Sokakta Oynayan Son Çocukların Radyosu :)

duyan var mı bilmiyorum da geçen radyoda 1 şubat itibariyle sponsor reklam olacağı yönünde açıklama yaptılar.. eğer tanıtıcı reklam cart curt şeklinde reklam girerlerse radyo benim için biter..

Valla konuyu açtığınız günden beri diğer radyoları sildim devamlı bu radyoyu dinliyorum. Reklam almaları normal ancak sponsor reklam diye gidip çakma telefon, bal reklamı filan yaparlarsa çekilmez olur.

Vaybe hep noltalji mi çalıyo arkadaşlar.2 şarkı oldu 2sinde eski(Şuan beyaz kelebekler çalıyo)

Radyonun konsepti 2000 öncesi daha yenileri çalmıyorlar. En güzelini yapıyorlar.

Evet yeniler bişeye benzemiyor pek.

Valla konuyu açtığınız günden beri diğer radyoları sildim devamlı bu radyoyu dinliyorum. Reklam almaları normal ancak sponsor reklam diye gidip çakma telefon, bal reklamı filan yaparlarsa çekilmez olur.

zaten forumda paylaşmamın amacı buydu hocam o tarz reklamlar olmamasıydı.. umarım dediğiniz gibi olmaz..

onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır :D teşekkürler [MENTION=9549]flyx[/MENTION]

İstanbul frekansı 89.4 oldu. Şu an iki frekanstan da yayın yapıyor. Yakında sadece 89.4'ten yayın yapacak.

İzmir'de de yayına başlamış. 94.5 frekansı.

Yakında birçok büyük şehirde yayında olacakmış.

Hem güncellemiş olayım görmemiş arkadaşlar için hem de PC için RDK Radyo Uygulamasını tavsiye edeyim..

Son düzenleme:
bir zamanlar ne guzeldi hersey..

sagol paylasım icin

1_89185904.png

2_74326827.png

Arkadaşlar Kent Fm tekrar karasal yayına başladı tekrar dinlemek isteyenler;

İstanbul 87.7

şimdilik istanbul ile başladılar..

SYCirAG.png

haber vermek istedim.. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri