Sol Gözde Titreme

Benim de bilgisayar ile çok uğraştığım zamanlar oluyor.

Yok hocam öyle birşey hocam :D

Eğer göze beyaz perde inerse gözde titreme olursa,eklem ağrıları dediğim gibi ağız ve genetal bölgede aft olursa benim düşündüğüm behçet hastalığı var da demek ki sende yok.Sorunun 1 hafta devam ederse bir doktora görünmende fayda var.Ne olur ne olmaz bir hastalık olur ilerlemeden tespit edilmesi gerekir.Allah şifa versin.

Eğer göze beyaz perde inerse gözde titreme olursa,eklem ağrıları dediğim gibi ağız ve genetal bölgede aft olursa benim düşündüğüm behçet hastalığı var da demek ki sende yok.Sorunun 1 hafta devam ederse bir doktora görünmende fayda var.Ne olur ne olmaz bir hastalık olur ilerlemeden tespit edilmesi gerekir.Allah şifa versin.

Çok sağolun hocam belkide yorgunluktandır çok halsizlik var üzerimde.

Eskiler sağ atarsa hayır, sol atarsa şer dermiş:D Benim bi ara sol gözüm çok fena titrerdi, bi atmaya başlardı elimle tutardım artık dursun diye. Sonra dedim bunun hayırı şeri kalmadı, kalktım doktora gittim aşırı derecede kahve tüketimi, uyku düzeni bozukluğu ve sitresten kaynaklanıyor dedi bende dikkat ettim şu an problem yok..:)

Titreme derken, göz kapağının atmasından mı bahsediyorsunuz? eğer öyleyse, bir sorun olduğunu düşünmüyorum. bende de oluyor genelde.

eger gozde bır sorun yoksa tek ve en yuksek nedeni psikolojik doktor gecer zamanla diyor

gozluk almaya gittigimde doktora sormustum

benimki de 3 ay falan oyle pit pit diye atiyordu surekli. doktor da gecer demis. baya eglenceli oluyordu, sonradan gecince uzuldum. kendi kendine duzeldi :)

Gözlük kullanın pc ışığına karşı koruyan

Tam olarak kirpik ve gozuk altindaki kapak mi titriyor?
Bende ilk defa 10 yili askin sure meydana gelmisti, o zaman goz doktoruna gittim ve bana goz sagligiyla ilgili degil, stresle ilgili oldugunu soylemisti.
Bazen ara ara yine olur.

Youtube isiyle ugrasan arkadaslar, ozellikle odemelerin kesinlesecegi ve toplu kapanmalarin oldugu siralarda kendinizi fazla strese sokmayin.

bende de arada olur , genellikle düzensiz uyku ve az uyuduğumda bu sorunu yaşarım.Normalde pek yok.Uzun süredir de olmuyor.

Stress, Sinir, Çok mutluluk , Çok hüzün bunlar olunca oluyor işte :D

Sınavda kopya çekiyorum sürekli göz kırpıyorum millete :D

Benim arada sağ bulanıklaşıyor

aman diyim hocam korkutmak gibi olmasın ama hemen bir göz doktoruna görün bence , göz şakaya gelmez çünkü benim bir arkadaşım bulanık görme sebebiyle gitti gözü bozukmuş doktor iyi ki geldin yoksa bozukluk iyice artıcaktı dedi 1 sene gözlük takıp kurtuldu , aynı şikayetten başka bi arkadaşım gitti gözünde görme kaybına neden olabilecek bir hastalık daha başlamadan bulundu hemen tedavi olup kurtuldu ve geleyim bana benimde sinir sistemiyle alakalı milyonda bir gözüken bir hastalığın teşhisi konuldu 15-30 dk arası bir göz karıncalanmasıyla ve çok şükür fazla zarar almadan tedavisine başlandı :) o yüzden tavsiyem doktora görün

aman diyim hocam korkutmak gibi olmasın ama hemen bir göz doktoruna görün bence , göz şakaya gelmez çünkü benim bir arkadaşım bulanık görme sebebiyle gitti gözü bozukmuş doktor iyi ki geldin yoksa bozukluk iyice artıcaktı dedi 1 sene gözlük takıp kurtuldu , aynı şikayetten başka bi arkadaşım gitti gözünde görme kaybına neden olabilecek bir hastalık daha başlamadan bulundu hemen tedavi olup kurtuldu ve geleyim bana benimde sinir sistemiyle alakalı milyonda bir gözüken bir hastalığın teşhisi konuldu 15-30 dk arası bir göz karıncalanmasıyla ve çok şükür fazla zarar almadan tedavisine başlandı :) o yüzden tavsiyem doktora görün

Gözlük var ama kullanmıyorum :(

6-7 yıldır sağ ve sol gözlerim aylık periyotlarla vardiyeli olarak titrer her zaman bazen kızların karşısındayken yapıyorlar gözümü tutuyorum iş attığımı sanarlar diye... gözlük kullanıyorum ilkokul 1. sınıftan beri... daha önceden defalarca sordum sürekli bir yere odaklanmadan oluyormuş ders çalışırken pc başında vs. 4-5 saat geçirmeyin dedi göz egzersinizi yapabilirsiniz dedi 1 saat bak sonra 5-10 dk uzak noktalara odaklan sağa sola çevir gözlerini dedi... birde odaklanma sorunu çıkmıştı daha önceden ama bu ciddi bir durum eğer gözünüz bir anda buğulanıyorsa herşey belirsizleşiyorsa göz arkadasında ödem oluyormuş bunun için gittim ama oda bilgisayardan dolayı çıktı, odaklanma sorunu olan varsa mutlaka gitsin doktora...

Hocam gölgelenme oluyor hep yt yüzündenn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri