Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar dün öğleden beri ara ara halen devam ediyor sol gözümde bir titreme oluyor daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu korkmalıyım![]()
Ağzında ve cinsel bölgede aft var mı?
Yok hocam öyle birşey hocam![]()
Eğer göze beyaz perde inerse gözde titreme olursa,eklem ağrıları dediğim gibi ağız ve genetal bölgede aft olursa benim düşündüğüm behçet hastalığı var da demek ki sende yok.Sorunun 1 hafta devam ederse bir doktora görünmende fayda var.Ne olur ne olmaz bir hastalık olur ilerlemeden tespit edilmesi gerekir.Allah şifa versin.
Çok sağolun hocam belkide yorgunluktandır çok halsizlik var üzerimde.
baktığın yeri karıncalımı görüyorsun ?? [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION]
Benim arada sağ bulanıklaşıyor
aman diyim hocam korkutmak gibi olmasın ama hemen bir göz doktoruna görün bence , göz şakaya gelmez çünkü benim bir arkadaşım bulanık görme sebebiyle gitti gözü bozukmuş doktor iyi ki geldin yoksa bozukluk iyice artıcaktı dedi 1 sene gözlük takıp kurtuldu , aynı şikayetten başka bi arkadaşım gitti gözünde görme kaybına neden olabilecek bir hastalık daha başlamadan bulundu hemen tedavi olup kurtuldu ve geleyim bana benimde sinir sistemiyle alakalı milyonda bir gözüken bir hastalığın teşhisi konuldu 15-30 dk arası bir göz karıncalanmasıyla ve çok şükür fazla zarar almadan tedavisine başlandıo yüzden tavsiyem doktora görün
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.