Son 1 ayda yt durumunuz ANKET

Kaç kanal?

• Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .

Oy: 85 23,2%
  • Hiç kanal açmadım , özgüne başlamayı düşünüyorum .

Oy: 39 10,7%
  • Hiç kanal açmadım , duraklama dönemindeyim dönüşüm güzel olucak .

Oy: 139 38,0%
  • Kanal açmaya devam ediyorum ama işler baya kesat .

Oy: 63 17,2%
  • Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

Oy: 40 10,9%

• Kullanılan toplam oy
    366
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam linkleme yöntemiyle 1 adsense kaç kanal bağladınız hiç spama düştü mü?

@Web_Scripti hocam linkleme yöntemiyle 1 adsense kaç kanal bağladınız hiç spama düştü mü?

Linleme yöntemi ile sıfır adsense bir haftada 20 kanal bağladım.
5 kanal toplu olarak kapanınca adsense yine spama düştü ve geri kalan kanallarda kapandı. Sonra ne bağlasam 2 saat içinde kapanmaya başladı

Kişisel düşüncem adsense in spama düşmesinin aynı anda fazla sayıda kanalın toplu kapanması ile ilgisi var. Ve çözümü yok.

Aile sıkıntılardan dolayı ara vermiş bulunmaktayım gidişimiz kötü olabilir neyse dönüşümüz olacak elbet türklere imkansız de otur izle :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalışmıyorum, şuan sıfırdan açtığım adsenseye bağladıklarımla kazanıyorum
ödeme kesinleşinciye kadar değil hesabıma yatana kadar bir çalışma içine girmeyeceğim
tıkırında deyip sonra yıkılmak bu saaten sonra daha kötü olur

Sistem Şudur Arkadaşlar 100 kanal yaptınız dimi 100 kanal ünlem geç yaptınız
bu kanallardan iyi kazanmaya ve günlük izlenme artmaya basladıgında adsense baglıcaksınız iyi kazananı para kazanma gitmemesi için takipte olun takip programı ile video sayınızı her gün kontrol edin sorun lu olan kanalı silmeyin sadece videolarını silin
paranızın kesinleşme 1.Öncelik
2.Öncelik ise para bankanıza yattıgı andır o ana kadar sadece çalışmak benim param havasına girmemek lazım
eski sistem ama tarz farklı

Az kanal kaliteli kanal
Çok kanal arasından kaçı tutarsa
tutanı baglıcaksınız
Banka olarak adsense bilgileri ile farklı olabiliyor zaten sallayın gittsin adres bildiginiz yer olursa pin daha hızlı gelir
en para ve diger bankadaki ibanlarınızı degişin bankalar degişir
bu şekilde mimlenmessiniz

Son düzenleme:
Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında.

Bu seçeneği seçtim ama asıl olan şu; Hazır Quiz kanal alarak devam ediyorum ve işler tıkırında...

Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz :D

Kimseye yalan borcum yok dostum ve hiç kimseye üçkağıtçılık yapacak karakterde de biri değilim... Tabiki işleri tıkırında gitmeyenler çoğunluktadır ama işler tıkırında gidenlerde az değildir hani...

do you understand?

BOL KAZANÇLAR...

7 ay oldu bir kanal acıp adsenseye baglamayalı , eski kanalların ekmegini yedim ama adsenseler banlandı su an 0 dayım , YT ye ara verdim.

3 adsense aynı anda kapandı sıfır artı sıfır elde var sıfır durumundayım.Şuan sadece quizde kalan kanallardan ödeme almaktayım.Yeni adsense açmaya onaylatmaya çalışıyorum.Durum vahim yani.....

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu Forumda tek paylaşım ruhu taşıyan insanlardansın . rabbim bol bol versin sana kendini degilde etrafını düşünen insanlardansın . çok yaşa :)

Adsenseye max 5 kanal bağlayın temiz tutun beyler. Her yaptığınız kanalı bağlarsanıza zay oluyor adsense hemen. Tutanları bağlayın aynı etkiyi verecektir zaten

bu saatten sonra eziyetten başka bişi olmaz kenarda kşede biriktirenler şimdi harcama vakti geldi :D

benım ısler gayet tıkırında suphesı olan varsa gelsın tw gostereyım

Şimdilik devam eden kanallardan gelirler devam ediyor. Ama o kanallar da suyunu çekerse kolumuzu sıvayacağız yapacak birşey yok :)

şükür özgüne adım attım
güzel bir blog
güzel bir yt kanali
günde 5 video atıyorum toplam 30-40 izlenim
haftada da 3-5 abone geliyor :D
biraz sabir işi ama gelecege yatirim

Geçenki yine bu tür konuda yazmıştım yine yazayım anlamayanlar var aramızda :)

Şimdi bir çok arkadaş YouTube bitmiş demiş. YouTube bitmedi şuan YouTube " zorlaştı "

Yani her önüne gelen artık yapamıyor bu iş için belli bir bilgin olması lazım artık. Tabii ki

YouTube bitmeyecek diyede birşey yok fakat şuan daha sürüyor, herşeyin bir başlangıcı

ve bir sonu vardır unutmayın. Daha tamam her gün bu tür konulardan açılır en az günde

2 tane açılır. Yani uzun lafın kısası spam bitmedi " ZORLAŞTI " herkes yapamayacak

artık iyimi oldu derseniz bence çok iyi oldu önüne gelen spam yapıyordu kanala 1k video

basması değil bu iş fazla videodan fazla para kazanacağını sananlar var. :)

Arkadaşların bazılarıda özgüne başlayacağım demiş.

Arkadaşlar sene 2015 2016 ya gireceğiz bu saatten sonra özgünde gelişmek çok zor.

Ancak işini çok iyi yapacaksın ve reklam vereceksin aksi taktirde biraz imkansız.

Ve bilindik kategoriler olmuycak gamer gibi vs. Yukarıda imkansız dedim fakat

Gerçekten güzel bir proje varsa neden olmasın ki tutabilir :)

Ve " Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir . " diyen arkadaşlar bıraksın o

zaman forumu :) Forum YouTube Destek forumu farklı konular var fakat asıl amaç bu.

Adamlar bıraktım diyor 1 gün sonra YouTube ile ilgili konu açıyor.

Not : Nasıl bitmedi partnermi var diyenler boşuna alıntı veya etiket yapmasın. Kazanan kazanıyor :)

Bundan sonra zaten forumda partner vs. paylaşımı biraz zor gibi imkansız hatta partner paylaşıyorsun 1 gün sonra partneri

Sömürüyorlar burada paylaşacağıma kendim kullanırım daha iyi.

Aklı olan kazanır :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri