solvedST den Şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi Üye: [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=41811]solvedST[/MENTION]
Tanıklar; http://www.ytpara.com/youtube-botlar/99309-vt-gelismis-dailymotion-ve-youtube-botu.html

Olay: Vtoolsu 3 gün oldu almama rağmen daha hiç kullanamadım. Skypeden yazıyorum günde bir oda yarım yarım cevap vermekte. Hem vds günlerim hem bot parası boşa gidiyor. Ben paramın iadesini talep ediyorum.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Arkadaşın bu konuyada geleceğini düşünmüyorum. Gereken yapılırsa sevinirim.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

kimse kusura bakmasın ama o arkadaştan şikayetci olmayan var mı :) 10 müşterisi varsa gördügüm,8-9 tanesi şikayetci zaten.arkadaş güzel bi bot yapmış,ellerine saglık fakat bi sorun çıkarsa adama ulaşamıyor kimse.destek,müşteriyle ilgilenme sıfır...

kimse kusura bakmasın ama o arkadaştan şikayetci olmayan var mı :) 10 müşterisi varsa gördügüm,8-9 tanesi şikayetci zaten.arkadaş güzel bi bot yapmış,ellerine saglık fakat bi sorun çıkarsa adama ulaşamıyor kimse.destek,müşteriyle ilgilenme sıfır...

Aynen hocam katılıyorum sana. Bot güzel olabilir ama destekte önemli. Demek ki bu iş senin pek umrumda değil diye düşünürüm ben.

Neden destek verilmiyor hocam, illaki saygi cercevesi disinami cikmak lazim ? 1 gun gecti aradan destek alamayacaksak neden program satiyorsun.

Bot tan hiç memnun değilim, saçma sapan hatalar alıyorum ve hiç stabil çalışmıyor, ne doğru belli bi rehber var nede herhangi bi destek. Boşuna VDS ye bot a para vermiş oldum.

Skype dan destek felan yok arkadaslar bişey yazıyorsunuz ertesi gün cevap veriyor, hazır yakalamışken bişey daha sorayım diyorum cevap gelmiyor.

aldım denedim ama hiç memnun değilim. bi kere programda hız limiti var. yani vds de kullansanız video ha deyince inmiyor. sorunları skype de yazdım. beyefendi hiç oralı olmuyor. İlgisiz ve kalitesiz.

şimdilik almayın hocam. arkadaşın kendisini daha çok geliştirmesi lazım bu işi yapmaya gönlü varsa tabi.

Arkadaşa ulaşan varmı hiçbir şekilde cevap alamıyorum.....

Arkadaşlar ses seda çıkacağını zannetmiyorum kısa sürede. 10 dan fazla sorun olmasına ve skype den yazmama rağmen onlarca kez cevap alamadım. artık bıraktık yazmayı. uzun uğraşlar sonucu kendim hallettim sorunları. 30 günlük lisans ile 15 gün kullanabilmişimdir programı sorunlardan ötürü. adamda ilgi SIFIR. tam anlamıyla SIFIR ama. rakam olarak ta böyle "0". umursamazlık şuan hat safhada. çok kullanışlı program ama biraz ilgilenen olsa program ile keşke.

Son 5 6 gündür render yapmıyor bot. nedeni nedir bilmem ama sürekli donuyor. Yazmama rağmen geri dönüş yapmıyor. Gerçekten ilgi alaka 0 Hayırlısı olsun..

Böyle devam ederse ben şikayet konusu açıcam arkadaş hakkında.

Cevap alan varmı ben yazıyorum ses yok hiçbir işlem yapamıyorum kanalda yarım onca vıdeo olustu çöp hepsi yarıda kalıyor.

kımse ulasamiyorum bende bi kaç soru sordum alcaktım bida ulasamadim kişiye.

Hocam düzelen birşey yok 5-6 gündür boşa gidiyor skype yazıyoruz cevap yok eskı sı gıbı seri değil bot herşeyi tek tek yapıyor çok yavaş sizdedemi aynı

ben sorunlardan dolayı 1 hadtadan fazladır açmıyorum botu. arkadaş hiç cevap vermiyor,takmıyoru,umrsamıyor. fakat ödeme deyince direk cevap yazıyor. denemesi bedava :D birde güncelleme getirmiş dalga geçer gibi :D

Kafadan 15 gün bosa gitti benim en az. uyelik bitti olan bize oldu.Adam umursamıyor.

hakketen ilgilenen kimse yoksa kapatalım konuyu.
insanlarda bişey alırken hiç mi okumuyor bu yorumları şaka gibi. :) nereye paramı savursam modundalar.

Şikayetçi Üye: [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=41811]solvedST[/MENTION]
Tanıklar; http://www.ytpara.com/youtube-botlar/99309-vt-gelismis-dailymotion-ve-youtube-botu.html

Olay: Vtoolsu 3 gün oldu almama rağmen daha hiç kullanamadım. Skypeden yazıyorum günde bir oda yarım yarım cevap vermekte. Hem vds günlerim hem bot parası boşa gidiyor. Ben paramın iadesini talep ediyorum.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Çeşke kurulum videosunu izleyeseydiniz.
Skype üzerinden iban bilgilerini gönderirseniz iade sağlarız.

---------- Spam Engelliyici 09:24 ---------- Önceki Mesaj 09:22 ----------

hakketen ilgilenen kimse yoksa kapatalım konuyu.
insanlarda bişey alırken hiç mi okumuyor bu yorumları şaka gibi. :) nereye paramı savursam modundalar.

Bu mesajlar eski tarihi ait. Skype üzerinden destek devam etmektedir.

Banlanacağınız zaman gelip cevap yazmanız ilginç. Ayrıca madem skype üzerinden destek veriyorsunuz o zaman satışınızı da skype üzerinden yapın. Forum üzerinden destek yoksa forumdan satışında bir anlamı yok.

Banlanacağınız zaman gelip cevap yazmanız ilginç. Ayrıca madem skype üzerinden destek veriyorsunuz o zaman satışınızı da skype üzerinden yapın. Forum üzerinden destek yoksa forumdan satışında bir anlamı yok.

Forumda destek yok şeklinde bir ifade kullanmadım. Forumda cevaplar geç cevap verdiğim doğrudur. Ancak çoğu kullanıcı zaten Skype kullanmakta. Kullanıcılarımın %1 i nde skypye yoktur.

Son düzenleme:

Tüm videoyu izledim kaç kere. Aldığım hata farklı bir hata size fotoğrafınıda attım. Skypeden gönderdim bilgileri.
Edit: İadem yapıldı konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri