Y
YtPr
Guest
Nasıl bir kamera, nasıl bir mikrofon ? Ve daha başka neler ? (röportaj şeklinde olacak.)
Hocam 1 Ay Bekle Bence
YouTube Kapatılırsa İngilizce Kursuna Gitmen Gerekicek Yoksa Kamera Sana Bakar Sen Kameraya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl bir kamera, nasıl bir mikrofon ? Ve daha başka neler ? (röportaj şeklinde olacak.)
Hocam 1 Ay Bekle Bence
YouTube Kapatılırsa İngilizce Kursuna Gitmen Gerekicek Yoksa Kamera Sana Bakar Sen Kameraya![]()
Hocam bir şey olmazAlmancılar izler, [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi fransalardan reklam tıklar
![]()
iyi Başarılar HoCam...!
teşekkür ederimsizce ilk sorumuz ne olmalı halka ?
teşekkür ederimsizce ilk sorumuz ne olmalı halka ?
Telefondan bile çekenler var
kameralı telefon yeter![]()
Dostum bence iPhone gibi bir telefonla kampüs çıkışı birkaç kişiyle röportaj yapıp dene bakalım.İzlenim alırsa devamını getirirsin zaten.
HD video çeken bir telefon bile yeterli.Sony X Peria S mesela.
Burdaki videolar X Peria S ile çekilmiş,yüksek çözünürlükte.
NesesiYeter - YouTube
hd çekim yapan bir kamera (kayıt yapan dslr makineler iş görür)
yaka mikrofonu (iphone'da ses kaydını açın, gömleğin cebine atınyeterli olur)
tripod
ışık vs gibi diğer ıvır zıvırı geliştikçe eklersiniz hocam
başarılar
hocam telefonla bile çekersiniz diyenler olmuş fakat bana göre bu işe kalkışıyorsanız bu işte yüksekleri hedefliyorsanız normal kamerayla mikrofon olsun mikrofonun üzerinde kanalınızın ismi yazsınki milletle reportaja girdiğinizde millet işin ciddiyetini anlayınca daha güzel görüntüler çıkar ve youtubede böyle paylaşınca prof takılmanızdan dolayı kaliteniz ortaya çıkar daha iyi sonuçlar alırsınız buda benim kişisel düşüncem
Fikrine saygım var ama bizim toplum amatör daha iyi işler çıkarıyorTabi cep telefonu ile de çekim yapmak olmaz
Hatta İnsanların kanalınızı ziyaret sağlamak için ufak kağıtlara kanal ismini yazıp verirsiniz
O çektiğiniz kişi arkadaşına o ona öbürü buna derken patlar gider kanal
![]()
Rezerve.
Siyasi yada taraf olarak değil tamamen gündem olduğu için diyorumFethullah hocanın bedduası tuttumu gibi şeyler olabilir
![]()
İnternet 1 Gün Olmasa Ne Olur ? ( Küçük İhtimal )
2. Soru : YouTube Kapanırsa Ne Olur ? ( Büyük İhtimal )
Ekleme:
İsim Önerisi Bekliyoruz
sokak röportajları, sarı mikrofon gibi.
Eğer isim beğenilip kullanılırsa, çeşitli ödüller verebiliriz. .com. net domainleri boşta olacaktır
2. olarak; Sizce ilk röportajda hangi soruyu sormalıyız.
Not: Kısa süre içinde başlamayı planlıyorum.
Ekleme:
İsim Önerisi Bekliyoruz
sokak röportajları, sarı mikrofon gibi.
Eğer isim beğenilip kullanılırsa, çeşitli ödüller verebiliriz. .com. net domainleri boşta olacaktır
2. olarak; Sizce ilk röportajda hangi soruyu sormalıyız.
Not: Kısa süre içinde başlamayı planlıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.