ödettiriyorlar kazanan tarafın sonra tazmınat davası açma hakkı oluyor Belkı her dava ıcın gecerlı değildir ama çoğu davada bu hak var Videoda o kişinin bulunduğu kısmı youtube ayarlardan silin eğer sılınmıyorsa videoyu ındırıp tekrar o kısmı sıldıkten sonra tekrar yukleyın bence Ben olsam oyle yapardım

kanal devşirme heralde 16k abone 2k görüntüleme 3 video =)

Kamuya ait alanlar da yapılan roportaj ve çekimlerde hiçbirşey olmaz. Lakin, o kişi sizi rahatsız edecek, belkide hergün başınızı ağrıtacak. Önceden, video yayındayken istediğin yeri videoda kesip atabiliyordun sanırım. Kes o bölümü at gitsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri