#Soma için yardım vakti

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

fanitter

Yasaklanmış
#Soma için yardım vakti.. SOMA yaz 4025'e gönder.

BnmtXg3IEAAN_9E.jpg:large

gönderdim umarım herkes 1 adet gönderir bir katkımız olur

Dünden bugüne milletimiz ve ülkemiz en elim facialarından birini yasadı. Faciada hayatını kaybedenlere allahtan rahmet geride kalan yakınlarına da sabır versin. Böyle bir zamanda birlik ve beraberlik içinde yardım elimizi uzatmamız insanlık görevimiz. Yalnız durumu suistimal edip yardım adı altında birseyler talep eden kişi veya kurumlara karsı da dikkatli olalım arkadaslar.

Allah yakınlarına sabır versin.Bundan 20 gün önce bir vekil bu durumu tespit etmiş uyarmıştı herkesi.Keşke herkes azıcık dikkat etse keşke ...

bende gönderdim herkes göndersin arkadaşlar.. sizden bir şey eksilmez ama onların hayatını kurtarır lütfen duyarlı olun..

5 lira para değil de bu gibi konuları görünce acaba gerçekten yerine ulaştıracaklar mı diye bir soru aklına takılan tek kişi ben miyim acaba... umarım ulaştırırlar..

5 lira para değil de bu gibi konuları görünce acaba gerçekten yerine ulaştıracaklar mı diye bir soru aklına takılan tek kişi ben miyim acaba... umarım ulaştırırlar..

Biz gönderelim görevimizi yapalım da gerisini onlar düşünsün. Nasılsa ahirette herkes hesabını verecek.

Gidebiliyorsak gidelim. 1 kişiyi kurtarsak ne mutlu bize :(. İmkanı olan arkadaşlar varsa lütfen gönüllü olarak gitsinler.

ALLAH hayırlarımızı kabul etsin,şehitlerimizin mekanını cennet etsin ve ailelerine sabır versin.
Ayrıca gözüme çarpan bişeler oldu.Eğerki aramızda var ise; bu durumu youtube haber olarak ekleyip,para kazanmayı aktif eden
arkadaşları kınıyorum.

dolandırıcı şerefsizler bu tür olaylardan bile menfaat sağlayarak yardım talebi adı altında milletin parasını topluyorlar. kime güvenecez. paramızın nereye gittiğini nerden bilecez. insanlık diye bişey kalmamış bu şerefsizlik diyarında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri