Son 1 ayda yt durumunuz ANKET

Kaç kanal?

• Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .

Oy: 85 23,2%
  • Hiç kanal açmadım , özgüne başlamayı düşünüyorum .

Oy: 39 10,7%
  • Hiç kanal açmadım , duraklama dönemindeyim dönüşüm güzel olucak .

Oy: 139 38,0%
  • Kanal açmaya devam ediyorum ama işler baya kesat .

Oy: 63 17,2%
  • Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

Oy: 40 10,9%

• Kullanılan toplam oy
    366
ilk bi adsense başvuru yapmayı düşünüyorum bugün yavaştan gidip yeni hat alıcam sağlam olsun sonrası yavaş yavaş gelir inşallah tek kazanç kapım yt 2 senedir başka işim yok :)

Korkudan kanal falan bağlamıyorum, tek adsense de pin bekliyorum :D

O seçeneği seçenlerdenim.Benim ne üçkağıtçılığımı gördün kardeşim.Şükür toparladım ve işler istediğim gibi gidiyor.Lütfen mantıklı cümleler kurun.

Tek soru soracam Adsense mi başka partner mi çalışıyorsunuz ?

her maddeye öyle cümleler kurulmuş ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali:rolleyes::confused: yerlere hiç tükürülmez...dizi izleyin dizi iyi geliyor boş zamanlarda canınız sıkılmaz.

Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .

tabii ki tıkır tıkır çalışıyorum

Youtube biteli çok oldu. Anket doldurup para kazanıyom

Youtube biteli çok oldu. Anket doldurup para kazanıyom

Üstad yeni adsense aç keyfine bak, ben 45 gün önce geçmişi unutup açtım. Bu hafta 2. adsenseyide açtım. Çok şükür hiç sıkıntı yok. Hatta aksine rakipler azaldı. Kanallar artık 10 kat daha cok izleniyor, 10 kat daha cok kazandırıyor. Ama bir gerçek var çizgi film, dizi gibi bol eşleşenli sektörler bitti. Devir amatör videoları spamlama devri. Kendine yeni kategori bul. Bir kanala 100 video at, hiç eşleşen anında gelmiyorsa bilki doğru yoldasın, bir de 1 hafta geçince eşleşende gelmemişse işte onu yeni adsenseye bağla. O kategoriye çök.

Senin yerin bende ayrıdır, bu tür mesajlara pek cevap vermem. Senide olumsuz görünce yazmak istedim. Forumda iş bitti diyip gece gündüz çalışan nice insan var. Veya gerçekten eski adsensesi banlanınca bırakanda cok var. Boşver geçmişe çizgi çek. Her ay bir adsense aç, o ay çalıştıklarını o yeni adsense ile çalış. Bana güven, yt yeni kişilere en az 2 ay neredeyse hiç dokunmuyor, dokunmadı.

Dediğim gibi aman vurkaç yapma, eşleşen, ihtar ve dünya engelsiz amatör kategorini bul ve çalış. Formun %50 si rahat çizgi film, dizi, film, tv show ve prof özgüncülerden kopya yapıyordu. O iş bitti. Fakat ytnin hittinin %20 sini oluşturuyor o taraf. Asıl iş küçük amatör kanallarının coklugu ve hit yapmasıydı.

Öenek adam bir trafik kazası geçirmiş atmış videoyu, bir daha dönüp gelmez. Eşleşendende anlamaz. Veya adam kendi çapında bir sanatçı müziği kopyalınca adam üzülmez sevinir. Dolar ışığı yanmayan karşı kanallar heleki 1 aydan uzun süredir açıksa işte o senin ekmek teknen demektir. Çok ipucu vermek istemiyorum, çalışanlar tarafını kızdırıyor:)

herkes rahata alıştırdın üstat. :D söylediğin gibi yeni şeyler üretmek lazım. ama yeni şeyler üretmek içinse gece gündüz çalışmak gerek, azim gerek, sabır gerek... ben söylediğin şekil de çalışıyorum amatör kendi videolarımı yapıyorum render programlarıyla geçmişten daha mutluyum.

Üstad yeni adsense aç keyfine bak, ben 45 gün önce geçmişi unutup açtım. Bu hafta 2. adsenseyide açtım. Çok şükür hiç sıkıntı yok. Hatta aksine rakipler azaldı. Kanallar artık 10 kat daha cok izleniyor, 10 kat daha cok kazandırıyor. Ama bir gerçek var çizgi film, dizi gibi bol eşleşenli sektörler bitti. Devir amatör videoları spamlama devri. Kendine yeni kategori bul. Bir kanala 100 video at, hiç eşleşen anında gelmiyorsa bilki doğru yoldasın, bir de 1 hafta geçince eşleşende gelmemişse işte onu yeni adsenseye bağla. O kategoriye çök.

Senin yerin bende ayrıdır, bu tür mesajlara pek cevap vermem. Senide olumsuz görünce yazmak istedim. Forumda iş bitti diyip gece gündüz çalışan nice insan var. Veya gerçekten eski adsensesi banlanınca bırakanda cok var. Boşver geçmişe çizgi çek. Her ay bir adsense aç, o ay çalıştıklarını o yeni adsense ile çalış. Bana güven, yt yeni kişilere en az 2 ay neredeyse hiç dokunmuyor, dokunmadı.

Dediğim gibi aman vurkaç yapma, eşleşen, ihtar ve dünya engelsiz amatör kategorini bul ve çalış. Formun %50 si rahat çizgi film, dizi, film, tv show ve prof özgüncülerden kopya yapıyordu. O iş bitti. Fakat ytnin hittinin %20 sini oluşturuyor o taraf. Asıl iş küçük amatör kanallarının coklugu ve hit yapmasıydı.

Öenek adam bir trafik kazası geçirmiş atmış videoyu, bir daha dönüp gelmez. Eşleşendende anlamaz. Veya adam kendi çapında bir sanatçı müziği kopyalınca adam üzülmez sevinir. Dolar ışığı yanmayan karşı kanallar heleki 1 aydan uzun süredir açıksa işte o senin ekmek teknen demektir. Çok ipucu vermek istemiyorum, çalışanlar tarafını kızdırıyor:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , hocam kafanızı yormak istemiyorum ancak bir şey sormak istiyorum.
Yeni adsense için TR lokasyon mu yoksa yabancı lokasyon vds mi tercih edilmeli. Teşekkürker.

Bakın tekrar söylüyorum. Offline kariyerim midyecilik.

Şu anda midyecilik kategorisi boş. Özellikle az rekabetin ve çok ziyaretçinin olduğu sokakları yakalarsanız manyak midye satarsınız, ben günde $700'a kadar çıktım sonra telif pardon zabıtalardan ceza yedim.

Ha bu arada kafanıza bir gopro kamerası takın. Zabıtalardan kaçarken kaydeder Youtube'a atarsınız. Çok para var işin içinde arkadaşlar kaçırmayın :D :D

herkes rahata alıştırdın üstat. :D söylediğin gibi yeni şeyler üretmek lazım. ama yeni şeyler üretmek içinse gece gündüz çalışmak gerek, azim gerek, sabır gerek... ben söylediğin şekil de çalışıyorum amatör kendi videolarımı yapıyorum render programlarıyla geçmişten daha mutluyum.
Valla ilyas hocam ben buay hiç kanal yapmadım yinede 5 haneyi buldum tl olarak kopyacilarin devri bitti o kadar

Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz :D

bunu seçenler ise youtube bitti algısı yaratıp 1 kişi bile olsa youtubedan rakip azaltmak isteyenlerdir :D

Doğru söze ne hacet :D

Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz :D

bunu seçenler ise youtube bitti algısı yaratıp 1 kişi bile olsa youtubedan rakip azaltmak isteyenlerdir :D

gyzbjO.png

Gürhan çok ayıp :D
Belki bu kişiler özgün ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , hocam kafanızı yormak istemiyorum ancak bir şey sormak istiyorum.
Yeni adsense için TR lokasyon mu yoksa yabancı lokasyon vds mi tercih edilmeli. Teşekkürker.

Hocam ben amerika seçiyorum kanalda. Tr açılsada geçmedim. Fakat kanallara tr ip ile girdiğim içinde adsenseme tr lokasyonlu vds ile giriyorum. Vdsin tek amacı var bende oda linkleme yöntemiyle kanalı adsenseye bağlama. Tek vds de tek adsensem sürekli açık.

Olayda burada kopuyor işte ilyas hocam. Millet alışmış kolay çizgi film kategorilerine. Eskiden 100 video yüklüyor 30 eşleşen geliyor onları siliyor devam ediyordu. Şimdi 100 video atınca 1-2 den fazla eşleşen gelse ona bağlı adsense risk demektir. Hı yokmuydu benim çizgi film kategorim vardı. Vardı, fakat artık adsenselerimi riske atamam. Bu nedenle eşleşensiz kategoride çalışıyorum. Milyon tane kategori var, 4-5 kategoriye değinmemem gerekiyor o kadar.

Artık spam için tek kural var. Eşleşensiz, ihtarsız, topluluksuz kategorilerde çalışmak. Bunun için en iyisi para kazanmasını açmayan kanallardan çekmek, yt dışında sistemlerden çekmekde riski neredeyse 0 demektir. Ben giriyorum bir kelime aratıyorum, resmin üstünde dolar olmayanlardan, hitti iyi olanları tam özgünleştirip atıyorum. 45 günde 71 kanal bağlamışım, 3 tane eşleşen geldi toplam. ihtar sıfır. Beni şimdi yt spam veya öGün diye nasıl ayırt etsin? Belki bir adsense için kanal sayım fazla ama sonrakilerde 1 adsense için maksmimum 50 kanal yapıcam. Hit yapmayanları temizde olsa bağlamıyorum. Benim 45 günlük çalışma taktiğimdir. Kanallarımda 50-150 arası değişken sayıda video var. Hiç bir kanalım karışık kanal değil. Hepsi kategorisi olan kanaldır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri