Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O seçeneği seçenlerdenim.Benim ne üçkağıtçılığımı gördün kardeşim.Şükür toparladım ve işler istediğim gibi gidiyor.Lütfen mantıklı cümleler kurun.
Youtube biteli çok oldu. Anket doldurup para kazanıyom
Üstad yeni adsense aç keyfine bak, ben 45 gün önce geçmişi unutup açtım. Bu hafta 2. adsenseyide açtım. Çok şükür hiç sıkıntı yok. Hatta aksine rakipler azaldı. Kanallar artık 10 kat daha cok izleniyor, 10 kat daha cok kazandırıyor. Ama bir gerçek var çizgi film, dizi gibi bol eşleşenli sektörler bitti. Devir amatör videoları spamlama devri. Kendine yeni kategori bul. Bir kanala 100 video at, hiç eşleşen anında gelmiyorsa bilki doğru yoldasın, bir de 1 hafta geçince eşleşende gelmemişse işte onu yeni adsenseye bağla. O kategoriye çök.
Senin yerin bende ayrıdır, bu tür mesajlara pek cevap vermem. Senide olumsuz görünce yazmak istedim. Forumda iş bitti diyip gece gündüz çalışan nice insan var. Veya gerçekten eski adsensesi banlanınca bırakanda cok var. Boşver geçmişe çizgi çek. Her ay bir adsense aç, o ay çalıştıklarını o yeni adsense ile çalış. Bana güven, yt yeni kişilere en az 2 ay neredeyse hiç dokunmuyor, dokunmadı.
Dediğim gibi aman vurkaç yapma, eşleşen, ihtar ve dünya engelsiz amatör kategorini bul ve çalış. Formun %50 si rahat çizgi film, dizi, film, tv show ve prof özgüncülerden kopya yapıyordu. O iş bitti. Fakat ytnin hittinin %20 sini oluşturuyor o taraf. Asıl iş küçük amatör kanallarının coklugu ve hit yapmasıydı.
Öenek adam bir trafik kazası geçirmiş atmış videoyu, bir daha dönüp gelmez. Eşleşendende anlamaz. Veya adam kendi çapında bir sanatçı müziği kopyalınca adam üzülmez sevinir. Dolar ışığı yanmayan karşı kanallar heleki 1 aydan uzun süredir açıksa işte o senin ekmek teknen demektir. Çok ipucu vermek istemiyorum, çalışanlar tarafını kızdırıyor![]()
Valla ilyas hocam ben buay hiç kanal yapmadım yinede 5 haneyi buldum tl olarak kopyacilarin devri bitti o kadarherkes rahata alıştırdın üstat.söylediğin gibi yeni şeyler üretmek lazım. ama yeni şeyler üretmek içinse gece gündüz çalışmak gerek, azim gerek, sabır gerek... ben söylediğin şekil de çalışıyorum amatör kendi videolarımı yapıyorum render programlarıyla geçmişten daha mutluyum.
Tek soru soracam Adsense mi başka partner mi çalışıyorsunuz ?
Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .
bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz
Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .
bunu seçenler ise youtube bitti algısı yaratıp 1 kişi bile olsa youtubedan rakip azaltmak isteyenlerdir![]()
Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .
bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz
Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .
bunu seçenler ise youtube bitti algısı yaratıp 1 kişi bile olsa youtubedan rakip azaltmak isteyenlerdir![]()
![]()
Gürhan çok ayıp
Belki bu kişiler özgün ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , hocam kafanızı yormak istemiyorum ancak bir şey sormak istiyorum.
Yeni adsense için TR lokasyon mu yoksa yabancı lokasyon vds mi tercih edilmeli. Teşekkürker.
herkes rahata alıştırdın üstat.söylediğin gibi yeni şeyler üretmek lazım. ama yeni şeyler üretmek içinse gece gündüz çalışmak gerek, azim gerek, sabır gerek... ben söylediğin şekil de çalışıyorum amatör kendi videolarımı yapıyorum render programlarıyla geçmişten daha mutluyum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.