Sol Gözde Titreme

3 saat uyudum düzeldi arkadaşlar sağolun hepiniz yorumlarınız için başımda biraz ağrı var ama oda geçer sanırım ilk defa böyle birşey olunca korktum bir an sanırım çok fazla pcden ekrana odaklandım parlaklık %100dü 3 gündürde doğru düzgün uyumadım ondan dolayı galiba.Siz siz olun youtube için bu kadar kendinizi yormayın arkadaşlar sağlık şakaya gelmez zaten sigortamda yok bir sürü borç çıkacaktı allahtan şuan göz kapağımda titreme geçti :)

1 ay boyunca devam etti stres uykusuzluk bunların başlıca nedenleri bilgin olsun sonra geçti şimdi daha iyi yani. ama tereddüt içindeysen doktora gitmende fayda olabilir..

Aynen hocam titreme kompleyse astigmat olabilir fakat sadece gözün bir bölümündeyse göz kılcallarının sarsılmasından olabilir göz tansiyonu diye bişey var onunla ilgili olabilr doktora gitmmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar 10 gün oldu ama bu titreme halen geçmedi bir sebebi varmıdır bilen varmı acaba?2 günde gözümün ağrısı geçti ama halen bu durum devam ediyor normalde olmuyor ama hapşırınca filan hafiften bir titreme oluyor :( yarın doktora gidicem sanırım.

F.lux kur PC ne ciddi anlamda üstesinden gelirsin bu sorunun..

ekrana baktığında oluyorsa tabi, ama bir doktora görün göz damlası ve dinlenmeni ister..

Arkadaşlar 10 gün oldu ama bu titreme halen geçmedi bir sebebi varmıdır bilen varmı acaba?2 günde gözümün ağrısı geçti ama halen bu durum devam ediyor normalde olmuyor ama hapşırınca filan hafiften bir titreme oluyor :( yarın doktora gidicem sanırım.
hocam git doktora olabilecek daha kötü şeylerin önüne geçmiş ol hiç değilse... geçmiş olsun şimdiden...

Arkadaşlar dün öğleden beri ara ara halen devam ediyor sol gözümde bir titreme oluyor daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu korkmalıyım :(

stresten göz yoruluyor ders çalışıyorsan ondandır veya çok pc ye bakıyorsan benim gözümde öyle oluyor arada herkesinki olur merak etme

Arkadaşlar dün öğleden beri ara ara halen devam ediyor sol gözümde bir titreme oluyor daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu korkmalıyım :(
Hocam yakın zamanda hic elektrik falan carptımi seni

Ben bi kere carpilmistim carpildiktan yaklasık 6 saat sonra titreme 1 gün sonrada körlük geldi sol gözüme tam 3 gün kör gezdim inanılması zor bir sekilde.

Tapatalktan yollandı.

Hocam yakın zamanda hic elektrik falan carptımi seni

Ben bi kere carpilmistim carpildiktan yaklasık 6 saat sonra titreme 1 gün sonrada körlük geldi sol gözüme tam 3 gün kör gezdim inanılması zor bir sekilde.

Tapatalktan yollandı.

Çok geçmiş olsun hocam yok öyle birşey olmadı.

Sağolun hocam bekledim belki geçer ama geçmedi en iyisi yarın doktara gitmek olucak :)

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:56 ----------

İlk defa oluyor bende hocam ve 10 gün oldu :(

Geçer geçer,pcye f.lux programını kur ve sürekli durma başında arada yatmaya falan git 30 dk 1 saat yat sonra geri geç :D çok sinir birşey

Gözün yorulmasından kaynaklanıyor sürekli olur bende de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri